Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu???

Kupila sam pre par dana Noreva bb kremu, ali nazalost nisam pitala da li je u roku. Pisalo je samo probana, ne znam zasto sam mislila da je sveza, zasto nisam proverila. Namazala sam i bum, krece haos, osip od usiju preko lica do grudi. Otisla sam kod koznog, bas ozbiljn osip i upala, izgledam kao boginje da imam. Pece i to dosta i svrbi, gori mi lice. Krema je istekla u avgustu. Clanica tvrdi kako je dobila kremu letos i da nije znala za rok. Pojedoh se sto nisam pogledala rok pre stavljanja na lice, uvek sve proverim ali ovaj put mi mozak nije bio drugar. Inace Noreva kremu koristim vec petu tubu sigurno, ne smeta mi sama krema. Sta raditi, negativna ili ne?
2018 12 25
Ijaaaaooo, da bi bilo za negativnu trebalo bi da ona zna sta salje. Da ste je pitali da li je u roku, a ona kaze - jeste, data je cisto... ovako... IMAM I JA SITUACIJU, moram velikim slovima da pitam. Kupila sam od clanice haljinicu. Haljinica je zaista lepa. Međutim, ja sam pitala devojku, jer sam niska i volela bih da je nosim na posao, koje je duzine? ona mi je poslala mere i odgovorila da je duzine 91 cm. Nakon toga, ja sam haljinicu kupila. Medjutim duzina je 85cm. Kontaktirala sam je, zahvalila na saradnji, rekla da mi SRECOM odgovara, ali da duzina ne odgovara odnosno da mi nije dala tacne podatke o duzini, pri cemu je na haljini oznaceno XS, a ona ju je prodavala kao S. Dimenzije ostale su ok. ONa mi odgovara da je kopirala sa sajta na kojem je kupila, ali laze, jer sam i ja otiisla na sajt nakon kupovine, i tamo pise 84.5. I Sve mi mozda bilo ok da je rekla "izvinite lose sam premerila" ili "izvinite pouzdala sam se u podatke sa sajta". Pitala sam da izmeri a ona je lupila duzinu. I jos laze.
2018 12 25
A inace se radi o clanici sa velikim brojem pozitivnih i samo pozitivnih.
2018 12 25
Imate dve teme sa identicnim naslovom , najbolje bi bilo da izbrisete jednu :") Sto se tice Vaseg problema, zao mi je sto Vam se to desilo . Da li da ostavite negativnu ili ne , moje misljenje je da je to Vasa odluka . Svako ko prodaje treba da proveri sta prodaje i da ima savesti ..Takodje ko kupuje ,treba da proveri sta kupuje . Greska je sa obe strane, a Vasa rec protiv njene .. Niko od nas ne zna kako je zapravo . Tako da najbolje da sami sa clanicom vidite sta cete ..
2018 12 25
Ja mislim da nije greska postavljacice jer se valjda podrazumeva da je krema u roku... Ja bih trazila novac nazad i neutralan utisak.
2018 12 25
A sta kazete za moj slucaj, posto imam isto pitanje? To sto meni odgovara haljina, to je jedno, ali ona mi je dala lazni podatak, i realno mislim da ne bih kupila 85cm
2018 12 25
> MARIJANA832: > Ja mislim da nije greska postavljacice jer se valjda podrazumeva da je krema u roku... Ja bih trazila novac nazad i neutralan utisak. Naravno da se podrazumeva da treba biti u roku , to se ne dovodi u pitanje E sada da li je namerno ili ne , to je izmedju njih dve . A ti pozitivni utisci govore da je clanica postena , ali svakom se nekada potkrade greska . Zato je najbolje da to izmedju sebe resite , ko god da je clanica ..Sa 3 ,333 ili 1333 utiska ..
2018 12 25
Ma mene briga za negativnu, nego ne zelim da neko jos prodje kao ja. Imam i fotke i prepusku, ja nisam pitala a ona nije proverila. Greska moja jeste ali i njen bezobrazluk. Meni je samo zao mog lica koje gori. Mozda neutralan mozda. Generalno saradnja je prosla sasvim ok, ostavila sam pozitivan utisak ali sam ga obrisala malo pre. Videcu sta da radim. Sto se tice duple teme uveeek mi postavi duplo i ne mogu jednu da obrisem 😊
2018 12 25
Primetila sam da je merenje ovde veliki problem. Pojedine članice se bune, kažu: “Napisala sam mere”. A ja ih lepo zamolim da još jednom provere, jer se i meni desilo da mi članica pošalje netačne mere, radi se samo o 2cm u struku, ali ja za toliko ne mogu da obučem suknju koju sam kupila.😩 Takodje sam primetila da nije isto kada se meri krojačkim i “gradjevinskim” metrom. Zaista ne znam zašto je teško izmeriti. U Vašem slučaju, @vodavoda, radi se o velikoj razlici, 6cm, čime god da je prodavac merio, tolika razlika nije mogla da se pojavi. I ne razumem zašto je napisala “veličina S”, ako je na haljini lepo naznačeno XS?🤔 Ali, ni te naznačene veličine ništa ne znače, UVEK treba izmeriti i proveriti dimenzije. Sreća je samo da Vam haljina odgovara.🙂
2018 12 25
Hvala na odgovoru. Jeste, haljina odgovara. MIslim jeste ona kratka, ali eto prezivecu. BAš zbog toga što oznake XS, S, M... nisu uvek iste i relevantne pitala sam za dimenzije. A ona je slagala. i sad se pitam da li da stavljam negativnu, jer tako moze neka druga devojka sutra da nasedne i da bude nezadovoljna.
2018 12 25
Po mom misljenju nije isto kada je garderoba u pitanju i kozmetika. Ako ne pitas za mere sam si kriv, a za kozmetiku se podrazumeva da je u roku, ako prodajes nesto sa isteklim rokom to bi moralo da se naglasi mada zaista ne znam ko bi kupio nesto sa isteklim rokom. Nije opravdanje da nije pogledala, to mi je prosto neverovatno.
2018 12 25
> vodavoda: > Hvala na odgovoru. > Jeste, haljina odgovara. MIslim jeste ona kratka, ali eto prezivecu. > BAš zbog toga što oznake XS, S, M... nisu uvek iste i relevantne pitala sam za dimenzije. A ona je slagala. > i sad se pitam da li da stavljam negativnu, jer tako moze neka druga devojka sutra da nasedne i da bude nezadovoljna. To za haljinu meni je za negativnu jer je ocigledna laz. Kako staviti s ako pise xs ili napisati crno ako je npr teget. U startu je laz tj predmet ne odgovara opisu.
2018 12 25
Ja nisam ostavila negativnu, naprotiv, ostavila sam pozitivnu, jer sam generalno bila zadovoljna našom saradnjom.🙂 Ali, od tada uvek nekoliko puta tražim mere. I uvek napišem: “Molim Vas da PRECIZNO izmerite”. Verovatno ljudi misle da nisam normalna, 😂ali, ko se jednom “opeče”....😉
2018 12 25
Upravo to, podrazumevalo se. Par godina sam ovde i stvarno sam imala savrsene saradnje i kupila super stvari, sto kozmetika sto krpice, ali jbg od sad samo apoteka ili radnja za stvari koje idu na lice.
2018 12 25
> emilyy: > Primetila sam da je merenje ovde veliki problem. > Pojedine članice se bune, kažu: “Napisala sam mere”. > A ja ih lepo zamolim da još jednom provere, jer se i meni desilo da mi članica pošalje netačne mere, radi se samo o 2cm u struku, ali ja za toliko ne mogu da obučem suknju koju sam kupila.😩 > Takodje sam primetila da nije isto kada se meri krojačkim i “gradjevinskim” metrom. > Zaista ne znam zašto je teško izmeriti. > U Vašem slučaju, @vodavoda, radi se o velikoj razlici, 6cm, čime god da je prodavac merio, tolika razlika nije mogla da se pojavi. > I ne razumem zašto je napisala “veličina S”, ako je na haljini lepo naznačeno XS?🤔 > Ali, ni te naznačene veličine ništa ne znače, UVEK treba izmeriti i proveriti dimenzije. > Sreća je samo da Vam haljina odgovara.🙂 Sta te briga, nosi kao tuniku 😁😁😁
2018 12 25
1 2