Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obmanjivanje i propagiranje neistine

Kad ce vise pojedine clanice shvatiti da nema povracaja novca ukoliko im je nesto ipak malo/veliko ili ne stoji...!? 🤔 Sve je vise ovakvih situacija. Za to postoji butik, i kabina gde sve lepo moze da se proba, pa onda kupovina. A posto ne znaju sopstvene mere onda neka izbegnu ovakvu vrstu kupovine.
2018 12 27
> Volimpink: > Ja bih i njoj, pozelela samo srecne predstojece praznike, bez daljih komentara! 😘 Hahahahaha drugi put umirem od smeha na ovaj komentar 😂 Mene je na slicnu situaciju clanica savetovala: Ako ti znas da si u pravu, briga te sta ona govori, tebi je savest cista. Ja je nazalost nisam poslusala, dopustila sam da mi se vrati unisten predmet, i jela se nedelju dana posle toga. Da ne biste prosli isto, takodje se pridruzujem gornjem komentaru i cestitkama 😁
2018 12 27
Toliko je očigledno da ovde kupac laže da je to naprosto neverovatno!! Žao mi je ove članice koja je prodavac i koja proživljava sada ovakve neugodnosti od jedne najobičnije lažure koja se tek "ispilila" ovde i glumata nekakvo ludilo. Nijedan jedini dokaz u svoju korist ona nema, ne prilaže..klasično izvrtanje onoga što se naziva "Ne sviđa mi se kako mi stoji". Brate mili, staviš dalje na prodaju i kraj priče. No, ova očito da nema grama mozga kada za cifru od 1500din. pominje policiju. Hej, mislim stvarno- ha ha ha!!! Ovde policija nije pomogla ni onima koje su zaista bile ojađene (ova nije ojađena!) za cifre od +15.000din. Veze s' mozgom nema. Zaista, ovakva ponašanja od ovih novijih članica nas teraju da se baš dooobrooo zamislimo sa kime uopšte i da sarađujemo, jer ovo je zaista ništa drugo do klasično maltretiranje jednog poštenog prodavca. Bez teksta sam za dalje.
2018 12 27
Ja sam imala identicnu situaciju. Kod mene je sve bilo korektno, iskreno i posteno. Kod kupca druga prica, da ne duzim posavetovana sam da niko nije video stvar koju sam prodala, znaci nema svedoka. Kupac ima pravo da bude nezadovoljan a ja kao prodavac sam nezasticena. Negativna mi sleduje kako god okrenete i ja vratim novac. Da napomenem da je bila nezadovoljna 5 dana nakon saradnje ☺️ Obukla, zavrsila posao pa da vrati, zasto da ne. Bas mi bode oci ta negativna ocena, imate ogroman broj divnih utisaka, ne znam kako joj nije bilo zao to da kvari, elem ii ja sam naletela na slican profil devojke. Lakse mi je bilo da mi vrati haljinu ja njoj novac , nego da mi skace po mozgu.Haljinu sam prodala vrlo brzo , kupac prezadovoljan. Vi uradite kako mislite da je najbolje, razumem Vas potpuno.
2018 12 27
Tuga...ali je neverovatna uvek jedna te usta stvar...da oni koji pokusavaju da vas prevare idu sa tom pricom da ste prevarant...i ovde a i u zivotu :/ sve u svemu mogla je da trazi jos mera farmerica da je htela...a ne ovako malo joj je pa bi da je jos maltretira...koliko god da znate da ste u pravu nije prijatno to da citate...
2018 12 27
Ja napravim viber snimak predmeta i posaljem kupcu i milina. To savetujem svima vama. Da ne ispadne da je ista osteceno. Doduse ja jako malo stvari imam.
2018 12 27
Martita87 ne brini u vezi negativne ocene jer bice obrisana sigurno. Uzivaj u praznicima :")
2018 12 28
Samo nemoj da se nerviras zbog takvih i slicnih stvari.Srecom do sada nisi imala negativna iskustva.Ovde se svasta desava i uvek budi oprezna da ne budes prevarena.Sto se ovakve situacije tice samo iskuliraj i ne pravdaj se jer nemas zbog cega.Sta sam ja sve dozivela,uzas.Negativne ocene koje su mi ostavljale devojke sa kojim nisam saradjivala(ne znam ni dan danas zbog cega ,verovatno zbog ljubomore jer imam puno pozitivnih ocena).prevare ma svasta.Samo se ne nerviraj
2018 12 28
Hm meni deluje kao da osoba koja nosi m ili vecu velicinu htela da udje u s,pa sad napada kako nisu dobre mere.
2018 12 28
i ja sam tako kupila S pantalone,ubedjena da cu stati u njih jer nosim XS/S zavisi od kroja ali eto ove su mi male.I to 2 para ne jedan.Nisam pitala da mi se spusti cena zena je sama to predlozila i plus spakovala kosuljicu kao poklon.Sa kojim obraxom onda da je pitam za povracaj novca,nije me vukla za rukav da ih kupim.Eno ih na profilu za dalju prodaju,nekome ce pristati.Nece propasti svet,a sigurna sam da ce naci svog kupca .
2018 12 28
> HanaH12: > i ja sam tako kupila S pantalone,ubedjena da cu stati u njih jer nosim XS/S zavisi od kroja ali eto ove su mi male.I to 2 para ne jedan.Nisam pitala da mi se spusti cena zena je sama to predlozila i plus spakovala kosuljicu kao poklon.Sa kojim obraxom onda da je pitam za povracaj novca,nije me vukla za rukav da ih kupim.Eno ih na profilu za dalju prodaju,nekome ce pristati.Nece propasti svet,a sigurna sam da ce naci svog kupca . Upravo tako. 👍👍👍
2018 12 28
Hvala vam puno na svim sugestijama, kritikama i podrsci. Nisam imala prilike da se zahvalim pravovremeno zbog drugih okolnosti ali evo me sa zakasnjenjem i izvinjenjem. Da nije vas, boravak na sajtu ne bi imao smisla!💗
2019 02 12
I verujte mi da sve dodje na svoje. Sada sam se i uverila u to. Istina uvek izadje na videlo, samo je pitanje da li se laz i bezobrazluk kaznjavaju i sankcionisu. Evo podsetnika radi, kako neko izmislja i kleveta mene i moje predmete i opisivanje istih, a onda identicno postavi u svom oglasu. Poseban akcenat na velicinu majice. Ehhhhhh 😌😏😐😵
2019 02 12
1 2