Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu???

> vanjaslovenija: > > emilyy: > > Primetila sam da je merenje ovde veliki problem. > > Pojedine članice se bune, kažu: “Napisala sam mere”. > > A ja ih lepo zamolim da još jednom provere, jer se i meni desilo da mi članica pošalje netačne mere, radi se samo o 2cm u struku, ali ja za toliko ne mogu da obučem suknju koju sam kupila.😩 > > Takodje sam primetila da nije isto kada se meri krojačkim i “gradjevinskim” metrom. > > Zaista ne znam zašto je teško izmeriti. > > U Vašem slučaju, @vodavoda, radi se o velikoj razlici, 6cm, čime god da je prodavac merio, tolika razlika nije mogla da se pojavi. > > I ne razumem zašto je napisala “veličina S”, ako je na haljini lepo naznačeno XS?🤔 > > Ali, ni te naznačene veličine ništa ne znače, UVEK treba izmeriti i proveriti dimenzije. > > Sreća je samo da Vam haljina odgovara.🙂 > Sta te briga, nosi kao tuniku 😁😁😁 Pogresno mesto 😀
2018 12 25
> vodavoda: > Hvala na odgovoru. > Jeste, haljina odgovara. MIslim jeste ona kratka, ali eto prezivecu. > BAš zbog toga što oznake XS, S, M... nisu uvek iste i relevantne pitala sam za dimenzije. A ona je slagala. > i sad se pitam da li da stavljam negativnu, jer tako moze neka druga devojka sutra da nasedne i da bude nezadovoljna. Taman za tuniku 😁😁
2018 12 25
Izmešale su se poruke, pošto istovremeno odgovaramo dvema članicama.😩 Ja suknju ne mogu da obučem, jer članica nije precizno izmerila dimenziju u struku, a @vodavoda je dobila haljinu kraću za 6cm nego što je u opisu stajalo, ali, kako sam razumela, može da je nosi.😄
2018 12 25
I meni je velika razlika 85-90, evo nisam pametna sta da kazem.
2018 12 25
Огромна је разлика 6 цм. рекла је да је 91 цм, а оно је 85, а на сајту пише 84.5. хахахахах а није за тунику, то је хаљина, јаког материјала, од твида.
2018 12 25
Meni recimo bitna duzina. 5 cm kraca i vec ne mogu na posao da obucem. Dajte neutralnu uz obrazlozenje.
2018 12 26
Ni ja je ne mogu na posao, a kupljena je radi posla.
2018 12 26
Kada dajem mere, dam u milimetar tacne. 6cm je ogromna razlika. Da ste hteli mini haljinu ok, ali ste zeleli poslovnu. Po meni je to ogroman propust i krajnje neprofesionalno. Od straha da ne pogresim merim i po 3 puta. Ja bih trazila novac nazad ili negativna kao vrata.
2018 12 26
Super sad sam procitala utisak, i ja mislim da je za negativnu bar je trebalo neki poklon da ti posaljem kao izvinjenje. Ako nista drugo.
2018 12 26
Ma ne treba poklon. Samo je trebalo da se izvini. Umesto toga dobila sam u inbox konstataciju: "ti nemas pametnija posla". Toliko od mene, moja prva negativna, ali sam morala.
2018 12 26
1 2