Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li ste spremile hranu za ukućane i našle šta ćete obući? :)

Ahahahhahahahahaha, njima je party već počeo! Ma, Deda Mraz je prevaziđen :D
2018 12 31
Spremno, nego sta! Juce, po obicaju, curka sa mlincima i sos od visanja. Ajde bice i ruska ove godine, za promenu. Danas Kasato torta..Aperol ceka.... Ekipa stize za sat-dva. Pokloni svima upakovani ispod jelke .. Majicu i farke cu, onako casual...maja danas stigla preko Krpica, divna predivnaaa..❤️❤️❤️ tralalala...
2018 12 31
Mmmmn aperol—shpritz <3
2018 12 31
Mi idemo na jednu kucnu zurku, moji cuvaju bebu a sin ide s nama. Odeca zelena haljinica do pola butina, sako Luna kupljen ovde i cizme iznad kolena. Retko izlazim pa je ovo prilika. Radujem se itekako.
2018 12 31
Mene glava boli od jutros jer se nisam naspavala, jer sam do 1 iza ponoći kuvala junetinu, kao da sutra ne postoji! (debil) E a onda mi se mlađi sin u pola 8 jutros uvukao u krevet i gurao prste u oči! Msm, ono! Jedva čekam 21h da ih obojicu utovarim u krevet, pa da danem dušom... kao da je imam.... 😁😁😁 Muž će da me budi čim stigne sa posla, čisto da bacimo neku petardu i vatromet... A ima da jede junetinu I da pita jel ima još! A slatkiše smo ukrali od dece i podelili lepo ko braća ono... Prošle nedelje smo se razvodili jer mi je pojeo eurokrem! 🤣
2018 12 31
A Vama ce doci rode ove godine! Pa vazna je junetina,nego sta! :) Bata ili siska?
2018 12 31
Pardon, seka? :)
2018 12 31
> sandokanka: > A Vama ce doci rode ove godine! > Pa vazna je junetina,nego sta! :) > Bata ili siska? Jeste... Negde u junu. Nemam pojma, nisu nam rekli, doduše nisam se ni interesovala mnogo. Voleli bismo da bude devojčica, s obzirom da muž ima sina iz prvog braka, kao i ja, i zajednockog sina.... Valjala bi mi ženska podrška... Ali, samo da bude sve kako treba. A junetinu će da jedemo i sledeće godine... 😂 P. S. Sakrila sam pola kg čokolade.... Baš sam zla...
2018 12 31
Držim palčeve da bude seka, aali ti meni drži da bude bata! Ni ja još ne znam šta je :D junetina je vrhhhh
2018 12 31
Držim ti fige iz sveg srca. Ma samo da bude živo i zdravo i nek' piš.. a stojeći! 😂
2018 12 31
:)
2018 12 31
Jao, pufnice, vrhhhhh!!!!! Predivno. Ne mogu se setiti nijednog baš strašnog, ali uvek možeš da oustiš Home alone :D ahahahhaah
2018 12 31
Hvala puno! :") Hahahahah, Home alone nisam nikada podnosila, mislim da sam jedan jedini put u zivotu odgledala, recimo prvi deo i to daj boze da sam ceo :')
2018 12 31
1 2