Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Spavanja noćas nema

Probudi me dete i evo je već sat vremena bleji, kao da je 2 popodne i spavanja nema .. ima li vas još, neispavani ljudi ili sam jedina ? I to danima aaaa
2018 11 13
Pa kakav joj je ritam,kada je uvece stavljas da spava?
2018 11 13
Brt, u pola 10 je zaspala, ali rastu joj dva kutnjaka i ništa živo ne pomaže, kad krene da histeriše noću, havarija i evo, budna je od 3 noćas O.o
2018 11 13
Ako si sigurna da su zubici,mozes da joj das pred spavanje Eferalgan ili Paracetamol...Naravno ne svako vece ali par dana ,dok joj se to malo ne smiri,taj bol...
2018 11 13
Pa, poprilično sam sigurna, jer plače i grize drvenu stolicu ili uzme igračkicu, pa češe tu gde joj rastu zubi. Hvala, Jelka, pokušaću baš večeras
2018 11 13
Pokusaj,ja nisam imala problema sa zubicima u tom smislu....Nego pri izbijanju svakog zuba mu je padao imunitet i uvek je pokupio neki virus...Ovi ostali u okruzenju su prskali zube sa onim zaboravih kako se zove,za bol u grlu,ali nije imalo efekta....
2018 11 13
I mi smo imali temperaturu pre neki dan, sva sreća spala je sutradan i uvek bude tako kad rastu zubići, a posle dok ne izbije skroz, potpuna histerijA
2018 11 13
Ma da ,na svakom zubu se nama desavalo,ali to nije od zuba ,nego im prilikom izbijanja padne imunitet,i zacas nesto pokupe...
2018 11 13
Do 5 jutros nisam zaspala zbog deteta, zapusio joj se nosic i evo ga danas curi. Izbijaju zubi ... mesecima... Kazu da je sinoc bas bila neka luda noc. Meni je svako vece, navikla sam na cesta budjenja ,:( ,:( :s :( :o
2018 11 13
Ja sam koristila dentokind, neke homeopatske tabletice i ogrlicu od cilibara preko dana. Da li je do toga ili ne, nije se budila nocu, bas dve tri noci pre nego izbije zub.
2018 11 13
Mi koristimo isto dentokid i te tabletice. Nekad pomognu, nekad ne, kako kad
2018 11 13
Da, da paracetamol uvece i pomogneš i sebi i detetu! To boli užasno i nervira ih....mojim klincima su se par dana pre izbijanja zuba crveneli obrazi kao da ih je neko šamarao hahaha....to je bilo presmešno! U dan sam znala kada će da izbije neki zubica
2018 11 13
Klincu sad sa dve godine rastu poslednji zubici, gornje petice, nisam spavala k'o covek godinu i po dana i jedva cekam kraj 😆 Nas je spasao Kamistad gel za zubice, nista drugo nije pomagalo, samo je uz to uspevao da zaspi. Imali smo periode vristanje iz cista mira u pola noci zbog zuba, namazem gel, umiri se i zaspi. Bas smo se oboje napatili za sve pare, mnogo je tesko podnosio. I da, proliv i virus pre nego sto izbiju 2-3 dana, nama rece pedijatar da je od trpanja svega i svacega u usta kad ih boli.
2018 11 13
Istoooo evo i proliv i temo tri dana, a sad je ono finale XD
2018 11 13