Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupovina/prodaja,nacin razmisljanja....

> Bojanaa12: > Cini mi se da su na Limundu clanice mnogo ozbiljnije. > Ne neckaju se mnogo oko stvari, nego ako zele da kupe nesto, postave pitanje-dva i odluce se da li ce da kupe ili odustanu. > Ovde umeju i mesecima da odugovlace, pa hoce-nece, pa se boje kako ce da im stoji, pa ne znaju da li ce se muzu svideti (da, i toga ima :D)... > Ali ovde su mi ipak vecinom draze clanice, tamo je sve nekako hladno :D Da, da upravo tako. Tamo je prosto komunikacija vezana isključivo za kupovinu. A na Krpicama smo zahvaljujući forumu zajedno ispratile i trudnoće članica, venčanja, diplomiranja, veridbe, imamo i teme gde su članice kačile kako izgledaju, šta vole, šta jedu, gde žive....i zato se Krpice i Limundo ne mogu porediti nikako. Krpice su više kao neka socijalna mreža sa svrhom. Lep hobi, uživancija uz kafu, naša mala doza ženskarenja! :) E sad, Jelena je postavila pitanje kako je moguće da iste osobe na Krpicama prodaju po jednoj ceni a na Limundu po totalno drugoj. Moguće da i to ima veze baš sa gore navedenom razlikom. Što ovde smatraju da mogu da prodaju predmet po onoj ceni po kojoj bi volele da dobiju, a tamo se vrate u realnost trgovine... ;)
2018 11 20
I meni je Mk drazi.Naravno da su mi ovde draze clanice..Ali ovde pricamo o prodaji...Zasto se ovd cene dizu,a kada se kaci na limundo drasticno se spustaju,...Zasto se ovde ne prodaju povoljne stvari,a ista stvar ode na Limundu odmah,po istoj ceni po kojoj ovde cami mesecima...Slazem se da je preglednost..Ali ja sam namerno zbog toga navela deciju jaknu,koja je za kratak rok ovde imala preko 200 pregleda...Znaci pregleda je bilo...Jakna prepovoljna..Znaci gledale su je verovatno mame ,a ne mlade devojke koje "jure modu"...Meni je to jednostavno neshvatljivo...Ja ovo sada pricam kao keva ,koja trenutno isto svom detetu gleda jakne...Ovo sa jaknom je samo primer,a imam ih jos dosta,za to.Na koji nacin ljudi ili clanice uopste razmisljaju kada traze bilo sta....
2018 11 20
@Lokibg...Pa to je moguce...Ali bas sam zato navela i primer ,kada sam od clanice trazila bilo kakav popust ,mali...Rekla je ne...Za to vreme na Limundu joj je otisla jakna ispod svake cene...Da bi znale o cemu pricam jakna je bila 1500..Ja htela da dam 1300,a ona je prodala za 900..Posto je ovde tvrdila pazar.....Radnja ,odnosno komunikacija se desava paralelno ,predmet joj je vec bio na Limundu,treca tura za redom..
2018 11 20
> jelena2606: > @Lokibg...Pa to je moguce...Ali bas sam zato navela i primer ,kada sam od clanice trazila bilo kakav popust ,mali...Rekla je ne...Za to vreme na Limundu joj je otisla jakna ispod svake cene...Da bi znale o cemu pricam jakna je bila 1500..Ja htela da dam 1300,a ona je prodala za 900..Posto je ovde tvrdila pazar.....Radnja ,odnosno komunikacija se desava paralelno ,predmet joj je vec bio na Limundu,treca tura za redom.. Takav postupak naprosto nema neko smisleno objašnjenje, ali iskreno :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2018 11 20
> lokibg: > > jelena2606: > > @Lokibg...Pa to je moguce...Ali bas sam zato navela i primer ,kada sam od clanice trazila bilo kakav popust ,mali...Rekla je ne...Za to vreme na Limundu joj je otisla jakna ispod svake cene...Da bi znale o cemu pricam jakna je bila 1500..Ja htela da dam 1300,a ona je prodala za 900..Posto je ovde tvrdila pazar.....Radnja ,odnosno komunikacija se desava paralelno ,predmet joj je vec bio na Limundu,treca tura za redom.. > Takav postupak naprosto nema neko smisleno objašnjenje, ali iskreno :') :') :') :') :') :') :') :') :') Pa to ti kazem :') :')
2018 11 20
I još je platila i proviziju Limundu.....hmmmmm odlična računica, u pitanju je jedan veoma talentovan trgovac! Očito! :') :') :') :')
2018 11 20
Princip je drugaciji. Na Limundu ze licitira, stavljaju nize cene u nadi da ce se ljudi nadmetati i da ce predmet prodati po dobroj ceni. Ovde nema licitacije i clanice stavljaju nerealno visoke cene. Na Limundu ima clanova koji krecu od veoma niske cene i ciji predmeti se prodaju po visokim cenama.
2018 11 20
Samo cu reci jedno- "ŽENE". 😋😆
2018 11 20
> lokibg: > I još je platila i proviziju Limundu.....hmmmmm odlična računica, u pitanju je jedan veoma talentovan trgovac! Očito! :') :') :') :') Pa neverovatno..Kapiram da ju je tek okacila,pa da je pretpostavila da ce cena da dogura..Pa nije htela da spusta cenu ovde...Ali nije to bio slucaj ,:)
2018 11 20
> Bojanaa12: > Cini mi se da su na Limundu clanice mnogo ozbiljnije. > Ne neckaju se mnogo oko stvari, nego ako zele da kupe nesto, postave pitanje-dva i odluce se da li ce da kupe ili odustanu. > Ovde umeju i mesecima da odugovlace, pa hoce-nece, pa se boje kako ce da im stoji, pa ne znaju da li ce se muzu svideti (da, i toga ima :D)... > Ali ovde su mi ipak vecinom draze clanice, tamo je sve nekako hladno :D Upravo Vas je jedna clanica navela kao nekoga ko ovde dize cene,a na Limundu spusta.Navela je i linkove i odavde ,a i sa Limunda...Tema je upravo aktuelna na forumu..Pa ako ste to vi...
2018 11 20
> MlleSanja: > Princip je drugaciji. Na Limundu ze licitira, stavljaju nize cene u nadi da ce se ljudi nadmetati i da ce predmet prodati po dobroj ceni. Ovde nema licitacije i clanice stavljaju nerealno visoke cene. Na Limundu ima clanova koji krecu od veoma niske cene i ciji predmeti se prodaju po visokim cenama. Ali su razlike svakako drastične i kada je u pitanju kupi odmah opcija. Našla sam.stvari nekih članica ovde su po 2000, 3000, a na Limundu, bez da licitiram, mogu odmah da ih kupim za 700, 800 rsd..mislim, nisu valjda ovde devojke ovce za šišanje..
2018 11 20
@Debela tolika razlika kod istih prodavaca? Isti predmet prodaju ovde i na Limundu sa tolikom razlikom?
2018 11 21
Torba ovde 1490din, a na Limundu početna cena eno 390din. Zar zaista neko misli da će dostići licitacija ovu cenu torbe koja je ovde?!? Pa, mislim stvaaarnooo....
2018 11 21
> LadyBlye: > Torba ovde 1490din, a na Limundu početna cena eno 390din. Zar zaista neko misli da će dostići licitacija ovu cenu torbe koja je ovde?!? Pa, mislim stvaaarnooo.... :') :') :') :') Eto ja bih volela da cujem iz prve ruke zasto ovde ta cena ,a tamo ona...Razlika nije mala
2018 11 21
> jelena2606: > > LadyBlye: > > Torba ovde 1490din, a na Limundu početna cena eno 390din. Zar zaista neko misli da će dostići licitacija ovu cenu torbe koja je ovde?!? Pa, mislim stvaaarnooo.... > :') :') :') :') Eto ja bih volela da cujem iz prve ruke zasto ovde ta cena ,a tamo ona...Razlika nije mala Takođe, mada već napisah u onoj drugoj temi da su tuđe stvari tuđ problem, ne moj...ali, opet, kao što tamo isto napisah- ovde 1490din, a tamo si u startu sa početnom cenom od 390din svestan toga da će se taj predmet možda prodati na licitaciji za npr. 490din, a ne za 1490din. Nema logike...barem ne meni, eto. ;)
2018 11 21