Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Katastrofa!!

sad sam procitala njen odgovor na tvoj utisak "mogla sam da je ne platim i da je ne vratim, jer ima i takvih"?!!!! To meni dovoljno govori [:besan]
2013 08 14
Necu da se zalim,ako neko nece da kupi od mene zbog te jedne negativne neka...ali znam da ja nisam nista kriva...Strpljivo sam cekala 8 dana da mi vrati haljinu,a mogla je odmah isti dan da je posalje nazad,ne,ona je sutradan otisla u vikendicu,ako je uopste otisla,prvo 2 dana nije odgovarala na poruke,nije kao imala internet,neka bi joj za to vreme ostavila negativnu...Pa mi onda uvali da placam dve postarine...I ponavljam,bas me briga za 300 din.,samo smatram da nije fer...ako sam bila fer do kraja,mislim da sam zasluzila isto...ali ne,ja zaradim negativnu. [:isfrustriran]
2013 08 14
ma imala je neko slavlje obukla haljinu provela se i na kraju tebi rekla mala joj i vratila i naravno boli je dupe za tebe sto ces placati postarinu,ona se provela,glupaca [:besan] a negativnace ti se obrisati ako admin obrati paznju
2013 08 14
pa verovatno....Ma meni je bitno da znam ja i da znate vi koje ste procitale da nisam kriva...I nisam nista lose uradila i stojim iza toga...E sad ona sto je tako postupila,nek joj je na cast...
2013 08 14
I sta ti imas od toga sto mi znamo da ti nisi kriva, a ona ce tako sledecoj i td isto to da uradi? Neka ti vrati novac, ja bih trazila pa da je neznam sta [:smejuljiti] moj je novac pa makar i jedan dinar i to nije tvoja sramota... [:poljubac]
2013 08 14
E svasta se desava u zadnje vreme... [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2013 08 14
ivana,upravu si...Sto da bacam tih 300 din,mogla sam kutiju cigara da kupim [:smejuljiti] salim se,ali stvarno,nisu te neke pare ali necu da ih bacam i kraj... [:poljubac] Bellatrix,sta da ti kazem...Nisam verovala da cu biti zeznuta od strane clanice sa toliko pozitivnih...glupa sam ispala [:besan]
2013 08 14
Nisi glupa nego vidim da ti je neprijatno da trazis svoje, to je tvoje pravo i kad to naucis da radis ti si onda uspela mnogo, jer sam i ja tako pa su me drugi koristili a oni imaju. Ja sam frizer i svi bi dzabe e pa nema vise nigde za dzabe, ja sebe farbam sisam a oni dodju kod mene a niko se neseti bas to sto kazes ni cigare da ti kupi a kad dodjes kod njih u prodavnicu oni moraju da ti naplate sto je normalno. Oni od tih para kupe sebi farbu, cigare, maicu a ja sam mogla to sve da zaradim a ja sam posle isla da kupim sebi tu farbu i sama da radim, ali nema vise. E tako i ti sto bi dala da ona kupi sebi cigare ili td... a ti da si joj jos dozvolila da ti vrati suknju posle koliko dana i jos ti platila e pa ja nebih dala.. I nemoj. [:poljubac] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 14
skroz si upravu...ali ja sam nažalost takva,i ne verujem da ću se ikada opametiti...mada,bila sam i gora,sad sam se malo dozvala pameti...što kaže moja mama,neko kad bi mi tražio pantalone na sred ulice bih skinula i dala mu... [:besan] još uvek verujem u ono dobro u ljudima,iako znam da većina njih to ne ceni i da će baš naprotiv,to iskoristiti...I ja sam završila frizersku,ali neću se baviti tim poslom,ne ide mi baš najbolje,trenutno sam bez posla,i preko su mi potrebne pare...ali,ipak nisu 300 din.razlog što sam ljuta...više je neki ponos,neko razočaranje,a možda sam najviše ljuta na sebe jer sam bila fer od početka,a ona mi je vratila kako mi je vratila... [:isfrustriran] hvala ti na savetu,pokušaću da isteram do kraja to [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 15
1 2 3