Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupovina/prodaja,nacin razmisljanja....

Meni apsolutno nista nije jasno vezano za kupovinu ovde, u potpunom sam rebusu, kako rece Jeca nije reklama jer su prodate, navodim kao primer. Naime, okacim ovde dva para pantalona nimalo popularne jer su u namenjene odredjenoj grupaciji, jedne prave jahace (firma koja se bavi proizvodnjom takve opreme), druge vindstoper, prodate maltene odmah, pretpostavka uocio ih je neko ko "poznaje" ovakve proizvode, mada imale su vise zainteresovanih, a moj pocetni stav je bio "zasto li kacis, samo ces prebukirati profil" 😁. Pitanje oko limunda i MK, meni se limundo generalno ne dopada, to "otimanje" i licitiranje mi nije zabavno, imam prifil tamo, htela sam da se oprobam u kupovini, vrlo neslavno se zavrsilo jer nemam brzinu i iskustvo postavljanja cena u bukvalno poslednjoj sekundi, elem drugarici je to zabavno i ja je zamolim da okaci jedan moj predmet, opet probe radi, ali insistirala sam da cena "kupi odmah" bude kao i ovde, a pocetna nesto malo niza tipa 300-500, sto bi istovremeno bio moj trosak za prodaju ovde u vidu besplatnog ptt-a.
2018 11 21
Ma ni mene Lady ne zanimaju cene..Nego me zanima nacin razmisljanja..Ko zna mozda ima nesto sto ne znamo...Zasto je tamo petoduplo manja cifra u odnosu na ovde...I ja neke cene spustam na licitciji,kada hocu sto pre da prodam,ali ne otstupam mnogo od prvobitne cene...Ne kapiram ovo petoduplo spustanje cena tamo.....A tamo se u vecini slucajeva,prodaje po pocetnoj ceni...Sem onih koji namenski stavljaju 99 din pocetnu,ali znaju da ce otici vise...Takodje i ne kapiram da ovde neka povoljna stvar stoji mesecima,a tano po istoj ceni ode odmah....Meni je sve jedno gde cu da kupim,i tamo ima onih koji ce da zavrnu..Rizik mi je isti....Ali ipak malo vise volim da kupim ovde i to od clanica koje prodaju ili menjaju svoje stvari
2018 11 21
> jelena2606: > Ma ni mene Lady ne zanimaju cene..Nego me zanima nacin razmisljanja..Ko zna mozda ima nesto sto ne znamo...Zasto je tamo petoduplo manja cifra u odnosu na ovde...I ja neke cene spustam na licitciji,kada hocu sto pre da prodam,ali ne otstupam mnogo od prvobitne cene...Ne kapiram ovo petoduplo spustanje cena tamo.....A tamo se u vecini slucajeva,prodaje po pocetnoj ceni...Sem onih koji namenski stavljaju 99 din pocetnu,ali znaju da ce otici vise...Takodje i ne kapiram da ovde neka povoljna stvar stoji mesecima,a tano po istoj ceni ode odmah....Meni je sve jedno gde cu da kupim,i tamo ima onih koji ce da zavrnu..Rizik mi je isti....Ali ipak malo vise volim da kupim ovde i to od clanica koje prodaju ili menjaju svoje stvari Ima Jelena tamo onih koji kada licitiranja krenu podižu cene nakon svake cifre koju staviš kao svoju. To je tamo vrlo česta pojava kod onih "uvežbanih" prodavaca. Takođe, tamo možeš da platiš administraciji da ti skinu negativnu ocenu, ima ljudi kojima je administracija sama nudila iznose uplate za skidanje negativnih utisaka. I, onda kažu kako je Limundo siguran. Jest' kako ne!!!
2018 11 21
1 2 3