Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

sta obuti... savet molim

> tina.tina: > neeeee bratu je rodjendan, ali pravi se velika zurka tipa za 100 i vise ljudi... hvala vam cure na savetima divne ste... aaaa da je u pitanju momak znala bi ja... x-) x-) :* :* Da je u pitanju momak, nema šta da se zna... ništa... samo poklon... ti... tu ne bi bilo dileme: šta obući... ;)
2018 10 31
A mozda neku svecaniju haljinu? S'obzirom da rodjendan veliki,pretpostavljam da je u nekoj sali. Na ovu haljinicu bi mogle neke lepe patofne,ako zelis da bude opustena neka varijanta. 8-)
2018 10 31
e i pitanje sto se tice cizmica preko kolena... predrasude.. cula sam par komentara da je izvinite na izrazu "kurvanski" izgled ... pa eto prokomentarisite... a mislim da ce kanadjanke ili martinke biti... hvala vam cure na savetima...😘😘😘
2018 11 03
Salonke uz dzemper haljinu su ok samo ukoliko je haljina baggy, po mom misljenju . Bas kao na slikama. Uz usku , nikako. I potpuno se slazem sa clanicom Esperansa za sve . Ne bih ja tu martinke, sama duzina vizuelno skracuje nogu, plus, nemaju ni stiklu da malo izvadi stvar... martinke pre uz leprsavu suknju ili haljinu, uz trikotazu je previse casual.
2018 11 03
Slažem se sa Emushkom. Mada, uz takvu haljinu odlično bi išle čak i one duboke čizme sa manjom i debljom štiklom ili sa platformom, pa čak i ravne sa malo debljim đonom. Npr. ako je haljina crna a uska je i dugih rukava, preko neki kao kardigan-prsluk u nekoj svetlijoj boji (npr. krem, bež, nude, veoma svetlo sivo...) i u takvoj bolji obuća (zavisi za šta se odlučite) i torba crna. Što se tiče "pogleda" na čizme preko kolena, baš nikakvih predrasuda tu lično nemam, meni je to obuća kao i svaka druga- samo je stvar ukusa, a oni su različiti. Karakterisati neku vtstu obuće (ili odeće) da je "kurvanjska" (ala je epitet, ufff 😔 ) krajnje nedolično od osoba koje su sklone takvim predrasudama.
2018 11 03
haljina je plava tamno plava ali ne jako.. kontam crnu torbicu i imam onu kao bundicu prsluk a imam i bas bundicu crnu... ja sam iskreno cula da cizme skracuju noge doduse nemam taj problem imam duge noge a ove slike kombinacija sa salonkama mi skroz ok... zalepila sam se za tu haljinu mislim da cu haljinu promeniti...svakako ce biti plava jer je to moja boja e sad model videcemo...
2018 11 03
Sta god odluchish, stavi nam ovde da vidimo, mene bas zanima hehe 😇😊
2018 11 03
ok kad odlucim slikacu pa cemo videti dal treba nesto menjati.. hvala cure puno ste mi pomogle
2018 11 04
Pogledaj cizmice kod mene. :) I ostale devojke :)
2018 11 05
Ne bih volela da se clanice uvrede ali kao da niste videle fotografiju haljine koju je tina.tina okacila i zeli nju da ponese. Devojka pita za savet sta uz nju, vi dajete primere sta uz baggu haljinu , sta uz crnu i td... I dalje sam misljenja da uz postavljenu haljinu nikako salonke, nikako martinke i kanadjanke. Ovde jedino idu dobre cizme, nebitno ravne do kolena ili preko kolena ili sa debljom petom takodje do kolena ili preko kolena, nikako tanka i visoka stikla. Ako ne, onda promeniti haljinu u neku elegantniju ili baggu. Tada sve dolazi u obzir od obuce( naravno osim patika)
2018 11 06
:D <3
2018 11 08
> Esperansa: > Ne bih volela da se clanice uvrede ali kao da niste videle fotografiju haljine koju je tina.tina okacila i zeli nju da ponese. Devojka pita za savet sta uz nju, vi dajete primere sta uz baggu haljinu , sta uz crnu i td... I dalje sam misljenja da uz postavljenu haljinu nikako salonke, nikako martinke i kanadjanke. Ovde jedino idu dobre cizme, nebitno ravne do kolena ili preko kolena ili sa debljom petom takodje do kolena ili preko kolena, nikako tanka i visoka stikla. Ako ne, onda promeniti haljinu u neku elegantniju ili baggu. Tada sve dolazi u obzir od obuce( naravno osim patika) Slažem se da salonke nikako ne uz takvu haljinu.
2018 11 08
> Esperansa: > Ne bih volela da se clanice uvrede ali kao da niste videle fotografiju haljine koju je tina.tina okacila i zeli nju da ponese. Devojka pita za savet sta uz nju, vi dajete primere sta uz baggu haljinu , sta uz crnu i td... I dalje sam misljenja da uz postavljenu haljinu nikako salonke, nikako martinke i kanadjanke. Ovde jedino idu dobre cizme, nebitno ravne do kolena ili preko kolena ili sa debljom petom takodje do kolena ili preko kolena, nikako tanka i visoka stikla. Ako ne, onda promeniti haljinu u neku elegantniju ili baggu. Tada sve dolazi u obzir od obuce( naravno osim patika) Samo nekoliko komentara iznad vaseg, devojka je napisala da se dvoumi oko cizama, i da mozda promeni model haljine. Tako da sto da ne, ponuditi neke alternativne kombinacije a opet slicne prvobitnoj ideji oko dzemper haljine samo u nekoj drugoj formi. 😊 A i ako se ne varam i vase slike za primer uz chizme su baggy modeli haljine.
2018 11 08
> OljaRaletic: > > Esperansa: > > Ne bih volela da se clanice uvrede ali kao da niste videle fotografiju haljine koju je tina.tina okacila i zeli nju da ponese. Devojka pita za savet sta uz nju, vi dajete primere sta uz baggu haljinu , sta uz crnu i td... I dalje sam misljenja da uz postavljenu haljinu nikako salonke, nikako martinke i kanadjanke. Ovde jedino idu dobre cizme, nebitno ravne do kolena ili preko kolena ili sa debljom petom takodje do kolena ili preko kolena, nikako tanka i visoka stikla. Ako ne, onda promeniti haljinu u neku elegantniju ili baggu. Tada sve dolazi u obzir od obuce( naravno osim patika) > Samo nekoliko komentara iznad vaseg, devojka je napisala da se dvoumi oko cizama, i da mozda promeni model haljine. Tako da sto da ne, ponuditi neke alternativne kombinacije a opet slicne prvobitnoj ideji oko dzemper haljine samo u nekoj drugoj formi. 😊 > A i ako se ne varam i vase slike za primer uz chizme su baggy modeli haljine. Ne razumemo se ocigledno. Da, ali sam pre toga rekla da uz model haljine koju zeli da nosi idu dobre cizme, to tvrdim i dalje. Ako citate i zelite da razumete shvaticete. Sliku baggu haljine sam postavila zato sto sam prvo na to naletela i zbog toga sto je dzemper haljina. Preskocili ste pitanje "kurvanjskog" izgleda i td i td..
2018 11 09
I da, citajte pazljivo, prvo smo svi postavili sta mislimo i dali savete, a zatim je devojka rekla da ce mozda promeniti haljinu. Nakon toga nije dobila ni jedan savet. Ne bih da komentarisem Vasu zadnji predlog onda bih Vas mozda uvredila a to ne zelim, jer se tu ama bas nista ni sa cim ne slaze.
2018 11 09