Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu ili makar neutralnu?

Smatram da, kako neko napisa već, ukoliko se članica predomislila nije trebala onda lagati o tome- blokiran bankovni račun. Cifra nije mala, to stoji, ali ispaljivati jednu istu osobu čak tri puta najmanje što zaslužuje je neutralan utisak, jer takvo ponašanje potencijalnog kupca u odnosu na potencijalnog prodavca svakako nije uredu. Što se mene lično tiĉe, nakon prve ispale više ne bih obnavljala kontakt sa istom.
2018 11 16
Meni je ostavila utisak osobe koja nema bas vremena....Dogovarale smo se oko licnog preuzimanja,koji sam joj ja predlozila,bila je za i ostavila mi je svoj broj telefona,medjutim nikako nije mogla da stigne pa sam joj poslala post expresom...Bila je na poslu pa nije preuzela odmah paket nego sutra u posti....Da Loki ovo poslednje ,takodje ne trazim neke nasymicne slike dodatne i ako ih trazim ,to je nekog konkretnog dela ili konkretno pitanje....U mom slucaju ova clanica nije trazila nikakve dodatne mere slike...Tacno se videlo da zna sta je u pitanju i sta kupuje....
2018 11 16
Takodje i kada je preuzela nije mi javila,nego sam ja pitala da li je zadovoljna...Tek posle nekoliko dana sam dobila por da jeste i zahvalila se.....Glupo je zavlaciti ali u ovom slucaju mi se cini da nije bilo namerno,....Bar to izvlacim iz ove moje saradnje sa istom....
2018 11 16
Bez obzira na razvlacenje i ostalo mislim da nemate osnova za negativnu jer do saradnje nije doslo. Ne mozete unapred znati da li bi preuzela paket ili ne, bez obzira na blokirani racun, to ne znaci da ne moze da plati. Ovde sam imala jednu clanicu koja je kao htela da kupi neke stvari i ostavljala nepostojeci broj telefona i nalazila se sa mnom vise puta, a zapravo nijednom itd. U sustini jedno namerno ili nenamerno maltretiranje, ali nije doslo do saradnje pa sam izignorisala. Na kp postoji mogucnost da se blokira clan sa kojim ne zelite da saradjujete, steta sto ovde ne moze, olaksalo bi mnogima :(
2018 11 16
Hvala svima. Marija, napisala je da je blokiran račun, a da je mislila da skine novac sa bankomata. Dakle, vratio bi se paket 100%, a svakako ima običaj da se predomišlja. Haljina nije jeftina, slažem se, ali ako nemaš novac to ne znači da treba da zavlačiš ljude i maltretiraš ih svojim predomišljanjem. Traži dodatne fotke, i onda u roku par minuta joj je blokiran račun. I sama sam nedavno rezervisala jedan skup predmet, članica je bila super ljubazna i ispoštovala sam kako smo se dogovorili, kao i ona mene, prosto ne bih imala obraza da je ispalim, a kamoli da je 5x kontaktiram sa novim upitima. Lady je u pravu, sama sam kriva što sam joj po 5-ti put odgovarala na poruke. Lično preferiram da mi uplaćuju na račun, a to i sama radim, nedavno sam uplatila jednoj članici unapred, a imala je manje od 10+. Nekad se iz poruka da tačno proceniti ko je ozbiljan, fer i korektan. Mislim da se uplaćivanjem unapred može izbeći x neprijatnih situacija, ko god je u mogućnosti tako da radi, i na kraju krajeva je jeftinije.
2018 11 16
Ako ćemo baš po pravilima, nije uopšte za ocenjivanje jer do saradnje nije došlo, ne opravdavam to silno dogovaranje, obećavanje pa odustajanje i razumem što si ostavila neutralnu, ali članica će bez problema moći da se obrati adminu da joj ocenu obriše, jer saradnje nije bilo.
2018 11 16
Zao mi je sto na krpicama ne postoji opcija ''blok''. Verovatno bih imala poduzu listu blokiranih clanica slicnih toj koja vas je posteno namucila.
2018 11 16
> srebrna: > Ako ćemo baš po pravilima, nije uopšte za ocenjivanje jer do saradnje nije došlo, ne opravdavam to silno dogovaranje, obećavanje pa odustajanje i razumem što si ostavila neutralnu, ali članica će bez problema moći da se obrati adminu da joj ocenu obriše, jer saradnje nije bilo. Kao da sam ja pisala : )
2018 11 16
@Djulimun razumem, par puta sam sam bila totalno smorena zbog razvlacenja i zavlacenja, i verovatno cu jos xy puta biti, ali nije po pravilima sajta. Sto se tice novca, moze imati vise racuna moze i da skine sa necije kartice (clan porodice i sl.) i neka nista od toga nije istina, tako reci ako je ocenite, jer do saradnje nije doslo. Ja mislim da ne mozete da je ocenite, jer nije po pravilima sajta, ali naravno ako hocete da budete sigurni pitajte admina da li mozete da date ocenu, makar i neutralnu. Ako moze recite i nama da znamo za ubuduce.
2018 11 16
> drajel: > > srebrna: > > Ako ćemo baš po pravilima, nije uopšte za ocenjivanje jer do saradnje nije došlo, ne opravdavam to silno dogovaranje, obećavanje pa odustajanje i razumem što si ostavila neutralnu, ali članica će bez problema moći da se obrati adminu da joj ocenu obriše, jer saradnje nije bilo. > Kao da sam ja pisala : ) To sam i ja nevesto rekla.
2018 11 16
Ne osudjujem Vas postupak, ali licno ne bih ocenila, vise puta mi se desilo da me neko "razvlaci i zavlaci", od pp poruka dalje nisam isla, mozda se i iznerviram i prokomentarisem sa clanicama ovde, opet u pp. P.S. mnogo mi je simpaticno ovo "kaznjavanje predumisljaja", nemojte se uvrediti ali u srpskom krivicnom pravu ne postoji predumisljaj kao oblik ili element vinosti/krivice, umisljaj i nehat da. 😉
2018 11 16
Mene je skoro izvozala mnogo mladja clanica, gde sam joj paket poslala i platila preporuceno, a njen nikad nije poslat. Prvo su, navodno, nesto pogresili u posti, pa ce poslati opet, pa onda nije stigla jer joj je bio rodjendan (a bio i moj pre toga, kad sam joj predmet poslala), pa je onda komentar bio da joj drugarica radi u posti i da je njoj predmet ostavila, da doticna posalje..bla, bla.. negativna je malo, ovo mu dodje kao kradja, jer je uzela tudju stvar, a svoju nije poslala, ali nema jos crne liste da je stavim tamo.
2018 11 16
Žao mi je jacakajo što ti se to desilo. Luna, znam da ne postoji i ne ljutim se, malo sam karikirala. Ali zbog neodgovornosti i bezobrazluka smo tu gde jesmo, bolje izgleda i ne zaslužujemo. Pozdrav svima, ostavila sam neutralnu, nije negativna, admin ako će da briše neka briše. Kamo sreće da je moja neutralna jedina nepravilnost ovog sajta. Znam da bi meni značilo na mestu budućeg prodavca da sam, da pročitam utisak i da od ovakve osobe tražim uplatu unapred...
2018 11 16
Evo pronašla sam našu prepisku. Članica je kupila od mene kombinezon, prvo je pitala za najnižu cenu a onda se posle nekog vremena i odlučila za kupovinu. Nije bilo nikakvih razvlačenja, htela je i lično preuzimanje ali kako ja mogu samo na Vračaru a bilo je grozno vreme ipak sam joj poslala Postexpresom uz plaćanje pouzećem. Stvarno mi je žao zbog lošeg iskustva, ali moram da budem iskrena i da kažem da je moja saradnja sa njom protekla savršeno.
2018 11 16
Na zalost nije osnova za negativnu jer nije doslo do saradnje ali je svakako za neutralnu ,opet na zalost jer bih joj ja dala negativnu KAO VRATA ..zbog pravljenja budale nekoga ko se trudi da udovolji do max. Dati joj neutralnu sa tekstom koji bi isao za negativnu i negde u forumskoj temi predvidjenoj za takve stvari ...staviti link profila i reci o cemu se radi ,da bi druge clanice znale da se ne zavlace sa takvima .To je moj savet Dju . <3
2018 11 16