Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

E jeste zivi☺ jel prodaje neko nesto ovde?

Prilicno slabo .. Doduse ,odavno nisam obnavaljala oglase i postavljala predmete ,da li je zbog toga ne znam , ali ranije je bilo mnogo bolje . ...
2018 12 09
Meni jedne nedelje bas ide prodaja, pa naredne zatisje :D Ostala mi u glavni ova tema pre par meseci, kada si Sladjo prokomentarisala da si prodala za 7000 i kupila deci svasta.
2018 12 09
Prodavala sam, a onda je stalo. Dve tri članice su me pitale za neke stvari i onda prestale da se javljaju bez objašnjenja - i od tada muk. Trenutno važi da za svaku kupljenu stvar od 500 i više dinara, drugu stvar niže cene članice mogu da izaberu kao poklon - pa videću da li će to nekoga podstaći... Ima ih koji moje stvari drže u omiljenim, ali tako i ja držim neke, pa kad nešto prodam, nešto ću i da kupim.
2018 12 09
Samo strpljivo....😉😉
2018 12 09
Samo strpljivo....😉😉
2018 12 09
> sladja014: > Imali ovde nekog? > Ide li prodaja? > Meni nista neide,zasto?ovde idu samo prevare koliko mogu videt Tako je! Uzas niko nista ne kupuje vec duze vreme... A kad nadjem sebi nesto sto bi kupila ono oglas od pre par god. Ne znam zasto se ne brisu zastareli oglasi?
2018 12 09
> Zagica: > Meni jedne nedelje bas ide prodaja, pa naredne zatisje :D > Ostala mi u glavni ova tema pre par meseci, kada si Sladjo prokomentarisala da si prodala za 7000 i kupila deci svasta. Hehe.To bilo tad mila☺a sad nigde zive duse☺ slabije i ulazim polako dizem ruke iskreno da vam kazem..Meni ovde znaci dosta ako zaradim,ali nema vajde ni xleba od ovoga
2018 12 10
Ja sam bila tako blizu da prodam 😀.... iiii... naravno muk... dodatne slike, merenje, i ni glasa sa druge strane. U poslednjih nedelju dana-cetiri nevaspitane dame.
2018 12 10
1 2