Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obmanjivanje i propagiranje neistine

Evo i mene u onoj nezahvalnoj i nezasluzenoj ulozi. Pre par dana sam imala jako lose iskustvo sa jednom clanicom. Naime, imala sam saradnju sa devojkom koja je izrazila zelju za kupovinom dva artikla, (farmerke i majica). Korigovala sam cenu na njen predlog. Ona je uplatu prolongirala citavih 10 dana uz razne izgovore, pri tom sam ja ljubazno cekala, jer iskustva sa prevarantima nisam imala pa se time i ne vodim. Predmete koje je dobila su dati u oglasima sa tacnim dimenzijama, a prilikom konverzacije je dobila i dodatne podatke. Paket je poslat. Sutradan sam dobila poruku od devojke da joj artikli ne pristaju. Da su super ali njoj ne odgovaraju i da trazi uplatu nazad pa ce mi onda vratiti paket. Na sta nisam odmah pristala jer je imala sve mere u oglasima, kao sto inace i radim.
2018 12 27
Krenula je sa napadom da sam napisala pogresne mere i da sada artikli nisu ni u dobrom stanju. Jedna laz za drugom. Imam dovoljno iskustva pa sam i sama skontala da se njoj jednostavno ne dopada kako joj sve to stoji i da je devojka ODOKATIVNO procenila mere a mene okrivljuje za pogresne mere i lazno predstavljanje predmeta. npr. za farke koje se tegle svega 3 cm i to sam i napisala ona je to predstavila sa " Aloooooo tegle se 3 cm????? " U najmanju ruku kao 30cm. Ocigledno da metar u rukama nije uzela nikada. Ono sto sam ja trazila od nje citavih tri dana jeste da mi slikama dokaze da gresim. Trazila sam da mi metrom izmeri artikle i slika. Dobila sam vise puta odgovor da nemam sta ona da meri i dokazuje. Vec ja njoj. Pa ja bih odmah iz momenta sa tri metra izmerila i slikala i poslala. I ako znam sa nisam pogresila, htela sam da se jos jednom uverim da nis.mozda propus i za pola cm napravila ali... Smatram da je time u vise navrata dokazala da sam ja ipak istinske mere napisala i da ne sme da to uradi jer bi automatski dokazala da sam ja u pravu. Naravno da mi je pretila i sa prijavom u supu i tako dalje. Iskreno, imala sam u planu da joj vratim to njeno jer mi je bukvalno preselo sve. Ali je ocigledni lazov i manipulator i prosto iz principa ne zelim vise nista. Naravno da me je ocenila negativnom na osnovu lazi. Imam dopisivanja koja cu vam proslediti. Zamolila bih vas za misljenje, Marta
2018 12 27
Ja bih i njoj, pozelela samo srecne predstojece praznike, bez daljih komentara! 😘
2018 12 27
> Volimpink: > Ja bih i njoj, pozelela samo srecne predstojece praznike, bez daljih komentara! 😘 Hvala pre svega na komentaru 💝 a onda i na podrsci, ali zaista ovakav vid ponasanja nije u redu.
2018 12 27
Slikajte i postavite deo gde ste vi njoj slikali stvari i poslali mere
2018 12 27
Da ne posumnja neko . Nema na cemu, i uvek za pravdu, ne opterecuj se previse, ne moze ti nista :*
2018 12 27
Mislim da bi trebala da dopises vise mera za farmerke, kako bi se potpuno ogradila od ovakvih situacija. Stavi sve, sirinu struka, bokova, butina, dubina napred, dubina sedalnog dela... Realno je kupovina pantalona jedna od najrizicnijih, i ti tu nisi nista kriva... Eto ja imam samo taj predlog da jos vise stavis dimenzija za farmerke i to je to :)
2018 12 27
Mako,lepo ti kaze članica @volimpink poželi joj sretne praznike i kraj. 😚😉 A ja ti kažem, mada ni ne moram da pričam al ajde ti si u pitanju.Nema nerviranja, a šta bi gospodja i novac i stvari? Posto vidim "prvo uplati pa ću da pošaljem" nek pošalje ono što ti tražiš MERE ..cemu izbegavanje? Nek uslika da li su stvari iste kako su i poslate,pošto kaže da ih je navukla do butina..možda su i pukle prilikom,natezanja da se navuku. Ne znam što preti i što te omalovazava?! Ja baš tek tada nebih pristala na nikakvo vraćanje. Ne znam kakvo je to ponašanje,nismo deca. Može sve da se dogovorimo al uvrede,pretnje i ostalo. Ne može!!! Ja sam xputa kupovala i kupujem od tebe i nikad omasila nisam,i kad sam mislila da hoću,nisam. Sve je bilo super. Nemoj da mi se nerviras, zajebi ovo.❤❤❤
2018 12 27
I da se nadovezem ukoliko da mere koje tražiš i uslika slike na kojima se vidi da je ok sve sa stvarima,vrati joj novac. Dotle ništa! slažem se i sa clanicom @vbarbarez...jos mera. Mada stvarno ne znam kojih ,kada znam kako devojka radi i da detaljno sve opisuje....
2018 12 27
Скратићу причу, Пусти све не губи више време. Шта хоће дај јој. Сви смо на твојој страни. Десило ми се туђом грешком исто то. ...сада ћеш бити ако ништа бар опрезнија ! Објавила си да је видимо, то је важно да знамо јер морамо гледати са киме сарађујемо и коме поклањамо поверење. Честитам ,преживели сте :)
2018 12 27
> jecapereca88: > I da se nadovezem ukoliko da mere koje tražiš i uslika slike na kojima se vidi da je ok sve sa stvarima,vrati joj novac. > Dotle ništa! slažem se i sa clanicom @vbarbarez...jos mera. > Mada stvarno ne znam kojih ,kada znam kako devojka radi i da detaljno sve opisuje.... Da, za majicu sam videla da je super opisano :D Mislila sam na farmerke za koje je dovojka stavila link, pise samo poluobim pojasa i duzina... Ja kao kupac na osnovu toga ne bih mogla da znam da li mi odgovaraju, ali bih je pitala za dodatne mere (sirina butina, sirina bokova, dubina napred itd) . I naravno ona tu nije nista kriva vec ova devojka koja je kupovala, ako nije trazila dodatne mere... Eto na osnovu linka tih farki sam joj samo predlozila da stavi jos dodatnih mera kako bi se ogradila od ovakvih situacija :")
2018 12 27
> VBarbarez: > > jecapereca88: > > I da se nadovezem ukoliko da mere koje tražiš i uslika slike na kojima se vidi da je ok sve sa stvarima,vrati joj novac. > > Dotle ništa! slažem se i sa clanicom @vbarbarez...jos mera. > > Mada stvarno ne znam kojih ,kada znam kako devojka radi i da detaljno sve opisuje.... > Da, za majicu sam videla da je super opisano :D Mislila sam na farmerke za koje je dovojka stavila link, pise samo poluobim pojasa i duzina... Ja kao kupac na osnovu toga ne bih mogla da znam da li mi odgovaraju, ali bih je pitala za dodatne mere (sirina butina, sirina bokova, dubina napred itd) . I naravno ona tu nije nista kriva vec ova devojka koja je kupovala, ako nije trazila dodatne mere... Eto na osnovu linka tih farki sam joj samo predlozila da stavi jos dodatnih mera kako bi se ogradila od ovakvih situacija : Verujem da je dobila sve moguće, ukoliko je upitala...ukoliko nije,nije Martitina greška. A znam i verujem da je ona sve rekla,samo opet napominjem ako je dobila takvo pitanje. A izgleda da nije pa je došlo do ogromnog nesporazuma. I naravno slažem se trebala je napisati ali trebala je gospodja pitati...ukoliko je zanimalo. A ne da diže dramu bez potrebe.🙁
2018 12 27
Kako moras biti bezobrazan da radis to kao ta devojka ljubomora bes i unutrasnje ne zadovoljstvo se resava na drugaciji nacin odlaskom kod psihotarapeuta to nije sramota cak je i spas za ovo drustvo u kom zivimo... na meti ove devojke a i drugih ne lojalnih i drskih ljudi moze biti bilo ko od nas i to na svakodnevnom nivou...Razumem Martu i podrzavam je puno devojka je cista bez ijedne mrlje a dokoni gremlin ceka iza ugla da vrbuje...sta reci Marti sem da ima moju a verujem i od ostalih punu podrsku da nastavi dalje da bude divna usrecuje devojke,zene,drugarice i da ne posustane da bude najbolja u ovom jer joj ovo ide od ruke sto dokazuju pozitivni komentari vezani za nju.Samo Hrabro Martita ❤!!!
2018 12 27
Slažem se sa ostalim devojkama, poželi joj sve najlepše u 2019. I ne uzrujavaj se uopšte.
2018 12 27
881 pozitivan utisak(a bice i jos na hiljade pozitivnih) i jedan kad me tera situacija da se tako izjasnim "picka"utisak e pa onda stvarno nema sta da se polemise vise.Sve najbolje 💟❣❣❣
2018 12 27
1 2