Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Muzika,pevanje....

Nadam se da lepo provodite vikend,drage clanice.. Imam jednu ideju koja mi je jaaako dugo u glavi i nikako da se pokrenem povodom toga pa bih vas zamolila da me posavetujete.. :) Dakle,bavim se muzikom jako dugo,zavrsavam srednju muzicku skolu i pored moje prve ljubavi,flaute,obozavam da pevam..Razmisljam da kacim klipove na foru cover-a ili slicno na youtube ili instagram,ali ne znam bas da li bih i kako uspela u tome..Razmisljam,za youtube mi je potrebna dobra kamera,osvetljenje,dobro ozvucenje jer je ipak velika konkurencija,dok na instagramu sve to prolazi i amaterski..Sta Vi mislite da li vredi pokusati i da li imate neki savet kako zapoceti sve to.. Kakvu vi muziku slusate,i sta vas privuce na neciju stranicu,kanal? :) <3
2018 12 01
Najviše slušam rep i tehno, psihodeliju, mada kada izađem, nije mi više ni bitno šta se vrti, samo da je veselo :) što da ne, uvek je lepo čuti nekog ko ima sluha šta sve zna i ume :)
2018 12 01
Pa prvo da kazem da je to hrabar korak,za pohvalu. Probajte i jedno i drugoo, ne marite za konkurenciju, uvek ce je biti. Ali verujem da imate nesto sto bi zainteresovalo ostale i izdvojilo vas od drugih. Sta ja znam muskoj populaciji privuce paznju izgled devojke, a zenama je svejedno :D Mozete podeliti ovde link od prvog kovera pa da sto vise nas vidi i deli dalje. Puno srecee :*
2018 12 01
> Debela_devojka: > Najviše slušam rep i tehno, psihodeliju, mada kada izađem, nije mi više ni bitno šta se vrti, samo da je veselo :) što da ne, uvek je lepo čuti nekog ko ima sluha šta sve zna i ume :) Hahaha tako i ja,kad me pitaju sta slusam..paaa sve sto je aktuelno. :) I ja to mislim,tako da cu poceti uskoro da radim na tome! Hvala na odgovoruuu! :) :*
2018 12 01
> Inamar89: > Pa prvo da kazem da je to hrabar korak,za pohvalu. > Probajte i jedno i drugoo, ne marite za konkurenciju, uvek ce je biti. Ali verujem da imate nesto sto bi zainteresovalo ostale i izdvojilo vas od drugih. > Sta ja znam muskoj populaciji privuce paznju izgled devojke, a zenama je svejedno :D > Mozete podeliti ovde link od prvog kovera pa da sto vise nas vidi i deli dalje. Puno srecee :* Hahah slazem se u potpunosti! Svakako cu podeliti ovde link stranice i kanala ukoliko ga bude bilo,mada mislim da cu poceti sa instagramom pa kasnije sto da ne i na youtube...Ocekujteeee uskoro! <3 i hvala puno na odgovoru!
2018 12 01
Samo napred 💜slazem se sa ostalim clanicama probaj na oba mesta . Sta znas bolje probaj kad vec imas talenta ne mozes nista izgubiti ako probas. Ja jedva cekam da cujem 🤗
2018 12 01
> Sanja0701: > Samo napred 💜slazem se sa ostalim clanicama probaj na oba mesta . Sta znas bolje probaj kad vec imas talenta ne mozes nista izgubiti ako probas. Ja jedva cekam da cujem 🤗 Jaoo bas mi je drago da Vam se dopada ideja! Javljam sve kad bude bilo! 😘❤
2018 12 01
Caooooo Po meni, da bi se izdvojila, pogotovo u moru ljudi koji misle da su zanimljivi i da znaju da pevaju, treba da uradis nesto vrlooo cudnooo x-) Na primer da obradis neku narodnu pesmu u aktuelnom maniru, tipa neki Haris Džinović u RnB maniru,lupam sad, videla ga na tvu.. Danas je najviše tinejdžera na yt koliko vidim, Jala buba Maya berovic itd to vole, uraditi nesto na taj fazon. Ulepsaj tu novu aktuelnu, koji stariji zovu losa, muzika. Ja se zadrzim na nekom klipu ukoliko osetim emociju. Znaci budi pametna, privuci paznju, a posle ces lako. <3
2018 12 01
Srecno,kad postanes neka poznata pevacica seti nas se :P Pa iskreno-sve je to nebitno.Ti ako imas stvarno dobar glas,primetice te sigurno
2018 12 01
Pa da,u principu kako se kome posreci...Koliko talentovanih ljudi ostane neprimeceno,a kakvi sve pevaci su danas proslavljeni...Nije mi cilj da sad budem ne znam ni ja sta ali mislim da vredi pokusati! Hahahahaha pucas na visoko Suzi! Hvala vam obema! ❤❤❤
2018 12 02
I ja bi to isto radila isto volim da pevam pop rock stranu samo ne narodnjake, imam do sad 4 covera snimljena u studiu za pesmu Dont Dpeak, Ironic Allanis Morisete i dve od Dua Lipe Al kako da postavim to na youtube kad nemam video spot samo muziku imam. Muzicki sam obrazovana moja ljubav moja strast.Andrijana mozda da se udruzimo pa pocnemo da zaradjujemo i saradjujemo. ne znam koje zanrove volis, potrazimo bend otkud znam hm
2018 12 03
Probaj i na yt i instagramu a mi cemo te podrzati... Sada se sve vise slusaju jala i ostali ali ono sto ti najvise lezi to i pevaj.. Ja iskreno sve mogu ds slusam ali najvise rok😘
2018 12 03
> MajaMakica2017: > I ja bi to isto radila isto volim da pevam pop rock stranu samo ne narodnjake, imam do sad 4 covera snimljena u studiu za pesmu Dont Dpeak, Ironic Allanis Morisete i dve od Dua Lipe Al kako da postavim to na youtube kad nemam video spot samo muziku imam. Muzicki sam obrazovana moja ljubav moja strast.Andrijana mozda da se udruzimo pa pocnemo da zaradjujemo i saradjujemo. ne znam koje zanrove volis, potrazimo bend otkud znam hm Hej,pa to za youtube je najmanji problem,javi mi se u inbox pa cu ti objasniti kako da objavis ako imas samo audio. :)
2018 12 03
> AndjelaKrpice: > Probaj i na yt i instagramu a mi cemo te podrzati... Sada se sve vise slusaju jala i ostali ali ono sto ti najvise lezi to i pevaj.. Ja iskreno sve mogu ds slusam ali najvise rok😘 Tako je! Hvala tii! ❤
2018 12 03