Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Osvezenja na forumu....

Cini mi se da je forum dostigao svoj vrhunac sto se tice mulja...Ne znam kako vi gledate na to?Ovo bi trebalo da bude opusteno mesto,gde caskamo o raznim stvarima,i da,gde vodimo verbalne "ratove",gde je sukob misljenja izazov!!!Ovde se sukob misljenja dozivljava kao pretnja,koja predje u vredjanje i veoma ruznu komunikaciju....Onda spominjanje klanova!Da i ja imam clanice koje su mi "miljenice"i da uci cu sa njima u sukob misljenja,jer mozda mi i da argument da nisam u pravu,mozda saznam nesto novo....Takodje otvaranje 1001 mrak teme,skupo,nevaspitanje....I onda zakljucak ..ne ide prodaja...Pa kako i da ide ,kada ko god ,novi ili stari clan,da promoli nos na forum...procitao bi da je sve preskupo,da se non stop varaju ljudi itd....Normalno da ce da zbrise sa sajta....Mozda uopste nisam u pravu sto se ovoga tice,ali meni forum vise nije nikakav izazov,a dozivljvam ga kao neku tres kafanu...
2018 10 30
Nešto kao Brodarac, a trebalo bi da je više kao Mint?! :D :D
2018 10 30
Slazem se od reci do reci ☺
2018 10 30
Pa prava tres kafana,gde se sluzi jeftina brlja.. :')
2018 10 30
Pa, to, Brodarac :D
2018 10 30
Mada, tamo baš i nije jeftino ahahahah
2018 10 30
Gde se seti Brodarca 😂
2018 10 30
Jelena ovde je bilo i proganjanja clanica nekada davno, uhodjenja, postavljanje slika sa tudjeg fejsbuka, slikanja lokala clanica (Kako li saznaju gde, ko i sta radi, nemam pojma!) tako da je ovo sada mala maca 8-) Slazem se da je forum postao uzasan i uglavnom ga i zaobilazim iz tih razloga jer mi odmah skoci pritisak.
2018 10 30
@TinaKris ...Znaci mesto za pozeleti :') :') :') Ja nisam nesto dugo ovde,e sada bilo je i neprijatnih tema, ali bilo je i tema gde sam sa ove strane plakala od smeha,a i citala dosta pametne stvari.....Tako da je ipak bio neki balans! Sada mi se cini nema balansa....
2018 10 30
Mulj se rehabilitovao, postao ugledan, mutirao.... x-)
2018 10 30
> MiciZara: > Gde se seti Brodarca 😂 Mici to i ja pomislih :') :')
2018 10 30
> MiciZara: > Gde se seti Brodarca 😂 Mici to i ja pomislih :') :')
2018 10 30
> lokibg: > Mulj se rehabilitovao, postao ugledan, mutirao.... x-) Pa cim se promeni profil..To je isto kao kada zena promeni frizuru,podmladi se...
2018 10 30
> jelena2606: > > MiciZara: > > Gde se seti Brodarca 😂 > Mici to i ja pomislih :') :') Kafanče naše mladosti...Mada sam tamo slabo zalazila...
2018 10 30
I ja sam slabo zalazila...Kada je spomenula Brodarac,trebalo mi malo vremena,da se prisetim ,:)
2018 10 30
1 2 3