Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li ste spremile hranu za ukućane i našle šta ćete obući? :)

Ja nisam hahahahaha. Naseckaću meze i kupiti kolače :D nemam šta da obučem, naravno, mada nigde ni ne idem, ali ću iskopati nešto fino, makar za porodičnu fotku :D kako ste vi od jutros, da li ste u NG raspoloženju?
2018 12 31
Nista od navedenog :-) Bebac mi je bolestan,drugu noc nespavamo,podocnjaci mi imaju podocnjake.
2018 12 31
Jaooo, baš mi je žao :( najmučnije situacije za roditelje. Sva sreća, pa to kos njih brzo prođe. Šta da ti kažem, makar ćete svi budni dočekati NG :D
2018 12 31
Hahahha joj nadam se da cemo veceras spavati pa prespavali i ponoc i sve po redu
2018 12 31
Spremljena sva hrana juče i danas, ponešto završavam sada. :) :) Generalno, draže mi je spremanje hrane za Badnji dan/veče i Božić, ali svakako se i ovih dana treba jesti. ;) :) Počnem od Sv. Nikole i završavam za Sv. Jovana pošto obe slave slavimo, i suprugovu i moju. I sve ovo između te dve slave, naravno. :) :) Onda jedva čekam Uskrs kako BiH opet svašta nešto "prčkala" po kuhinji, jer inače to mi je definitivno omiljeni prostor- pustim muziku, i fino sve lagano raduckam sa puno uživanja i ljubavi. :) :) :) Što se odeće tiče, klasika- džemper haljina i helanke, jer je u pitanju kućna varijanta. :) :) Živi, zdravi i veseli bili!!! ✨✨🌠🌠🎄🎄
2018 12 31
Izvinjavam se zbog ovog BIH u tekstu prethodnog komentara, nije namerno tako napisano.... :) :D :D
2018 12 31
Ja sam sad ustala, tacnije jos sam u krevetu sto se hrane tice avokado i pecurke , sejk od banane i lanenog semena posto idemo zdrav zivot a od sutra krece blogilates challenge trbusnjaka mesec dana :D sto se oblacenja tice naravno pidzama sa irvasima posto cu Novu docekati u kupatilu sa mojim krznenim sinom Gizmom zbog petardi kao i svake godine od kad ga imam
2018 12 31
Jadne kuce. Moj se ne boji ničega, jedva čeka da izleti napolje i rizikuje život :D joj, meni fali ta pidžama sa irvasima, baš bi mi se uklopila u dekoracije u sobi ili bar sa Sneškom. Mi ćemo u ponoć malo na ulicu da gledamo vatromet, ako ga bude uopšte :D
2018 12 31
Da da spremila sam.... :') Jos jutros u pecenjari...Lepo smo doruckovali dete i ja :') Vruce ,krcka korica...Pa ko ce da ceka vreme rucka :')
2018 12 31
Ja sam juče izela rusku, pošto je samo ja i jedem ahahahahhaah nema za večeras :D sad je pile u rerni za ručak, a večera lagani mezetluk uz neke narodnjačine, verovatno ahahaahah
2018 12 31
Obicno ih bacaju 15 dana pred novu ove godine zaista nisu al u 12 ce biti rafali tako da bar su smanjili posle silnih poruka da ne bacaju petarde , ja je nasla za 500 dinara ovde kod mene u radnji a sto si stariji samo gledas da ti je udobno i toplo xD Sto se nezdravog tice ono valja se bar za praznike ja sam uzela coca colu zero :')
2018 12 31
Ih, samo cola zero? A neko vince, pivce?.makar da se nazdravi :)
2018 12 31
ima piva i sampanjca i crnog vina sa ukusom badema i ono koje cuvam iz Drakulinog zamka to ne sme niko da mi dira xD Al mene nesto alkohol ne privlaci evo ne znam nikad u zivotu se napila nisam popijem jednu casu i laku noc drugovi xD a i pije se bromic za aritmiju pa ne bi bas valjalo, za mene je Nova godina samo jos jedan obican dan ne kitim ni jelku ni nista vec godinama samo tokom decembra gledam Novogodisnje filmove pijem kafu iz deda mraz solje, nosim pidzamu i papuce sa irvasima i od mene dosta :D
2018 12 31
.) Ja sam od svekrve naucila da svako musko koje vidis treba dooobro da nahranis :) Tako da je kod mene domacinski... punjena paprika,pilav,pece je,ruska,kolaca raznih vrsta... A kad pogledam - zasto? Kad deca potrose 7.5min na jelo dnevno...pa me pitaju- Koliko moram zalogaja da pojedem,dva i po ili tri? :) :) :) Imacemo veliko drustvo,kucna varijanta.Ali iskreno,jedva cekam sqmpanjac ...i mi smo umorni jos od slave :)
2018 12 31
Spavanjac,nw sampanjac:) A pitam sinoc najmladjeg zna li pesmicu neku za deda Mraza ...kako ne zna - ONA E ram tam tam Bila moe sve ram tam tam... :) :) :) Jala brat A sinovac (4god) kaze - I ja ! Pa kaze...Ja nisam pao sto sam varao I krao:) Uhvatile ih emocije ...:)
2018 12 31
1 2