Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nedovoljne informacije

Devojke , imam veliku molbu . Da li je moguće da opišete svoj predmet detaljno ? Da stavite jasne slike celog predmata, navedete vrstu materijala , boju (često ne odgovara slikama), ubacite mere , veličinu gazišta obuće. Nisu veličine iste kod svih proizvođača. Gledam haljine danas i ni jedna, od onih koje mi se sviđaju, nema osnovne informacije. Stvarno nemam volju da postavljam deset puta isto pitanje. Popravićete svoj ugled i prodaju. Hvala na pažnji
2018 12 05
😘 bitno da se nesto taguje sa Guess, Zara i sl, uopste je nebitan opis, kako to do sada nisi razumela 😁. Identican problem imam, ne razumem kako iko ocekuje da proda stvar sa jednom fotografijom i vrlo sturim opisom, jos ga mrzi da daje dodatne informacije, a cesto bi mi zbog konsitucije odgovarao bas taj predmet, ako je oznacena bar velicina, pa iz toga mogu da zakljucim ili se zainteresujem. Pridruzujem se molbi, ako to ista znaci 😉
2018 12 05
> LunaLuBeka: > 😘 bitno da se nesto taguje sa Guess, Zara i sl, uopste je nebitan opis, kako to do sada nisi razumela 😁. Identican problem imam, ne razumem kako iko ocekuje da proda stvar sa jednom fotografijom i vrlo sturim opisom, jos ga mrzi da daje dodatne informacije, a cesto bi mi zbog konsitucije odgovarao bas taj predmet, ako je oznacena bar velicina, pa iz toga mogu da zakljucim ili se zainteresujem. Pridruzujem se molbi, ako to ista znaci 😉 Pridružujem se i ja , isto zbog konstitucije ;) da citiram jednu članicu " čudno sam građena " :')
2018 12 05
jaoj sad sam se setila jednog profila koji u svojim opisima oglasa ima samo velicina ta i ta i kraj ,:) znaci ludilo.... uvek sam se trudila na makar 80% predmeta mere staviti da vlanice ne moraju da pitaju , tako da pridruzujem se molbi i ja
2018 12 05
Snezana u potpunosti se slazem. Sve to navedem jer mi je logicno a i time izbegavam dodatna pitanja onih kojima neki od tih detalja ne odgovaraju. Olaksam tako i sebi i zainteresovanima. Ne razumem kako neko izostavi takve stvari pa se jos buni sto ga zapitkuju a ne kupuju. Pa brate mili upisi i skrati sebi muke da meris i odgovaras 100x.
2018 12 05
Slažem se sa napisanim. Kad postavljam predmet, tad ga i premerim i u opisu napišem mere i sve što je značajno za sam predmet. Ukoliko postoji neki feler, uslikam i detaljno opišem. Tako izbegavam greške u komunikaciji sa potencijalnim kupcem, a kao što kaže Kimberly, olakšam sebi i zainteresovanima.
2018 12 05
I ja sam cudno gradjena, pa cesto stavim za haljinu da bi savrseno odgovarala izrazito zenskoj gradji, izrazenog kuka i struka u tacno odredjenoj velicini. Ali, kad traze slike kako meni stoji- pobogu, pa ne stoji mi! Ako se ja slikam u istoj neces je kupiti 😂 Mere naravno da cu dati svakom ko trazi, bez obzira na detaljan opis. Nije sramota traziti mere i vrstu materijala
2018 12 05
Meni je lakše kada postavljam predmet odmah da ga premerim i da navedem sve podatke nego da to radim kada se javi neko ko je eventualno zainteresovan. Zato su kod mene skoro sve detaljni opisi... :)
2018 12 05
Trazenje tih slika kako stoji nekome drugom mi takodje nema puno logike. Svi se razlikujemo za po par cm (ramena, struk, kuk) cak i kada nosimo istu velicinu. Koliko devojaka znam koje nose M i sve nam razlicito stoji. Ima stvari S koje nudim pa u njih ne mogu ni da stanem :) Ja kad gledam mere neke stvari ovde uporedim sa mojim sto je slicno, sorts sa mojim sortsem, sako sa mojim itd.
2018 12 05
Slazem se delimicno. Evo u mom slucaju, imam jako puno predmeta sada koje ne mogu da stignem samo da ubacim, tek da pisem za svs merea zelja mi je da sto pre rasprodam pa makar po 500din i 300din, preko 100 predmeta za kratko vreme. Jer nema gde da mi stoji, bez preterivanja. A primer, za predmete gde napisem i mere i sve stize pitanje A JEL TO SIGURNO, I JEL MOZE SLIKA KAKO STOJI, I SIRINA NOGAVICE tik ispod kolena 🙄🙄🙄 Razumem i ovo gore, naravno.
2018 12 06