Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovo je stvarno katastrofa

Već sam otvarala sličnu temu, ali ne mogu stvarno više da razumem... Dogovorila sam se sa članicom za prodaju, poslala joj sve svoje podatke i ona nakon toga ispari... Pa stvarno nema više smisla... Mogla je da odustane 10 puta do tad. Da se razumemo, nije ona nikoga prevarila, niti sam ja njoj poslala artikal niti ona meni novac, ali je stvar u tome da ne želim ni ja da dajem svakoj osobi koja mi se javi svoje podatke, ispišem podatke tek kada se sa nekim definitivno dogovorim za prodaju... Stvarno ne razumem, da dođe do toga da se sve dogovorimo, razmenimo podatke i tek nakon svega toga ispari... Užas
2018 12 25
Ništa novo, na žalost. Što se pre naviknete na neozbiljnosti pojedinih članova ovde, to bolje i mirnije za Vas. Imaćete raznoraznih takvih ili sličnih situacija ovde, pa nemojte se toliko nervirati zbog toga. Naravno da takvo ponašanje nikako nije uredu, ali ne možemo menjati druge. Ono što je najbitnije je to da je Vaš obraz čist, savest mirna.
2018 12 25
Isto se desava i sa prodavcima, hocu da kupim cipele, ostavila sam podatke, nit ima slanice, nit su cipele poslate niti ista.
2018 12 25
Isto se desava i sa prodavcima, hocu da kupim cipele, ostavila sam podatke, nit ima slanice, nit su cipele poslate niti ista.
2018 12 25
Pisala sam pre neki dan i meni se isto desilo.najbolje da postoji neka sankiba i za takve slucajeve. Barem neutralna ocena.
2018 12 25
> PEPEJEANS: > Pisala sam pre neki dan i meni se isto desilo.najbolje da postoji neka sankiba i za takve slucajeve. Barem neutralna ocena. Slazem se, jer ovo vec prevrsava svaku meru.
2018 12 25
Sa prodavcima ista situacija. 2x mi se u poslednje vreme desilo da se dogovorim sa clanicama ojo slanja. Sve je u redu, nema problema, salju ujutru, da bi se javile i rekle kako ipak salju drugima. Prva navodno svojoj drugarici, zaboga ne moze nju da odbije, a druga clanici koja se javila pre mene (?!) Pa ako si ih nekom prodala pre mene, zasto to odmah nisi rekla.. a toliko sam zelela te cizme :/ sve u svemu, bezobrazluk i neodgovornost na svakom koraku, moramo da se naviknemo..
2018 12 25
Da, slažem se... Ali previše često čitam to "treba da se naviknemo", ja iskrena da budem ne mogu da se naviknem na ovoliki bezobrazluk i neodgovornost, a da ne pričam koliko se plašim prevaranata itd... Sajt uopšte nije dobro organizovan, treba neka opcija da postoji i za ovakve i slične slučajeve. Ne bih nikome dala negativnu osim ako nisam prevarena, ali i za ovakve situacije treba nešto da postoji... Baš je loše stanje na Krpicama, nisu zaštićeni ni prodavci, ni kupci...
2018 12 25
Znam, ali nikog ne mozemo da prevaspitamo.. previse je bezobrazluka. Ja se mnogo iznerviram, pa me prodje i tako u krug.. bezveze
2018 12 25
A sto se negativne tice, doslo mi je da zalepim i jednoj i drugoj po 2. Znam da je protiv pravila, ali sam bas bila mnogo besna..
2018 12 25
> FashionStory: > Sa prodavcima ista situacija. 2x mi se u poslednje vreme desilo da se dogovorim sa clanicama ojo slanja. Sve je u redu, nema problema, salju ujutru, da bi se javile i rekle kako ipak salju drugima. Prva navodno svojoj drugarici, zaboga ne moze nju da odbije, a druga clanici koja se javila pre mene (?!) Pa ako si ih nekom prodala pre mene, zasto to odmah nisi rekla.. a toliko sam zelela te cizme :/ sve u svemu, bezobrazluk i neodgovornost na svakom koraku, moramo da se naviknemo.. Istina. Nesto sto dugo zelis ili ti se jako svidja. Zena od koje hocu da kupim cipele se ne loguje sada, a cipele je trebala juce da pošalje. Ostavila sam podatke, zeli da platim pouzecem. Nema ni nje ni cipele, paketi koji su juce poslati, danas su mi stigli. A u cetvrtak putujem i cipele mi stvarno trebaju. :|
2018 12 25
Ne znam, kao da ne zele da prodaju.. nije mi jasna ta njihova politika i glupo ponasanje.. stvarno bezobrazluk, opet sam se iznervirala.
2018 12 25
Ni ne planiram bilo koga da prevaspitavam itd, ali može da se ostavi utisak ili tako nešto, šta je već prikladno za to... Ne znam, nisam više pametna šta raditi... Ali očigledno ništa
2018 12 25
> FashionStory: > Ne znam, kao da ne zele da prodaju.. nije mi jasna ta njihova politika i glupo ponasanje.. stvarno bezobrazluk, opet sam se iznervirala. Bukvalno, nemam ni ja drugo objasnjenje.
2018 12 25
Kad bih znala da nije protiv pravila, dala bih negativan bez razmisljanja.. treba promeniti pravila sajta, sve je previse neorganizovano i svako radi sta hoce.
2018 12 25
1 2 3