Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Izbeljivanje zuba..SAVETI ♡

Treba mi savet kako da izbelim zube..koristila sam sodu b. i limun mada i nije bilo nekog vidljivog efekta. Uzela sam aktivni ugalj u apoteci..i vidljiv je efekat samo neko vreme tacnije vec posle nekog obroka efekat se ne vidi (iako sam oprala zube posle obroka..) Da li vi znate za jos nesto? Iskustva? Sem izbeljivanja kod zubara... da li ste koristile olovku ili bilo sta drugoo...? Hvala unapreeed ♥️
2018 11 07
Imam pozitivno iskustvo sa Listerine white. Koristim jednom dnevno i nakon dve nedelje sam videla rezultate. Napominjem da sam pre dve godine radila lasersko beljenje zuba tako da nemam neki izrazeni estetski problem u tom smislu, ali je nesporno da mi je Listerine white dodatno izbelio zube.
2018 11 07
Probaj sa kurkumom, ili u zdravoj hrani imaju prirodne paste za izbeljivanje na bazi uglja, sode bikarbone, korena od narandze i ne znam sta jos, ja uzimam to u zdravoj hrani..oko 150 din je i traje i par meseci uz svakodnevno koriscenje, takodje mozes da probas i sa kokosovim uljem i srebrnom vodom :)
2018 11 07
Soda bikarbona ostecuje zubnu gledj, tako da se ne preporucuje njena cesta upotreba. Ja sam pokusala to sa kurkumom, nikakvu promenu nisam videla (nisam samo jednom koristila). Probala sam i aktivni ugalj, i to nista, takodje ostecuje gledj. Poprilicno smaram svog zubara kad god odem kod njega, tako da su to proverene informacije, to sto se tie ostecenja gledji. Davno sam probala tzv. olovku, Rapid white, ni to nista posle 2 cele olovke. Jedino sto mi je pomoglo su trakice White smile, kupovala sam ih u dm-u, oko 1500 din, cesto na snizenju, tretman je za 7 dana. Trakice imaju gel na bazi hidrogena cija je uloga to izbeljivanje.
2018 11 07
Hvalaaa puno devojkeeee.. ♥️
2018 11 08
Isto preporuka za white smile trakice, meni su super 😊
2018 11 08
Što se tiče white smile trakica...htela sam da ih kupim ali nisam znala da li ima bilo kakvog efekta..tako da sada sigurno znam!!! Hvala puno jos jednom ♥️💫
2018 11 09