Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Osvezenja na forumu....

Pa, to je treš kafana puna skorojevića, gde mi ostali odrmo kad baš nemamo gde :D zagušljivi, znojavi Brodarac :D
2018 10 30
Što se tiče mulja za mene su ovde samo prevaranti mulj... Sukob mišljenja je dozvoljen, tako da svako ima pravo na isto.. Po neki epitet meni ne predstavlja problem.. Uvek mi ga možete uputiti 😎 Što se mog mišljenja tiče i načina pisanja znam da se većini ne sviđa ali me za to nije briga.. To je već stvar njihovog neukusa.. 😘🤣😎 Klanove ne osnivam, niti sam u ikavom klanu.. Mada me u svakom od njih žele... 😂😭😎
2018 10 30
Ja ne verujem da to kafanče još uvek radi.. Znam sa se tamo izlazilo posle izlaska...
2018 10 30
Jelena2606, već smo pisale o tome kako to izgleda otvoriti neku opuštenu temu ovde: 20ak komentara i kraj, uglavnom tako biva na žalost, tako da izdominiraju "ove druge" teme. Onaj ko je "izmislio" te kvazi "klanove" ovde, očito da želi/teži ka tome da ovde tako nešto postoji, ali ipak ne postoji, barem ne da ja to znam. Postoje slaganja i neslaganja u mišljenjima, postoje članice koje su mi draže ili manje draže..ali, to nikako ne znači da se neću nekada složiti sa mišljenjem manje drage članice, kao i to da možda neću "osporiti" mišljenje neke drage mi članice. Možda glupo zvuči, ali tako je. Sav "mulj" bi nestao kada bi nestali i prevaranti bilo koje vrste, ali to je bukvalno nemoguća misija, barem za sada.
2018 10 30
Lady ali u tome i jeste stvar...U opustenoj temi i ne moramo,a i ne trebamo svi da budemo istomisljenici i da je sve idilicno.....Ovde je itekako bilo tema gde se clanice apsolutno ne slazu jedna sa drugom,ali nisu otisle u pogresnom smeru,a bile su zesci izazov i uzasno zabavne!To je sustina...Ovo trenutno stanje je sve samo ne izazov i zabava,bar po meni....E sada i to moze biti stvar ukusa ,kao i kod garderobe ,:)
2018 10 30
> MiciZara: > Ja ne verujem da to kafanče još uvek radi.. Znam sa se tamo izlazilo posle izlaska... Da , da , tamo se banjavalo oko osmice, kao i u Nanu.. mada sam ja uvek više bila fan aftera u Filozofu nekadašnjem i u Mondu.. ali kad je ekipa narodnjačka, odemo nekad i na Brodarac.
2018 10 30
Kada smo kod narodnjackih ekipa...Cula sam da su u gradu sad in..neka mesta,a zovu se Kafane,ali usvari su kafici,gde cepaju narodnjaci,ali ne uzivo..i niko ne djuska,nego tako stoje za svojim stolom i samo se merkaju :') :')
2018 10 30
Ni ja nisam dugo ovde, ne primecujem neku znacajnu razliku u odnosu na moj pocetak. Mada ja radim sa 40 devojaka, zena i mnoge su sujetne, zajedljive, svadljive itd. stalno neke smicalice i isterivanje pravde, tako da me retko sta iznenadi. Klanovi su redovna pojava, ne zanimaju me na poslu, a kamoli ovde :') Ljude ne mogu da promenim, ali se zato trudim da sebe izdignem, adaptiram, iskljucim po potrebi i sl. Trudim se da budem i da mi bude opusteno :D
2018 10 30
> jelena2606: > Kada smo kod narodnjackih ekipa...Cula sam da su u gradu sad in..neka mesta,a zovu se Kafane,ali usvari su kafici,gde cepaju narodnjaci,ali ne uzivo..i niko ne djuska,nego tako stoje za svojim stolom i samo se merkaju :') :') Wtf?? :D pa, taj trend bi trebalo ispratiti , mislim glupo je živeti u Beogradu, a ne obići ta nova, in mesta :D svi na merkanje
2018 10 30
Sa 40 devojaka :o ..Isla sam na neki razgovor za posao,izmedju ostalog,na tom mestu ,puno ljudi ,mali prostor...Istog sekunda dobih napad panike :') Tako da vec neko vreme mozgam,sta da radim,a da ne radim kod nekoga tj u"kolektivu" :D
2018 10 30
> Debela_devojka: > > jelena2606: > > Kada smo kod narodnjackih ekipa...Cula sam da su u gradu sad in..neka mesta,a zovu se Kafane,ali usvari su kafici,gde cepaju narodnjaci,ali ne uzivo..i niko ne djuska,nego tako stoje za svojim stolom i samo se merkaju :') :') > Wtf?? :D pa, taj trend bi trebalo ispratiti , mislim glupo je živeti u Beogradu, a ne obići ta nova, in mesta :D svi na merkanje Cekaj stvarno nisi cula??
2018 10 30
Aktivnost na forumu je opala... Pre promene dizajna sajta, kada biste otvorili *Skorašnje teme*, mogli biste da vidite samo prve 3 stranice. Poslednja tema na trećoj stranici je bila izbačena pre nekih 15 sati, najviše! Sada kada odete na kraj 3. stranice, poslednja tema je od pre 2 dana. Najviše je bilo tema *Rasprodaja*, i da bilo je članica koje su izbacivale po 5 tema odjednom, ali je bilo članica koje su poštovale pravila foruma, reklamirale se dnevno, i učestvovale u lepim, vedrim temama (moje omiljene teme na forumu: *Meni se sviđa*, *nase krpice*, *POKLANJAM*, *Biseri mojih krpica!*, *Sve mi boje lepo stoje*). ALI, i tada su najposećenije teme bile one o prevarama, teme otvorene samo da bi se članica i javno vređale, teme o postojanju klanova... (Ovo sada nije ništa :') :') ) Verujem da je to zato što i članice koje nisu aktivne na forumu, prate podforum *O korisnicima sajta mojekrpice.rs*, a nažalost, u 90% slučajeva su to teme o prevarama. A što se tiče tema o tome koliko je nešto skupo: <b>sve su to teme prodavaca,a NE kupaca</b>, ili kraće rečeno <b>reklame</b>. "*Jao, mnogo su skupe polovne stvari ovde. JA uvek dajem popuste i poklone. JA sam uvek fer.*" Takve teme bi trebalo odmah brisati. *Mi* koje više prodajemo nego što kupujemo, uvek ćemo polaziti od toga kako *mi* radimo, a naravno da je *naš* način najbolji način. 8-) 8-) Ja bih volela da vrate broj pregleda teme. Tako bih barem znala da li dopirem do članica, koliko članica pregleda moju temu, da li da nastavim da ih pišem... :")
2018 10 30
> jelena2606: > Lady ali u tome i jeste stvar...U opustenoj temi i ne moramo,a i ne trebamo svi da budemo istomisljenici i da je sve idilicno.....Ovde je itekako bilo tema gde se clanice apsolutno ne slazu jedna sa drugom,ali nisu otisle u pogresnom smeru,a bile su zesci izazov i uzasno zabavne!To je sustina...Ovo trenutno stanje je sve samo ne izazov i zabava,bar po meni....E sada i to moze biti stvar ukusa ,kao i kod garderobe ,:) Apsolutno 👍
2018 10 31
> Cekaj stvarno nisi cula?? Brate, nisam, u zadnje vreme slabo uveče idem bilo gde, a preko dana samo znači Mek, znači restorani, znači hrana , znači Ušće i Delta :D ne bih da propustim ta merkanja, znaš li naziv nekog od tih caffea? :D
2018 10 31
Sustina je da na tim narodnjackim mestima,je uglavnom bilo mesto gde se skace po stolovima,igra itd..Kao sto niko nije isao na rejv i stajao i pio kafu ,:)Ne znam imena,.Bile je moja drugarica sa koleginicama sa posla i tako mi je objasnila.A to da se merkaju..pa to je u smislu da niko nikom ne prilazi u smislu ,musko-zensko...Nego tako,samo se merkaju i stoje ko statue ,dok ta muzika tresti :D A sestricina koja je klinka mi je isto,ispricala...Ja je pitam u koje diskoteke odlaze..ona crce od smeha i kaze da diskoteke vise ne postoje,to su sada klubovi....
2018 10 31