Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

sta obuti... savet molim

pozdrav cure... u pitanju je rodjendan... obukla bi zimsku haljinu, ali nemam ideju sta obuti... rodjendan je decembra kad ce verovatno biti hladno i minus pa mi treba ideja... gleznjace bas i ne volim vise sam za opciju cizme preko kolena, ali eto... mali savet trazim... :*
2018 10 30
Koji je materijal i dužina haljine? Ja sam uvek za neku dobru salonku... 😊
2018 10 30
Posaljite sliku haljine da vidimo sta moze uz nju 😊
2018 10 30
Martinke.... neočekivano...drugačija ;)
2018 10 30
Cizme preko kolena , ako je zimska haljina :")
2018 10 31
Ja sam za cizme preko kolena, ali opet zavisi od duzine haljine 😊
2018 10 31
kratka je haljina dugih rukava.. .. poslala bi vam sliku ali sam razbila telefon pre neki dan i ne radi mi kamera ali pokusacu da nadjem na netu...
2018 10 31
evo ovako nesto... izvinjavam se clanici pozajmila sam sliku
2018 10 31
Onda te čizme o kojima pričaš...
2018 10 31
Ja ne bih chizme preko kolena, vishe mi se svidja ideja salonki, da dodaju dozu elegancije haljini, koja je po meni onako casual fazon. Ako je crna haljina u pitanju, ja bih onda ili obula crne salonke i ukombinovala torbu u nekoj upadljivoj boji ili crna torba a u tom sluchaju salonke u boji. 😊 Nemam nista protiv dugackih chizama, ali nekako su mi sad vec postale passé, svi ih nose stalno. 😎
2018 10 31
Nije loš Emushkin predlog... Ako nema martinki mogu i kanađanke... Meni se sviđaju kanađanke na stiklu😉..
2018 10 31
Uz to nisi nam rekla jer tvoj rođendan ili od momka? Ako je od momka onda moramo povesti računa o nekim detaljima... 😎😊
2018 10 31
neeeee bratu je rodjendan, ali pravi se velika zurka tipa za 100 i vise ljudi... hvala vam cure na savetima divne ste... aaaa da je u pitanju momak znala bi ja... x-) x-) :* :*
2018 10 31
svidja mi se ideja za martinke...😉
2018 10 31
> MiciZara: > Nije loš Emushkin predlog... > Ako nema martinki mogu i kanađanke... Meni se sviđaju kanađanke na stiklu😉.. Ma nisam ni ja loša :') :') :') :') Pa da i kanadjanke, barem sada ima svakakvih modela i boja... predivnih... mogu svaku kombinaciju da isprate...
2018 10 31
1 2 3