Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

E jeste zivi☺ jel prodaje neko nesto ovde?

Imali ovde nekog? Ide li prodaja? Meni nista neide,zasto?ovde idu samo prevare koliko mogu videti
2018 12 09
> sladja014: > Imali ovde nekog? > Ide li prodaja? > Meni nista neide,zasto?ovde idu samo prevare koliko mogu videti Slazem se Sladjo, na kp ide mnogo bolje i vise je covek zasticen od prevara. :(
2018 12 09
Meni je ok....Nije da sam se obogatila ,:)Nekada bolje, nekada slabije,ali neki kontinuitet postoji.Isto nalazim ovde dosta dobre krpice i za kupovinu...Na Kp,jedva sta prodam..Takodje ,slabo sta i kupim,nepregledno mi je...
2018 12 09
Izgleda od prevaranata ne moze da se dodaje na red
2018 12 09
Ne, bas apsolutno ništa
2018 12 09
Jos sam se oglasavala spustila na 50%na sve...i nista ljudi moji
2018 12 09
Jako slabo, ranijih godina je puno bolje isla prodaja... :(
2018 12 09
Baš tako kako si i napisala Slađo....
2018 12 09
Za dva dana dve stvari preko kp, ovde jedva nesto. Uglavnom kupujem. ;)
2018 12 09
Mislim da je glavni problem veliki broj prevaranata, i onda su ljudi izgubili poverenje, jer im je svaka kupovina rizik.
2018 12 09
Meni kupovina odlično ide kao nikad do sad,bukvalno na svaki drugi treći dan prodam po nešto :D
2018 12 09
Ne mogu da shvatim zasto se toliko potenciraju i reklamiraju prevaranti na sajtu...Pa pogledajte svoje utiske,!!!Cini mi se da imate bas puno pozitivnih utisaka.Odakle toliko pozitivnih,kada je toliko prrevaranata??.Imala sam 60 saradnji do sada,za pola godine...Skoro sve divne clanice,a neke vise nego divne!!!Itekako i na ostalim sajtovima se desava da salju stvari koje ne odgovaraju opisu...Citajte i tamo utiske...Na Limundu rade ljudi koji imaju i po 20 negativnih!!!A i na KP-u...
2018 12 09
Onako, kako-kad.
2018 12 09
Meni novembar bio super posle duze pauze, a sad decembar slabo a bas bih volela da do NG zaokruzim na 200 pozitivnih :")
2018 12 09
Prilicno slabo .. Doduse ,odavno nisam obnavaljala oglase i postavljala predmete ,da li je zbog toga ne znam , ali ranije je bilo mnogo bolje . ...
2018 12 09
1 2