Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovo je stvarno katastrofa

> malusics: > > FashionStory: > > Sa prodavcima ista situacija. 2x mi se u poslednje vreme desilo da se dogovorim sa clanicama ojo slanja. Sve je u redu, nema problema, salju ujutru, da bi se javile i rekle kako ipak salju drugima. Prva navodno svojoj drugarici, zaboga ne moze nju da odbije, a druga clanici koja se javila pre mene (?!) Pa ako si ih nekom prodala pre mene, zasto to odmah nisi rekla.. a toliko sam zelela te cizme :/ sve u svemu, bezobrazluk i neodgovornost na svakom koraku, moramo da se naviknemo.. > Istina. Nesto sto dugo zelis ili ti se jako svidja. Zena od koje hocu da kupim cipele se ne loguje sada, a cipele je trebala juce da pošalje. Ostavila sam podatke, zeli da platim pouzecem. Nema ni nje ni cipele, paketi koji su juce poslati, danas su mi stigli. A u cetvrtak putujem i cipele mi stvarno trebaju. :| I ja sam zgroZena. Zena kojoj sam ostavila podatke pre dva dana mi nije ni poslala niti se javila. A pojavljivala se na sajtu.. ostavila sam joj nekoliko poruka do kad mi treba stici ako moze da posalje u roku od dan dva, to je trebalo da mi bude kombinacija novogodisnja. Mogla je da javi telefonom da ne stize da posalje da imam vremena nesto drugo da nadjem. Ako mi ne stigne do ponedeljka , necu ga ni preuzeti, jer mi posle ni ne treba. Da li je to za negativnu ocenu?
2018 12 29
Po pravilu nije doslo do saradnje, pa nije za negativnu nego za neutralnu uz objasnjenje. Negativna je kada te prevari, na bilo koji način, prodaje novo, a zapravo je polovno, ne podgine paket, ima felera, a rekla je da nema, kupis jedno - posalje ti drugo, pitas je koje su mere kaze ti jedne - a zapravo druge...
2018 12 30
Je l treba da kacim slike dogovora ili ne?
2018 12 31
1 2 3