Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovo je stvarno katastrofa

Zdravo devojke, slazem se sa svim prethodnim izjavama i meni se desavalo , da ostavim podatke, broj racuna, bilo za prodaju ili kupovinu, i vise nikad ne dobijem odgovor. Smatram da je bas nekulturno i ulazi u privatnost, ta osoba moze na neki nacin da zloupotrebi to.
2018 12 25
> malusics: > > FashionStory: > > Sa prodavcima ista situacija. 2x mi se u poslednje vreme desilo da se dogovorim sa clanicama ojo slanja. Sve je u redu, nema problema, salju ujutru, da bi se javile i rekle kako ipak salju drugima. Prva navodno svojoj drugarici, zaboga ne moze nju da odbije, a druga clanici koja se javila pre mene (?!) Pa ako si ih nekom prodala pre mene, zasto to odmah nisi rekla.. a toliko sam zelela te cizme :/ sve u svemu, bezobrazluk i neodgovornost na svakom koraku, moramo da se naviknemo.. > Istina. Nesto sto dugo zelis ili ti se jako svidja. Zena od koje hocu da kupim cipele se ne loguje sada, a cipele je trebala juce da pošalje. Ostavila sam podatke, zeli da platim pouzecem. Nema ni nje ni cipele, paketi koji su juce poslati, danas su mi stigli. A u cetvrtak putujem i cipele mi stvarno trebaju. :| Mozda Vam stignu sutra , ako je poslala juce popodne na primer , neke poste primaju do 15h i 17h pakete za sutradan . Svi preko toga stizu preksutra . Ja radim cesto prekovremeno i desava mi se da ne stignem na vreme da posaljem . Ali javim naravno .Nadajmo se da je tako :") Ako nije , ja bih ostavila negativnu . To je prevara . Racunali ste na nesto sto cete nositi . Dogovorili se. Saradnja je po meni ostvarena .
2018 12 25
I ja mislim da je to za negativnu, ali nema nista od toga. Ostavim svoje kompletne podatke i puf nema nikakvog odgovora, a kamoli dogovora. Na drugim sajtovima mi se jos uvek nije desila takva situacija, ovde se redovno desava :(
2018 12 25
> malaac: > Zdravo devojke, slazem se sa svim prethodnim izjavama i meni se desavalo , da ostavim podatke, broj racuna, bilo za prodaju ili kupovinu, i vise nikad ne dobijem odgovor. Smatram da je bas nekulturno i ulazi u privatnost, ta osoba moze na neki nacin da zloupotrebi to. Upravo tako
2018 12 25
> FashionStory: > Kad bih znala da nije protiv pravila, dala bih negativan bez razmisljanja.. treba promeniti pravila sajta, sve je previse neorganizovano i svako radi sta hoce. Slažem se potpuno. Treba nešto promeniti definitivno...
2018 12 25
> Icka89: > > malusics: > > > FashionStory: > > > Sa prodavcima ista situacija. 2x mi se u poslednje vreme desilo da se dogovorim sa clanicama ojo slanja. Sve je u redu, nema problema, salju ujutru, da bi se javile i rekle kako ipak salju drugima. Prva navodno svojoj drugarici, zaboga ne moze nju da odbije, a druga clanici koja se javila pre mene (?!) Pa ako si ih nekom prodala pre mene, zasto to odmah nisi rekla.. a toliko sam zelela te cizme :/ sve u svemu, bezobrazluk i neodgovornost na svakom koraku, moramo da se naviknemo.. > > Istina. Nesto sto dugo zelis ili ti se jako svidja. Zena od koje hocu da kupim cipele se ne loguje sada, a cipele je trebala juce da pošalje. Ostavila sam podatke, zeli da platim pouzecem. Nema ni nje ni cipele, paketi koji su juce poslati, danas su mi stigli. A u cetvrtak putujem i cipele mi stvarno trebaju. :| > Mozda Vam stignu sutra , ako je poslala juce popodne na primer , neke poste primaju do 15h i 17h pakete za sutradan . Svi preko toga stizu preksutra . Ja radim cesto prekovremeno i desava mi se da ne stignem na vreme da posaljem . Ali javim naravno .Nadajmo se da je tako :") Ako nije , ja bih ostavila negativnu . To je prevara . Racunali ste na nesto sto cete nositi . Dogovorili se. Saradnja je po meni ostvarena . Iskreno se nadam, sutra cu jos svakako sacekati. Ako nema nista od toga, trazim dalje. Razumem i ja to, desilo se i meni 100 puta da predam paket kasnije, ali onda to i javim kupcu, ne isparim odjednom.
2018 12 25
Otvoriti temu "Kulerke" i tu svako da okaci link profila koji odustaje od kupovine,lepo na tapet,pa izvolte,razmuslite pre nego sto trazite podatke za uplatu i stiskate dugme "Zelim" A drugo,devojke koje "prodaju" "nepostojecu robu " ,pa se kupcima nikad ne jave,ili kao ne mogu da nadju krpicu,neutralna ocena,ocigledno i njih ima previse.
2018 12 25
> *STARS*: > Otvoriti temu "Kulerke" i tu svako da okaci link profila koji odustaje od kupovine,lepo na tapet,pa izvolte,razmuslite pre nego sto trazite podatke za uplatu i stiskate dugme "Zelim" > A drugo,devojke koje "prodaju" "nepostojecu robu " ,pa se kupcima nikad ne jave,ili kao ne mogu da nadju krpicu,neutralna ocena,ocigledno i njih ima previse. Pametan potez . Mada , koliko njih posecuje forum ? To ne znamo ,te clanice koje ne prate , sigurno nece ni znati tako da ce se to nastaviti svakako .. Ali tako moze bar da se smanji :") <3
2018 12 26
> *STARS*: > Otvoriti temu "Kulerke" i tu svako da okaci link profila koji odustaje od kupovine,lepo na tapet,pa izvolte,razmuslite pre nego sto trazite podatke za uplatu i stiskate dugme "Zelim" > A drugo,devojke koje "prodaju" "nepostojecu robu " ,pa se kupcima nikad ne jave,ili kao ne mogu da nadju krpicu,neutralna ocena,ocigledno i njih ima previse. Bravo za ideju! Podržavam.
2018 12 26
> VBarbarez: > Da, slažem se... Ali previše često čitam to "treba da se naviknemo", ja iskrena da budem ne mogu da se naviknem na ovoliki bezobrazluk i neodgovornost, a da ne pričam koliko se plašim prevaranata itd... Sajt uopšte nije dobro organizovan, treba neka opcija da postoji i za ovakve i slične slučajeve. Ne bih nikome dala negativnu osim ako nisam prevarena, ali i za ovakve situacije treba nešto da postoji... Baš je loše stanje na Krpicama, nisu zaštićeni ni prodavci, ni kupci... Svi smo kao novi ovde čitali isto ovo što i Vi sada čitate, doživljavali ono što i Vi doživljavate, i doživljavamo još uvek. To što sam napisala za "navikavanje na ovakve situacije" upravo sam tako i mislila, jer na žalost drugog izbora se nema ukoliko već želite ostati na sajtu. Slažem se sa tim da je sajt nezaštićen, ali mi po tom pitanju ne možemo ništa uraditi, možemo samo sami sebe na neke načine zaštititi pazeći na to sa kim ćemo ostvariti saradnje. Uzgred, primetila sam da objavljujete više tema u istom danu u podforumu Rasprodaje, što nije nikako dozvoljeno- jedna tema u jednom danu u svakom podforumu je dozvoljena. Eto, recimo, nekome to smeta pa se opet ne iščuđava na neke tuđe reči tipa: naviknite se. ;) :)
2018 12 26
> LadyBlye: > > VBarbarez: > > Da, slažem se... Ali previše često čitam to "treba da se naviknemo", ja iskrena da budem ne mogu da se naviknem na ovoliki bezobrazluk i neodgovornost, a da ne pričam koliko se plašim prevaranata itd... Sajt uopšte nije dobro organizovan, treba neka opcija da postoji i za ovakve i slične slučajeve. Ne bih nikome dala negativnu osim ako nisam prevarena, ali i za ovakve situacije treba nešto da postoji... Baš je loše stanje na Krpicama, nisu zaštićeni ni prodavci, ni kupci... > Svi smo kao novi ovde čitali isto ovo što i Vi sada čitate, doživljavali ono što i Vi doživljavate, i doživljavamo još uvek. To što sam napisala za "navikavanje na ovakve situacije" upravo sam tako i mislila, jer na žalost drugog izbora se nema ukoliko već želite ostati na sajtu. Slažem se sa tim da je sajt nezaštićen, ali mi po tom pitanju ne možemo ništa uraditi, možemo samo sami sebe na neke načine zaštititi pazeći na to sa kim ćemo ostvariti saradnje. > Uzgred, primetila sam da objavljujete više tema u istom danu u podforumu Rasprodaje, što nije nikako dozvoljeno- jedna tema u jednom danu u svakom podforumu je dozvoljena. Eto, recimo, nekome to smeta pa se opet ne iščuđava na neke tuđe reči tipa: naviknite se. ;) :) Nisam znala da je to zabranjeno, hvala vam sto ste mi skrenuli paznju na to :D Nemojte me pogresno razumeti, nisam se iscudjavala na te reci, vec sam dobijala takve savete da se naviknem, pa sam samo konstatovala da ocigledno ipak ne mogu da se naviknem, nista lose pod tim nisam mislila... Ali ipak sam relativno nova, verovatno treba malo vise vremena onda da prodje da bih se navikla :D :')
2018 12 26
I ja se slazem da im treba objaviti link. Cisto da znamo s kim da ne saradujemo. Pa ako imaju svoju stranu price, nek objasne.
2018 12 26
> VBarbarez: > > LadyBlye: > > > VBarbarez: > > > Da, slažem se... Ali previše često čitam to "treba da se naviknemo", ja iskrena da budem ne mogu da se naviknem na ovoliki bezobrazluk i neodgovornost, a da ne pričam koliko se plašim prevaranata itd... Sajt uopšte nije dobro organizovan, treba neka opcija da postoji i za ovakve i slične slučajeve. Ne bih nikome dala negativnu osim ako nisam prevarena, ali i za ovakve situacije treba nešto da postoji... Baš je loše stanje na Krpicama, nisu zaštićeni ni prodavci, ni kupci... > > Svi smo kao novi ovde čitali isto ovo što i Vi sada čitate, doživljavali ono što i Vi doživljavate, i doživljavamo još uvek. To što sam napisala za "navikavanje na ovakve situacije" upravo sam tako i mislila, jer na žalost drugog izbora se nema ukoliko već želite ostati na sajtu. Slažem se sa tim da je sajt nezaštićen, ali mi po tom pitanju ne možemo ništa uraditi, možemo samo sami sebe na neke načine zaštititi pazeći na to sa kim ćemo ostvariti saradnje. > > Uzgred, primetila sam da objavljujete više tema u istom danu u podforumu Rasprodaje, što nije nikako dozvoljeno- jedna tema u jednom danu u svakom podforumu je dozvoljena. Eto, recimo, nekome to smeta pa se opet ne iščuđava na neke tuđe reči tipa: naviknite se. ;) :) > Nisam znala da je to zabranjeno, hvala vam sto ste mi skrenuli paznju na to :D Nemojte me pogresno razumeti, nisam se iscudjavala na te reci, vec sam dobijala takve savete da se naviknem, pa sam samo konstatovala da ocigledno ipak ne mogu da se naviknem, nista lose pod tim nisam mislila... Ali ipak sam relativno nova, verovatno treba malo vise vremena onda da prodje da bih se navikla :D :') Opušteno, sve ok. ;) :)
2018 12 26
> AppleRed: > I ja se slazem da im treba objaviti link. Cisto da znamo s kim da ne saradujemo. Pa ako imaju svoju stranu price, nek objasne. Upravo tako. 👍👍👍
2018 12 26
Danas takođe nema paketa i ni traga ni glasa od gospođe. Poslala sam joj ja ne znam koliko poruka. Ok, nasla sam druge cipele i snasla se, ali nisam pametna sta da uradim po pitanju nje koja se ne javlja ,:(
2018 12 26