Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Limun kao prajmer za lice

Drage devojke, ako imate masnu kozu, znate koja je to muka. Sve prajmere sveta sam isprobala, neki su ok, neki krs ali manje vise sa svakim se prosijam ubrzo. Koza mi bas nezgodna, masno celo lice, dehidrirana, sklona flekama i aknama, hormoni me ubijaju. Vec dugo mazem limun na lice pred spavanje, par dana u nedelji ali sam ga probala i kao prajmer. SAVRSENO! Matira skoro ceo dan, ne isusi kozu, mozda malo odredjene delove ali meni se nista ne vidi preko pudera, sminka super stoji ceo dan plus utice i na bubuljice i fleke, postepeno ih uklanja. Kad se nanese, potpuno se osusi posle nekih 10 min, tada da, ipak zategne kozu ali cim se puder nanese ne oseca se na licu. Probajte, mozda vam pomogne 😊
2018 12 21
ja to koristiv vec dugo kao prajmer kad se sminkam .ali ja se retko sminkam.Kad ga cesto koristis kao prajmer gledaj da ga razblazis malo vodom ipak je jak da ga cesto mazes jer kad se stavlja kao maska pere se za 29 minuta.Osim limuna za takvo lice idealno ti je i jabukovo sirce kao tonik,s tim sto prvo ocistis lice ,a zatim ga namazes i ostavis tako da stoji.Moja drugarica ga koristi kao prajmer.Prvo ga nanese tuferom sacaka petnaestak minuta (kaze da miris ispari),pa se sminka.Ja ga nisam koristila kao prajmer ali za takav tip lica mazi lice sto cesce neverovatno kako ocisti lice.
2018 12 21
Zatim imas neverovatan trik koji zaista pali.Kad ti izadje veca bubuljica,cen belog luka prepolovi i mazi sto cesce u toku dana na samu bubuljicu.Nestane maltene za jedan dan
2018 12 21
> DanijelaSavev: > ja to koristiv vec dugo kao prajmer kad se sminkam .ali ja se retko sminkam.Kad ga cesto koristis kao prajmer gledaj da ga razblazis malo vodom ipak je jak da ga cesto mazes jer kad se stavlja kao maska pere se za 29 minuta.Osim limuna za takvo lice idealno ti je i jabukovo sirce kao tonik,s tim sto prvo ocistis lice ,a zatim ga namazes i ostavis tako da stoji.Moja drugarica ga koristi kao prajmer.Prvo ga nanese tuferom sacaka petnaestak minuta (kaze da miris ispari),pa se sminka.Ja ga nisam koristila kao prajmer ali za takav tip lica mazi lice sto cesce neverovatno kako ocisti lice. Za limun sam znala, ali ovo za jabukovo sirće nisam. 😊😊 Zahvaljujem najlepše na savetima, mnogima će sigurna sam dosta značiti. 😊😊
2018 12 21
Joj sve odlicni saveti 😊 meni nema nista lepse nego kad sa prirodnom stvarcicom sredis neku manu na telu. Limun me je odusevio, mazem par dana za redom, lice mi bude kao porcelansko, a jos sto se super nosi sa sminkom, milina. Mazala sam i sirce ali limun mi ima bolji ucinak. Ako imate jos neki savet, pisite.
2018 12 21
> DanijelaSavev: > Zatim imas neverovatan trik koji zaista pali.Kad ti izadje veca bubuljica,cen belog luka prepolovi i mazi sto cesce u toku dana na samu bubuljicu.Nestane maltene za jedan dan To cu da probam vec veceras :)
2018 12 21
Šta vas briga, imaćete manje bora kad omatorite 8-)
2018 12 22
> srebrna: > Šta vas briga, imaćete manje bora kad omatorite 8-) Bicemo bubuljivace babe bez bora 😁😁
2018 12 22