Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu?

Pocetkom prosle nedelje pitala sam clanicu za beli top, gde mi ona govori da je dostupan, ali da trenutno nije kod kuce i da ce mi poslati u petak. U cetvrtak sam joj dala svoje podatke, i teceno mi je kako mi sutra salje. Posto provereno znam da post express iz Aleksinca stize i subotom, cekala sam paket ceo dan, ali nije stigao. Pitala sam je da li mi je poslala, odgovora nema. Napominjem da mi je top trebao za Novu godinu, tj. Za veceras. Pomislila sam da je mozda u posti, ili da nekim cudom nema isporuke subotom, pa pitala u posti gde su mi rekli da je bilo isporuke ali za mene paket ne postoji. Okej, sacekala sam i danas do 16h. Jutros sam ponovo poslala poruku, nema odgovora. Ni ne bih se toliko iznervirala, ali top mi je zaista trebao za veceras a ostala sam bez njega, iako sam mogla da uzmem neki drugi. Ako imate slicnog loseg iskustva, molim vas da mi kazete kako odreagovati? I da, clanica pd koje sam “kupila” je od petka do danas bila aktivna na sajtu, ali opet kazem, nije mi odgovorila na pitanja. Hvala unapred❤️
2018 12 31
Po meni, posto do saradnje nije doslo,nije za negativnu...Ali svakako mozete ostaviti neutralnu,uz objasnjenje...
2018 12 31
Nesto slicno je bilo na forumu i prosle nedelje. Konstatacija je bila da nema utisaka jer nije doslo do saradnje, mada je po meni to glupo. Svakako dajte link clanice da znamo s kim da ne saradjujemo.
2018 12 31
Možda je članica u nekim obavezama, problemima pa je sprečena bila da vam pošalje....
2018 12 31
> MiciZara: > Možda je članica u nekim obavezama, problemima pa je sprečena bila da vam pošalje.... Ali je itekako aktivna na sajtu, a nema pola minuta vremena da mi napise poslala/nisam poslala.
2018 12 31
Po mom misljenju je za neutralnu.A inace najvise me to nervira kad mi treba ta stvar za neku proslavu,nesto vazno,i ne stigne.Veruj mi,toliko puta mi se to desilo :(
2019 01 02
Ako niko ništa nikome ovde nije platio, ovde nema ni osnova za ocenu. A često se pokazuje da smo ulogovane i kad nismo.
2019 01 02
po mom misljenju negativna iz razloga jer je nikolina ispaljena...nije doslo do saradnje zato sto je clanica neozbiljna za saradnju...ok imala je obaveze taj dan ,zasto nije poslala u subotu? u ponedeljak bi joj stiglo,jer post express radi i subotom...ako ne mozes ili neces ili ne stizes iz bilo kog razloga da budes fer i korektna i da se drzis dogovora gasi profil nemoj da se bavis ovim ili bar uzvrati poruku pa da se snalazi cura na drugu stranu,ja bar tako razmisljam...nije profesionalno odgovorno...
2019 01 02
Ali stvar je poslata ako ne preuzme ostetice clanicu....
2019 01 02
Da li je ovo za negativnu? 😥
2019 01 02
> Nikolina574: > > MiciZara: > > Možda je članica u nekim obavezama, problemima pa je sprečena bila da vam pošalje.... > Ali je itekako aktivna na sajtu, a nema pola minuta vremena da mi napise poslala/nisam poslala. ako ste se dogovorile jos prosle nedelje evo danas je vec 4 dan kako nisi dobila stvar,iskreno ja bi dala negativnu a u komentaru objasnila zasto sam dala da nije doslo do saradnje zbog neozbiljnosti clanice i to je to...nije ona to ni poslala
2019 01 02
> MilicaNenad22: > Da li je ovo za negativnu? 😥 ovo je po meni da izvinete lazovcina kakav put iskrsnuo 3 4 nedelje hahaha ni ona ne veruje u to sto je napisala ...e zbog ovakvih clanica se iznerviram najvise...neozbiljnost laz pojela bi tel.kako sam se iznervirala...
2019 01 02
Davanje negative bez realizovane saradnje je protiv pravila.
2019 01 03
> tina.tina: > > MilicaNenad22: > > Da li je ovo za negativnu? 😥 > ovo je po meni da izvinete lazovcina kakav put iskrsnuo 3 4 nedelje hahaha ni ona ne veruje u to sto je napisala > ...e zbog ovakvih clanica se iznerviram najvise...neozbiljnost laz pojela bi tel.kako sam se iznervirala... Znam znam, i ja sam bas bila besna mislim sto me je uopste cimala, i jos je mama odnela to na posao da bi mogle da se nadju i rekla joj da radi do 9 i gospodja se sutradan javlja i kaze da je pobrkala do 10,ma daj kakvi izgovori, no dobro, da je se pripazim za ubuduce 😥
2019 01 03
Nije mi jasno kako,u slucaju clanice @MilicaNenad22,ovo nije za negativnu? Sta, samo kad se paket ne preuzme od postara se smatra dovoljno dobrim razlogom da se da negativna? Nije cimanje i maltretiranje da ti neko vuce kaput po gradu? I te kako smatram da je za negativnu, jer si ti izdvojila vreme da spakujes taj kaput i tvoja majka ga je ponela iako realno sto bi... Ovo je, po meni, isto kao da ga nije preuzela od postara.
2019 01 03
1 2