Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prva negativna ocena

Moje poštovanje. First of all - damn you auto correct! Second... Kupih pre nekih desetak dana čizme. Preko poruka uvek, ali uvek pitam za oštećenja, pa makar i ona detaljno bila napisana (ili ne) I za popust. Tako beše I pre dvanaest ili trinaest dana za, gore pomenute, čizme. Reče devojka "Nema". Pitah I za dodatne slike i dobih ih. I sve mi deluje super. Dobih iste pre 9 dana. Jeste, prirodni su materijali u pitanju (možda će se neki prepoznati, ali imam strašan problem kada obujem bilo šta što je od veštačkih materijala napravljeno, ali to nije bitno sada, mnogo). Obuh ih, kad ono, unutrašnja strana, oko pete i iznad iste, je oguljena, dakle, nema vune! Iza, tj. tamo gde bi trebala da bude, je neki materijal kao mrezica I iza toga je šav od čizme (spoljašnji, gde se spajaju kože). I baš taj deo mi j... be kevu. Pitah za ovo i ono. Ko je sarađivao sa mnom zna da nisam teška osoba, zna da ne tražim dlaku u jajetu. Ali, nedoslednosti su me u ovom slučaju dotukle. Nisam u stanju da se zajebavam po gradu (ili pak susednom selu) kako bih nešto popravila, doduše o trošku prodavca. Ne bih to nešto kupila da je rečeno da je u takvom i takvom stanju ili bih za značajno manje novca to isto kupila, pa onda bih se o svom trošku zajebavala sa obucarima i ne bih imala pravo da tražim ikakvu naknadu. Naknadno ću postaviti link i screenshot konvervacije.
2018 12 30
ara20 Dobro jutro. Interesuju me crne ugg čizme koje prodajete. Ako Vam nije problem da mi kažete koja je unutrašnja dužina gazišta? Da li su negde oštećene, tj. u kakvom je stanju đon? I da li su zaista od prirodnih materijala? Ovo poslednje mi je izuzetno važno jer imam problem sa veštačkim materijalima... Hvala unapred pre 13 dana, 10:21 kileee Dobro vece 😃 Da prava je koza i krzno. Djon je gumen. Duzina gazista 24cm pre 13 dana, 20:35 kileee Stanje cizama je odlicno, nemaju ostecenja. pre 13 dana, 20:36 Sara20 Jel postoji mogućnost za dodatne sličice? 😁 pre 13 dana, 20:44 kileee pre 12 dana, 13:11 Sara20 Izgledaju mi bas bas očuvano.... Može neki popust - ić? pre 12 dana, 13:31 kileee Baš su očuvane 😃 Može popust na 3700 😃 pre 12 dana, 15:16 Sara20 Može.... Moji podaci su : Sara Lazić, Prvomajska 5,11309 Leštane, kontakt telefon 0602203989 Da li uplaćujem na račun ili pouzećem? pre 12 dana, 15:34 kileee Kako god Vama vise odgovara,. Ukoliko je placanje pouzecem troskovi postarine su dosta veci, jer oni pored vec skupe postarine uzimaju provizju i na visinu otkupa. Ukoliko zelite na ziro racun u Banci Intesi mozete uplatiti bez provizije ikakve. Samo javite ukoliko tako zelite da Vam posaljem ziro racun. pre 12 dana, 17:31 Sara20 Nemam intezu u blizini, a ionako moram do pošte sutra, pa mogu post netom da uplatim... Dajte samo Vase podatke.... pre 12 dana, 18:02 kileee Onda mozete uplatiti na ove podatke:
2018 12 30
OK. Javljam se sutra ujutru čim razvezem dečurliju po školama i vrtićima.... 😊 pre 11 dana, 23:43 Sara20 Dobro jutro. Ja moram da Vam se izvinim I da Vas zamolim da pošaljete čizme pouzećem. Mlađi sin je noćas povracao I od jutros ima temperaturu. Nema mi mrdanja osim do doma zdravlja. Suprug mi radi po ceo dan, a i ne mora on baš sve da zna šta kupujem ☺️ Nadam se da Vam nisam napravila problem. pre 11 dana, 09:40 kileee Naravno da nije problem, poslacu Vam danas post expressom. pre 11 dana, 10:13 Sara20 Hvala i izvinjavam se još jednom. pre 11 dana, 10:56 Sara20 Caooo.... Samo da Vas pitam da li ste poslali juče čizmice? Posto mi nije stigla poruka od pošte... pre 10 dana, 10:18 kileee Zdravo, upravo sam usla na sajt da Vam odgovorim. Juce sam morala hitno da otputujem, ali ostavila sam cizme, danas ce poslati umesto mene. Stizu sutra, izvinite. pre 10 dana, 10:21 Sara20 Ništa, nikakav problem nije.... pre 10 dana, 10:54 Sara20 Caoo... Opet ja... 😊 Samo da proverim da li su poslate čizmice? pre 10 dana, 22:07
2018 12 30
Sara20 Pozdrav. Stigle su čizmice još jutros, ali tek sada sam našla vremena da Vam odgovorim. Naime, razmišljala sam da li uopšte da se javljam. Čizmice mi se sviđaju, I jesu kožne, tj. od prirodnih materijala što, kao što sam i ranije navela, mi je jako važno. Ali isto tako sam pitala da li su oštećene. Niste mi naveli da je vvuna sa unutrašnje strane na peti i 1 cm iznad, posebno na desnoj, rašivena, ili nešto, nema je. I da ovi kaišići su, rekla bih vec lepljeni. Samo što sam ih obula, kaiš je otpao. Mislila sam da je na neki čičak ili driker, međutim, koža je toliko krta da deluje kao da su već lepljeni. I prosto niste naveli da nisu UGG već S&co, što nije naročito važno, ali prosto... Nisu to katastrofalna oštećenja, čizmice su u nosivom stanju, ali smatram da ste sve ovo trebali da navedete pre, dok sam pitala za stanje i oštećenja. Ja Vam se izvinjavam na, eventualnoj, neprijatnosti, ali morala sam da Vam kažem da sam nezadovoljna ovim stvarima koje sam navela. Srdačan pozdrav pre 9 dana, 22:35 kileee Zdravo, Javicu vam se kada dodjem sa puta. Hvala Vam na razumevanju. pre 9 dana, 23:08
2018 12 30
Ne želim da pravim nikakav problem, ali, malo pre sam otišla do prodavnice u njima, taj deo koji nema vunu iznad pete sa unutrašnje strane ne je užasno nazuljao. I propuštaju vodu na prstima. Molim Vas, kao što sam već rekla da mi nije namera da bilo koga gnjavim, da se što pre javite kako bismo rešili problem. Hvala unapred pre 8 dana, 13:35 kileee Ja taj deo zaista nisam unutra primetila inace bih napomenula. Kaisici su bili zalepljeni i pre i imali su 3 drikera koji su otpali pa mi je obucar ponovo zalepio. Zasto propustaju zaista ne znam, cizme su kao sto sam rekla kozne i vuna unutra,. Ja zaista aplosutno nisam nisam slagala niti prevarila kod prodaje cizama. Sem te unutrašnjosti koju zaista nisam videla i izvinite. Kad se vratim sa puta potacu obucara koliko moze da kosta to da se sredi i taj novac ce Vam biti uplacen. pre 7 dana, 11:07 Sara20 OK, verujem Vam. I ja sam mislila da odem do obucara, imam ovde u komšiluku jednog, da ga pitam da li može da se popravi i koliko bi koštalo, ali nisam nista htela pre nego što se sa Vama dogovorim. Hvala Vam I izvinjavam se na uznemiravanju. pre 7 dana, 11:48 Sara20 Dobar dan. Bila sam danas kod obucara, devojka mi je rekla da najverovatnije neće moći ništa da urade, ali sam ih ostavila da ih pogleda njen kolega, pa da mi se jave u toku dana.... Ali mi je rekla da se ne nadam previše jer kako kaže, nemaju za šta da nasilju neki tamo materijal a preko kožu zbog savova oko pete. Ako ne bude moglo ništa da se uradi kod obucara, da li bih mogla ja Vama da vratim čizme, a Vi meni novac? pre 5 dana, 15:
2018 12 30
kileee Povrat robe ne radim. Ne razumem kako ne mogu da srede cizme. Meni je obucar jednom o UGG cizama crvenih koje su bile do kolena napravio kratke. Raspitacu se u petak kada dodjem sa puta gde to rade i koja je cena. Ne treba da orave nove cizme pa da ne moze da zalepi kaisic i da unutra stavi zastitu kod pete. pre 5 dana, 21:36 Sara20 Čujte, ja živim na periferiji grada. Trudna sam. Imam dvoje dece. Ne mogu da lutam po gradu da tražim tog nekog obucara koji bi to uradio. Uostalom, lepo sam Vaš pitala da li imaju neka oštećenja, nije navedeno ni jedno. Kaisici nisu problem, ne remete nošenje i ne smetaju pri istom, ali to što nema krzna tu gde bi ga trebalo biti remeti itekako nošenje, utoliko jer je bolno nositi ih. To što je čovek rekao da ne može, ja mu verujem jer je on obucar, a ne ja. Još jednom Vas molim da Vam vratim čizme, a Vi meni novac, jer ja nisam dobila ono što sam kupila, a Vi ste ipak dobili novac onoliko za koliko smo se dogovorile. Spremna sam i da mi vratite manje novca od onoga što sam ja platila. pre 5 dana, 21:45 Sara20 Na kraju, da li smo se ista dogovorile? Meni je zaista krivo sto je ovako ispalo, ali prosto moram da pokušam jer sad nemam ni čizme ni novac. Obuca mi je rekao da ne može ništa da uradi jer mašina ne može da dodje do tog mesta. Verujte da ne želim da ikoga gnjavim, ali samo ja znam koliko sam teško skupila novac kako bih sebi nešto kupila, a sada nemam ni jedno ni drugo. pre 3 dana, 13:28 Sara20 Molim Vas da mi odgovorite na prethodnu poruku. Nemojte me ignorisati. pre 2 dana, 09:59 kileee Ne ignorisem poruke nego sam bila na putu i internet nisam imala u svakoj prilici. Ja zaista ne smatram da su ta ostecenja velika i zaista ih ja nisam primetila niti sam ista osetila prilikom nosenja. Pitala sam obucara kaze da se moze staviti ulozak kod pete, da se zalepi bez problema. pre 5 sata Sara20 Baš lepo sa Vase strane.
2018 12 30
Screenshot sam pokušala dva puta da postavim, kao i slike, ali predugo traje, a ja nemam sada nerava za tako nešto.... Probala sam i od ukućana da sakrijem svoju glupost, ali, muž me je provalio I sad mi je digafragma negde oko grkljana (msm, nije sad, bila je pre par dana).... Čisto, eto, onako.... da znate... Ja popizdela..
2018 12 30
Pa jeste nefer. Sto propuštaju vodu je normalno voda i krzno nisu za vodu imam i ugg i Koalabi i nisu za vodu ali definitivno vas je presla.
2018 12 31
Ako je za utehu, kupite u Deichmannu samolepljive uloške za pete od kože baš za taj deo članka iznad pete, znam o čemu pričam jer ih imam zalepljene gotovo na svim baletankama pošto je i meni problematičan taj deo. Članici neka je na čast, pišite adminu da vam obriše negativnu.
2018 12 31
Pitala je ona obućara ahahah.. A na profilu opravdanje za 4 negativne koje ima... Pa još neće da se raspravlja sa Vama tako nekulturnom... Licemerni filozof, hoću reći seljačka filozofija što bi stariji ljudi rekli.. Strašno.. Sva mi je fina nema šta, pa još se ponudila pare za popravku da pošalje ahahah.. Neka joj para, možda sa njima kupi obraz moji nema..
2018 12 31
Prevara klasična. Najiskrenije mi je žao što Vam se ovako nešto dogodilo. Članica koja Vam je uvalila ovo što se naziva čizmama, laže pa ne sastavlja. Čuj to- to nisu neka oštećenja, nosila je već kod obućara koji je lepio kaiševe i skidao/vraćao drikere..., pa nije primetila to unutra, a nosila ih je. Jeste, kako ne. Opšte poznato da kod ovakve obuće prvo "strada" taj unutrašnji deo kod pete. Uzmite te uloške za unutrašnji deo kod peta što je Srebrna već napisala, a svakako prijavite i adminu ovu celokupnu situaciju kako bi Vam uklonio negativan utisak od ovog, jasno se vidi iz priloženog, prevaranta.
2018 12 31
Ooooo, pa to su izgleda čizme koje sam htela da kupim kćerki i tražila dodatne fotke , a onda se javila da je otputovala i da ćemo se čuti kad se vrati . Još sam joj poželela lep provod tamo gde je .. Nije se javila. Čizme nestale s profila .. Nije mi prvi put ali sad povezujem kockice priče.. Upoređujući datume pisanja vidim da je mene imala u rezervi ako Vi odustanete ( a imala sam i više pitanja u "sitna crevca" jer se trudim da svakom kupcu detaljno sve uslikam, objasnim ... pa to tražim i kad sam kupac )Imam mnooogo više godina, više iskustva na ovakvim sajtovima, decenijama prodajem slike na našim i stranim sajtovima i znam šta da pitam , tražim i shodno tome , i sa mnogo više pozitivnih i relativno dobrom reputacijom , bila "opasniji " kupac... neko ko bi odmah tražio pare nazad. Ne mogu da verujem.. A pomisliš da je sve fino i ok.. Celu prepisku imam i ako treba da potvrdim da je ovo vrlo nefer saradnja , mogu je okačiti ovde, a ako je članica poštena ,treba da vrati ovoj mladoj ženici novac, izvini se i skine neosnovanu negativnu. Ili da Admin interveniše. Par puta sam i sama imala previd , nisam videla oštećenje, uglavnom kod kćerkinih stvari koje nisam sama nosila , ali sam uredno vratila novac i platila ptt nazad. I izvinila se više puta. Tako rade korektni ljudi. I meni je jedna devojka prodala loše čizme ali mi je i refundirala novac koji sam uložila u popravku i ja sam joj dala pozitivnu.Sve ljudski i fer. Ovo je sad bila čista obmana i još negativna za kupca .. Cccc.... Nemojte se nervirati, pogotovo ne dok ste trudni, pare moraju biti vraćene . Ne pišem često na forumu ali danas mi baš smetaju ovakve stvari .. Moramo napraviti bojkot listu za ovakve prodavce "Hoću prodam-neću prodam , biram kupce , prećutkujem pravo stanje stvari i slično". x-) x-) x-)
2018 12 31
I da , odmah sam uočila nešto sumnjivo s tim kaiševima , zato sam i tražila dodatne fotke ..Naravno , nije se videlo da nisu ugg iako je pisalo da jesu . Meni to nije bitno , tražila sam kožne ali je ipak bilo uočljivo da kaišići čudno stoje , nešto nije bilo ok I samo 2 fotke .. Imam dobro oko , uvek uveličam fotke + lupa .. 4000 nije baš novac za bacanje , definitivno. Tako da mogu da kažem da ste zaista prevareni i s punim pravim tražite novac nazad. Moja podrška !
2018 12 31
Slazem se da Maculi. Trazite povracaj novca i vratite cizme. Ako su u opisanom stanju nek ih ona popravi prvo pa nek prodaje. Imam i ja cizme sa felerom ali ih nudim za sicu osobama koji su voljni to da popravljaju, maskiraju. I tako sto naglasim da ima manu. Vec to sto nisu Ugg je prevara!
2018 12 31
Hvala svima na podršci. Pitala sam za povrat, kategoricno je odgovarala da neće... Nego guli ti Saro djonove po obucarima. Kao što sam rekla, ne bi meni smetalo niti bi smelo da sam znala za to, e onda bih gulila đonove po Bg tražeći tog nekog obućara. Nisam izostavila ni jedan deo teksta osim onog sa podacima i nisam postavila slike jer neće da se upload - uju. Dovoljno mi je da neko vidi ovo i da se ne prevari pri kupovini. Meni je zao sto sam htela da kupim nove emu čizme, ali sam želela da što jeftinije prođem jer, jbga, deca, muž, ja na bolovanju, ko zna kad će krenuti da mi isplaćuju zarade... I jbga... A što se tiče negativnog utiska koji je ona meni ostavila, najviše me je "zabolelo" što je napisala da sam vulgarna I nevaspitana. Ko god da je sarađivao sa mnom i ko god je imao ikakvu komunikaciju sa mnom zna da nisam ni jedno ni drugo.
2018 12 31
1 2 3