Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu ili makar neutralnu?

Članica preko 100+. Pre nekoliko meseci par puta me je cimala za haljinu, merila, doslikavala, tražila račun, rezervisala... I nije prvi put da se javi traži mere i ispari. Ok svima nam se desi da previdimo i zaboravimo, ali baš nijednom da kaže hvala ok... Sinoć šalje poruku za istu haljinu, da joj hitno pošaljem sutra zbog svadbe, plaća pouzećem. Rekoh ok, ali sam imala intuiciju da će i ovaj put ispaliti i zamolim uplatu na račun. Danas se dopisujemo na Viber, plaća kao posle 13h, u međuvremenu traži slike dodatne i posle 2 min mi napiše da odustaje jer su joj sredstva u banci blokirana... E sad sam stvarno prsla, jer me maltretira i pravi budalom i to ne prvi put. Dakle, pitam je kako bi onda platila pouzećem sutra... Vidim kako, vratio bi mi se paket očigledno! Hvala na nesaradnji i lep provod na svadbi sa blokiranom karticom.... :@
2018 11 16
Hmm..meni ovo liči na "rad" jedne članice, ali ne bih da "grešim dušu" zaista. Neutralna sa skreen prepiski, svakako.
2018 11 16
Hvala Lady na komentaru, zamolila bih i ostale članice koje su često na forumu da daju svoje mišljenje da li je ovakvo ponašanje za negativnu, neutralnu sam ostavila svakako radi budućih saradnji, da se nekom ne desi da šalje pouzećem i izloži se troškovima vračanja paketa nekom ko tvrdi da je siguran kupac, a u stanju je da ispali u roku 5 min. Hvala unapred.
2018 11 16
Djulimun 👍👍👍
2018 11 16
Glupo mi je što se negativna može dati tek onda kad "kupac" napravi štetu i platimo 2 poštarine. Ispadne da predumišljaj nije kažnjiv....a po meni bi trebalo.
2018 11 16
Za negativnu sigurno nije..Nije doslo do saradnje...Sto se neutralne tice i za to ne znam...Cim je toliko puta pitala,sigurno joj se vas predmet svideo..Da li je namenski htela da vas zezne,tj ne preuzme paket ili bezveze trazi merenje,ne znam....Sto se HVALA tice,to smo vec vise puta pisali ovde..Ne gledam na vaspitanje i pravopis,kada nesto prodajem.....Najbolje da sami ocenite,ja ovako sa strane,bas ne mogu nista konkretno da prokomentarisem...Nemam jasan stav o ovakvim slucajevima...Tj i meni se desavalo ali nisam se nesto preterano obazirala na to....
2018 11 16
Hvala Jelena na odgovoru, otprilike ispucala je sva čuvena opravdanja osim bolnice i sl. Nema veze ni hvala, nego ako neko 3x ispaljuje, pa stvarno šta reći.... Ocene nisu merilo nikakvo, očigledno neki smatraju da se posle 100 + mogu opustiti....
2018 11 16
Ovo je po meni maltretiranje i jako mi je zao sto ste svoje vreme istrosili zbog ovakvog ishoda, slobodno ostavite link clanice da znamo o kome se radi, ne bih volela da dodjem u komunikaciju sa njom niposto. Ja licno bih joj lupila neg kao vrata al sa obrazlozenjem zbog cega , toliko od mene
2018 11 16
Pouzecem saljem clanicama sa kojima sam vec sardjivala ,i gde je saradnja prosla glatko....Par puta sam poslala pouzecem nekim clanicama na rizik.ali bile su male posterine,pa sam bila spremna da "progutam"tu cifru ukoliko mi se paket vrati...S druge strane mislim da sam ostala"kratka"par puta za lovu jer nisam htela da posaljem pouzecem,a te clanice iz nekog razloga nisu mogle u postu da uplacuju...Mislim da su bile postene ali moj "strah" da cu dobiti paket nazad je bio veci ,:)
2018 11 16
Da evo sada gledam...Ona meni nije uzvratila pozitivnu...Ne mogu da se setim koja je saradnja bila...Pogledacu u porukama...Pretpostavljam da sam trazila uplatu unapred...
2018 11 16
Znam sta je...Slala sam pouzecem,deciju kosulju....Moje prvo slanje pouzecem...Kosulja i nije bila jeftina....Clnica je tacno znala sta hoce..Bilo je bez nekih velikih prica ,brzo i lako,bez cile -mile ,:) ...
2018 11 16
Posto nije doslo do saradnje nemate osnova za negativnu, ne znam da li biste smeli i neutralnu da ostavite. Razumem Vas i saosecam, a ostavljanje linka je na mestu.
2018 11 16
Jeste li proverili onu jednu negativnu sto ima? Ovo je neozbiljnost totalna, mislim da nije imala nameru da Vas prevari vec se predomislila.
2018 11 16
Nisam se udubljivala u njene utiske... neozbiljno ponašanje za jednu odraslu osobu, 3x ispaljuje za istu stvar, vučem haljinu na posao itd da se ne ponavljam. Ostavila sam neutralnu jer budući prodavci zaslužuju da budu upozoreni, da posle ne bi plakali kad budu plaćali 2x poštarinu.
2018 11 16
Djulimun ne mogu sad da se setim sta je bilo u pitanju, ali mogu da Vam obecam da cu pogledati veceras inbox I pronaci kako je yapravo protekla komunikacija. Cim sam joj ostavila poyitivnu ocenu znaci da je sve bilo ok. Svakako ne podrzavam bilo kakvo zavlacenje ovog tipa jer kada sam u ulozi kupca uvek tacno znam sta zelim da pitam prodavca I naravno imam spreman novac
2018 11 16
1 2 3