Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Logika kupaca

Nego kad smo kod bolesti kupovine, uđoh juče u Converse (prokletnica) i naravno uhvatih se za neki model od skoro 14.000din! Ali moram da vam nađem da vidite kaaaaakve suuuuu........... ,:) ,:) ,:) x-) x-) x-) :'( :'( :'( :'(
2018 11 09
Pih, nikakav sam detektiv, otac bi me se postideo 😁. Evo prozvali smo je bar da se javi na forumu 😉. Ja nemam nekakav odredjen modni fetis, osim mozda desigual stvari, tu bas ne umem da odolim. Loki lepe su paticice, sacekaj popust 😆
2018 11 09
> LunaLuBeka: > Pih, nikakav sam detektiv, otac bi me se postideo 😁. Evo prozvali smo je bar da se javi na forumu 😉. Ja nemam nekakav odredjen modni fetis, osim mozda desigual stvari, tu bas ne umem da odolim. Loki lepe su paticice, sacekaj popust 😆 Ma nisu ove, neke nove i malkice nabudženije ali opet ženstvene.....pfffff sad me nervira što ne mogu da nađem.
2018 11 09
..I nadovezcu se na Lunu..I proveri da nije feler ,:) ,:) Posto su ih nase radnje pune :(
2018 11 09
Ovo je van teme ali posto caskaamo,moram ovo da podelim sa vama....Sedim danas sa detetom ispred Pravnog fakulteta,lepo sve ispred sredili,stavili klupe,neke biljke,izuzetno lepo....Ispod svake klupe gomila,ali gomila pikavaca, iako pored svake klupe stoji kanta za djubre sa delom gde moze da se ugasi cigareta.Sedeli smo tamo nekih dvadesetak minuta ,svega dvoje od recimo pedesetak ljudi ispred su svoje cigarete ugasili na pravi nacin i bacili u djubre.....I to su nasi buduci akademski gradjani...Sudije ,pravnici,advokati....
2018 11 09
Meni je još strašnije što tu istu sliku viđam svakodnevno u parkićima! Aman ljudi deca vam se igraju tu, puze, pipkaju pa trpaju ruke u usta! Fuj!
2018 11 09
Da slazem se,a tamo ih jure da ne diraju zemlju da toboze ne isprljaju ruke...Grozno!
2018 11 09
Smem slobodno da kazem to pravnici, najgora fela ljudi 😂, ali stvarno nekultura i nepostovanje gde god se okrenes, iznenadis se samo jer od akademskog gradjanina ocekujes izvestan stepen vaspitanja, ma jok nema veze sa obrazovanjem tvrdim.
2018 11 09
Danas roditelji decu salju na engleski sa 3 godine, ali ih ne nauce da ne maltretiraju drugu decu. Vazno je da deca imaju diplomu, kakvu god i na bilo koji nacin dobijenu, ako treba i da se plati, ali djubre se baca sa prozora. Uporedjuju svoju decu sa tudjom, vide tudje trojke i sta im majka daje za rucak, ali ne vide kako njihova lepotica ide polugola u skolu i junak maltretira slabije. Nema vise cojstva i junastva, nema kulture, nema postovanja, pa shodno temi, nema kvaliteta ni u domenu odevanja
2018 11 10
1 2 3 4