Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li kontrolisete svoj profil ?

Sada sam gledala profil jedne clanice koja je redovno aktivna i vidim da od 50tak stvari na svega 5-6 imaju jos uvek dostupne slike. Pa da pitam da li znate da su slike starije obrisane, pa bi lepo bilo da i clanice kojima je obrisano obrisu i ceo oglas . ☺ Mislim da je tako mnogo lakse da se i sajt rastereti , em meni licno nije lepo da vidim oglase bez slika P.S. obnavljajmo oglase redovno 😊
2018 11 21
Podrzavam, dosta profila ima sa svega nekoliko fotografija, bas bude tesko za pregledanje.
2018 11 21
Vidim i ja to ne kod jedne, nego kod većine članica. Izgleda da misle da će im se te slike "vratiti", ali neće.... Neke su čak ubeđene u to da im je admin obrisao slike, što mi je najiskrenije nekako smešno došlo, ali eto kada nisu upućene u tok zbivanja na sajtu.
2018 11 21
Meni je ludilo kada me pitaju za razmenu, a na svakom predmetu stoji "haljinica", tj obrisane slike. :P
2018 11 21
Slažem se da oglasi bez slika nemaju apsolutno nikakvog smisla. Ja iskreno volim da znam šta kupujem, tj. da vidim predmet. Nisam toliko maštovita da na osnovu opisa mogu da stvorim sliku.:) Meni su pre oko mesec dana gotovo sve slike bile obrisane, tako da sam morala iznova da ih postavljam. Dakle, brišite oglase bez slika ili samo idite na opciju "izmeni" i ponovo postavite sličice.:)
2018 11 21
Mila989 mislim da opcija izmeni nije resenje... ipak ona ostavlja datum predmeta kada je ranije postavljen :| npr ako je predmet iz 2016 i ja samo idem na izmeni i dodam slike predmet opet ostaje 2016 i mislim da ce se i njemu slike obrisati pre il posle
2018 11 21
Neverovatno je, ali mnogo aktivnih članica još uvek ne zna zašto su slike obrisane. Ali, čak i da mislim da je to neka greška, smetalo bi mi da tako stoji: ko da poželi nešto što ne vidi??? Kod neaktivnih članica - razumem, ali kod onih koje su tu - ne kapiram logiku :| Jedino, ako te predmete i nemaju više, ili ne znaju gde su...
2018 11 21
> 11Ivana11: > Mila989 mislim da opcija izmeni nije resenje... ipak ona ostavlja datum predmeta kada je ranije postavljen :| npr ako je predmet iz 2016 i ja samo idem na izmeni i dodam slike predmet opet ostaje 2016 i mislim da ce se i njemu slike obrisati pre il posle Da, u pravu si, ostaje prvobitni datum postavljanja. Ja sam za sada uradila ovako, ali ako slike ponovo "nestanu" definitivno ću morati da iznova postavljam oglase. U svakom slučaju sve je bolje od oglasa bez slike.:)
2018 11 21
Pa da 😊
2018 11 21
ne salje preko sajta slike 🙈 jao majko mojaaaaaa, mislila sam da me nista vise ne moze iznenaditi ovde al za ovo prvi put cujem 😄😄
2018 11 22
:')
2018 11 22