Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nista mi nije jasno?!

Clanica okacila cizme( posle cu je tagovati preko tel. Sam) . Koje su se meni dopale. Ja joj posaljem pitanja neka vezana za njih ona mi uredno odgovori na to joj napisem da sam zainteresovana da ih kupim sa svojim podacima. Ona ih izbrise sa naloga i bez ikakvog objasnjenja nestane. Ja pitam sta se dogodilo nece da odgovori a stalno se loguje na sajt. I kaci slike. Mozda se radi i o nekom prevarantu pa su cizme bile samo mamac , sreca da joj jos novac nisam uplatila. Kazem mozda, ne mogu da garantujem, ali suluda prica skroz(zasto kaciti nesto ako ne zelis da prodas?!)
2018 12 21
Mozda je ipak odustala, ali je svakako trebala odgovoriti... Trazi druge! 😁
2018 12 21
naravno da planiram da trazim druge ,ali po mom misljenju je to zavlacenje i bezobrazno je..barem se udostoji ,pa odgovori na poruke...
2018 12 22
Ja sam pre 10 dana jednoj clanici kliknula na ZELIM na jedan predmet, ostavila svoje podatke, ona kao javljam kad posaljem... Nakon 3,4 dana, meni nista ne stize (a iz istog grada smo), ja joj posaljem poruku u fazonu sta se desava, meni nista je stize, da bi mi ona odgovorila da je poslato... I eto, kolko je od tad proslo, vise ni ne brojim, meni nista nije stiglo 🤪 tako da ja pojedine stvarno ne razumem, da ne zele da prodaju, a uklonila je predmet sa profila...
2018 12 22
ovo je jos gora situacija...ima finih clanica,ali naidje se i na bezobrazne koje te izbace iz takta...
2018 12 22
Odlucila je da ostavi sebi cizme :D
2018 12 22
Bolje i to nego da je odlucila da ostavi sebi i cizme i tvoje pare hahaha ima i toga :D
2018 12 22
> Lila9292: > Bolje i to nego da je odlucila da ostavi sebi i cizme i tvoje pare hahaha ima i toga :D Izgleda da je puka sreca bila u pitanju, jer clanica deluje krajnje sumnjivo :(
2018 12 23
evo mene zamolila clanica da slikam suknju na sebi, i ja je probam i zaljubim se i sad sam u dilemi da li da saljem ili ne XD salu na stranu, idiotski je ne odgovoriti na poruku ma sta da je u pitanju, toliko smo ljudi valjda..
2018 12 24
> NeverOddOrEven: > evo mene zamolila clanica da slikam suknju na sebi, i ja je probam i zaljubim se i sad sam u dilemi da li da saljem ili ne XD > salu na stranu, idiotski je ne odgovoriti na poruku ma sta da je u pitanju, toliko smo ljudi valjda.. Slazem se. :)
2018 12 24