Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Logika kupaca

Nadajmo se da su je pantalone naterale da smrša :D
2018 11 08
Nego pobegosmo sa teme...Znam da klinci gledaju modu...ali evo dacu par primera Kod mene u ovom slucaju nema veze sa modom nego neukusom...Kod jedne clanice ovde stoje salonke Replay, vec mesecima...Ne prodaju se za 800 din...A salonke su ovde trazili vec xy puta na forumu trazim...Mozda jeste problem sto nisu Safran ,:) ,:) Druga clanica je izbacila na profil predobar Diesel duks,ali jbg bio je svima skup za 900 pa ga je prodala za 600.model duksa.mnogo dobar i itekako moderan...Ja kupila detetu dva para Diesel patika kao novih za 600 din,odlicni modeli...Cim su spustene na 600 din,znaci niko ih nije hteo....A kada sam okacila neke Teranovine pantalone ,otisle su kao da sam ih delila za dzabe....Isti model Teranove i drugih pantalona ,neke ozbiljnije firme, ako stavite,iz mog iskustva,Teranovine ce pre da odu....Isto vazi za H&M,Oviese,vs neka ozbiljnija firma...Ove dve prve sigurno pobedjuju....
2018 11 09
Terranova brend. I tačka :D svi mi, brate, kupimo stvarčicu i u TN i u H&M—u i u bloku 70. I da se ne lažemo, kupujemo tamo, jer nam finansijske mogućnosti ne dozvoljavaju da redovno posećujemo skuplje radnje. Ali evo imamo Krpice, imamo SH radnje gde možemo pronaći sve ono što ne možemo novo sebi da priuštimo, ali jbg.. na ceni nije kvalitet, nego krpice koje se promovišu po FBu , Instagramu i slično i diktiraju modu. Sećam se maminog Versace seta, u pitanju je bio džemperak bez rukava sa prorezom za ešarpu oko vrata i preko kratak džrmper sa zlatnim dugmićima, na svakom ugravirano Versace. Nosila sam ga do potpunog raspada, a nijedan pozitivan komentar nisamm dobila. Sve u fazonu: kao za matorce, potpuno obično, pa još i crno. A komad prava klasika i ne može se kupiti nigde više.. ali tako je kako je.. zato dobre stvari čame, a ove što smo nekad kupovale da imamo za na plažu i do Ade, prolaze kao neka ekskluzivna roba
2018 11 09
Jos kao klinka sam bila u stanju da mesecima strpljivo skupljam za jednu kvalitetnu stvar nego da kupujem gluposti. A sada kada postoje Krpice i SH radnje u kojima moze da se nadje bukvalno, ali bukvalno nova stvar sa etiketom, kvalitetna, radjena za zapadno trziste ne vidim zasto bih kupovala kod PVC sinteticara iz 70.bloka! :') Ali evo ne mogu da shvatim kako je moguce da mi na profilu stoji NOV, sa etiketom i zapakovan LEGEND blejzer koji prodajem samo zato sto mi je veliki i malo mi visi, a model i boja su savrseni, kvalitet takodje. Kostao je u radnji 54eur, stavila sam mu cenu 2.500. Niko ni pitao nije za njega, stavim mu preksinoc cenu 1.000din i samo jedna devojka pita za dimenzije i posle toga se nije ni javljala. Mozda je do slika, nemam pojma.....
2018 11 09
E, nemoj da mi diraš blok 70 XD kad krenem u akciju na drangulije, ijuuuuu. Samo tamo kupujem šnale, gumice, trake za kosu, džidža bidžice raznorazne :D baš volim da lunjam kod braće, kad ih pitam za nešto, a oni odgovore: ,,nema snala, nema snala. Ima tamo na dlugu stlanu '' :D
2018 11 09
> Debela_devojka: > E, nemoj da mi diraš blok 70 XD kad krenem u akciju na drangulije, ijuuuuu. Samo tamo kupujem šnale, gumice, trake za kosu, džidža bidžice raznorazne :D baš volim da lunjam kod braće, kad ih pitam za nešto, a oni odgovore: ,,nema snala, nema snala. Ima tamo na dlugu stlanu '' :D Hahahahhaha ma ne mislim na to nego na garderobu i obucu. Onaj smrad kineske odece ne moze da se istera ni egzorcizmom hahahaha.....
2018 11 09
E, ali moram ti rećije da postoji jedna radnja na Konjarniku kineska i moja mama kupila pantalone, piše made in Turkey XD ja u šoku. Otišla da pogledam šta ima, stvarčice im extra i sve je made in Turkey. Samo drže kinezi, ali prodaju sve turske stvari. Ja se iznenadila
2018 11 09
Možda zato jer je dominantna populacija na sajtu mlađa i nema još izgrađen ukus nego nosi ono što je u trendu i ne gleda materijale. I mene je u ranim 20-im bilo briga od čega je šta, samo je bilo bitno da mi se svidi. A sada bih nosila samo sve prirodno, košulje bih samo svilene volela da imam, džempere angorske, kašmirske... Što sam starija sve sam minimalističnija i klasičnija, ma i dnevni nakit sam svela na minimum minimuma a nekada sam se kinđurila samo tako. Suknje počela da nosim oko 30-e i sada mi nije dosta sukanja, sećam se kako nas je prof. biologije u srednjoj kritikovala za uske farmerke i pričala da je suknja garderoba za ženu, da čuva ženi zdravlje blablabla i bila je u pravu, suknje su udobne, nego gde ćeš o tome da razmišljaš sa 17, 18... Tako da sve se menja i vremenom se izgradi neki svoj stil i ukus, provale se materijali i krojevi i gleda se (makar ja) da manje je više.
2018 11 09
Jelena2606, nadjoh se prozvanom za taj Diesel duks/jaknicu, ja sam ga kupila za 600 😁 ali ne zato sto ne vredi 900, vec ga nisam uocila pre. Eto npr, kod Jece sam bas kupila pepe jeans farke za 400 mislim, nisam sigurna 😉 i nosicu ih do raspada, za sada izgledaju kao nove. Pre neki dan samo sto se nisam slogirala kad videh da clanica prodaje donji deo trn trenenerke za 1700?! Jeste da je nova cini mi se, ali koliko to u radnji moze da kosta, stvarno nisam usla u tu radnju vekovima i necu iz principa, ako vec nemam da kupim novo pristojno, kupicu polovno kvalitetno, mada se meni mnogo svidja ova ideja "reciklaze", da ne cami to sto je nama izaslo iz volje, vec kompenzujemo za isto to tudje, a i druzenje je lepo 😉. Dakle i sto bih mogla da priustim nesto dobro, a skuplje ne vidim svrhu, jer me brzo prodje volja i fakticki bacam pare. Iskreno, ja vise ne mogu da zamislim da odem u butik i kupim haljinu za 5000-7000 i obucem jednom, a neko to ovde prodaje za 1500 recimo, a opet bez tragova nosenja.
2018 11 09
@LunaLuBeka..Naravno da cu da te prozivam,taj duks je trebao da saceka mene za jedno mesec dana ,:) Pa, ne cudi me da si ga ti kupila... <3 ....Sto se uzrasta tice,ne bih znala da li je to u pitanju..Kao sto Loki rece,i ja kada sam bila klinka i tinejdzerka,za pocetak nije bilo ovolike ponude garderobe...Ali nikada nisam volela pa i kao klinka vestacke materijale.i lose krojeve..Secam se da sam stedela od love za uzinu pare da bi kupila sebi dzemper u Benettonu.Trajalo je to,da pristedim,ali sam uspevala...Druga opcija odnosno alternativa su bili Depo,Sremska i Novobeogradski buvljak...Cak tada na ona tri nabrojana mesta ,stvari i nisu bile toliko lose,uglavnom su to radili Novopazarci i Turci..Ah da i nezaobilazni Levis 501,koji je bio neunistiv ,:) ,:)
2018 11 09
Jelena 2606, znaci ti si ta "opsednuta" duksevima 😂, pricam sa Loki za modne "ferltise" pa te ofirala, mislim nije rekla ko je, ja sam kao svaki iskusan priuceni detektiv provalila 😘. Ako ga se ikad odreknem tvoj je na poklon 😊. Mada pre ce Loki da proda jos neki iz svoje kolekcije 😁
2018 11 09
Nisam štedela od užine, ali sam radila već u srednjoj, kroz čitavo školovanje, pa sam od tih para kupovala Vans patike i sve moguće i nemoguće u Madnesu, Četniksu i Ćanduu.. jbg, bila sam u tom rejv fazonu.. samo šareno, samo fluo, samo urbano :D :D jao, Bože, kao klovnovi smo bili, ali nekako cool klovnovi :D
2018 11 09
Eeeeeeej nije Jeca hahahaha! Mislila sam na jednu drugu članicu koju svi ovde mnogo volimo, malo mi i nedostaje na forumu jer je u poslednje vreme manje aktivna!
2018 11 09
Ja sam se bavila sportom i glavna stvar nam je bila da imamo kvalitetnu sportsku opremu pa sam bila u stanju da mesec dana jedem pola užine da bih kupila Mizuno patike i Mizuno ranac! x-) I da, obavezan je bio Beneton duks u teget boji sa onim malim vezenim znakom ispod kojeg sam uvek nosila belu košulju, onako da se vidi samo kragna i da viri malo ispod ranfle. Kad se pocepa ili ispere odmah se skupljaju parice za novi.....hihihi....i dan danas volim da nosim kosulju ispod duksa ili džempera :")
2018 11 09
I ja volim ispod džempera :") onako, oksfordski
2018 11 09