Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

,, razmene ne radim osim ako mi se nešto baš svidi" ?!

Inace da, sad se setih skoro sam imala razmenu sa sjajnom curom koja me sama pita, "hej, tebi u omiljenim stoji jedan moj predmet, da li bi se menjala iako mi na profilu ovolikim slovima stoji RAZMENU NE RADIM" 😂. Njeno objasnjenje je bilo da se stavovi menjaju, odabrala je mene da "skine mrak" 😂 i ja to postujem.
2018 12 25
Ima jedna fora bar kod mene oko tih omiljenih stvari.....Neke stvari koje su mi u omiljenim,a zapravo ih uopste ne bih kupila,zato sto nemam gde da ih nosim,npr cipele na stiklu,neke haljine i tako neke stvari.Ne bih se cak ni menjala, jel bih morala pola profila za njih da dam,a to mi se ne isplati,za stvar koju cu da obucem par puta.A stavila sam ih u omiljeno ako mi zatrebaju za neku priliku,nekada...
2018 12 25
> jelena2606: > Ima jedna fora bar kod mene oko tih omiljenih stvari.....Neke stvari koje su mi u omiljenim,a zapravo ih uopste ne bih kupila,zato sto nemam gde da ih nosim,npr cipele na stiklu,neke haljine i tako neke stvari.Ne bih se cak ni menjala, jel bih morala pola profila za njih da dam,a to mi se ne isplati,za stvar koju cu da obucem par puta.A stavila sam ih u omiljeno ako mi zatrebaju za neku priliku,nekada... Aaaaa, e pa hvala ti Jeco sad mi je sve jasno 😁
2018 12 25
Eeeeee vidiš Jelenina logika uopšte nije loša. Mislim, osim tog nema drugog a logičnog objašnjenja. Doduše, ja bih pala u trans od sreće da mi se javi neka članica i ponudi mi nekoliko svojih predmeta koje imam u Omiljenim u zamenu za farmerke ili tako nešto. :') :') ,:)
2018 12 25
Ja sam sad prvi put u zivotu pitala dve clanice za razmene, za moj Ps krzneni sako za jedan isto Ps prsluk a jednu za bundicu uz doplatu pa videcemo. Mada ja imam jako malo stvari, dosta sam i prodala vec.
2018 12 25
Loki&Luna...Samo se smejte.. :') Volela bih ja te stikle sve ali za 200-300din pa neka stoje..Ako nista drugo ,ono samo da ih gledam ,:) A za farmerke evo ja sada nudila clanici razmenu za neke farmereke .E za njih bi dala podosta...Medjutim ,uljudno mi se zahvalila :s
2018 12 25
:') :') :') I ja mislim Luna isto oko sandala...One su samo tiha patnja :')
2018 12 25
> jelena2606: > Ima jedna fora bar kod mene oko tih omiljenih stvari.....Neke stvari koje su mi u omiljenim,a zapravo ih uopste ne bih kupila,zato sto nemam gde da ih nosim,npr cipele na stiklu,neke haljine i tako neke stvari.Ne bih se cak ni menjala, jel bih morala pola profila za njih da dam,a to mi se ne isplati,za stvar koju cu da obucem par puta.A stavila sam ih u omiljeno ako mi zatrebaju za neku priliku,nekada... Ovako i ja za polovinu stvari, sto se druge polovine tice cekam da padne cena ili nisam sigurna da li mi se svidja ili ne, onda stavim u omiljene pa kupim ili obrisem nakon par dana. Ili trenutno mi ne treba, ali za par meseci hoce.
2018 12 26
Ja sam se par puta zeznula isto i pitala ospbe čije su mi stvari bile u omiljenim i oduvale su me ili mi tražile 10 stvari za njihovu jednu, jer su kod mene niske cene sad omiljene koristim.kao smernicu kada me neko pita za razmenu, moće da pogleda šta mi treba i šta mi se dopada. Kad imam neki din više, kupim.po neku stvar, ako mi odg veličina. Obično mi bude malo sve što mi je u omiljeinm hahahah
2018 12 26
Redovno mi se desava da me otkace te, koje moje stvari imaju u omiljenim. Mozda im je draze da ih kupe :') Sve stvari u omiljenim su mi za potencijalnu kupovinu. Nemam te ''tihe patnje'' , bar za sada :")
2018 12 26
1 2