Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pegla - biser :)

Sandokanka , draga moja , tek sad videh temu !!!! I zacenih se od smeha .. :') :') :') Pa ti si divna !!! Žena-zmaj što već rekoše .. <3 To sam znala i pre , kad smo sarađivale ovde i družile se na pp. :) Tako prihvatiti gubitak pegle , pa još dar od muža .. neverovatno ! :') <3 Ja sam mom upravo zabranila da mi pokloni peglu ( sutra mi je divan dan ) da je ja ne bih i ja tako poklonila ... :') :') :') Inače, "obožavam" peglanje .. ,:) Kad vidim peglu, iskoče mi ospice .. hehe.. Ali kad se mora .. stisnem zube i pomislim kako ću da spalim sve muške košulje koje moram da opeglam. Grrr... A moj biser je kad sam u marketu ostavila slučajno torbu ( tamo gde se okače stvari koje ne želimo da unesemo u prodajni deo) i nakon 3 minuta , na putu do kuće shvatila, brzo se vratila .. Kad torbe nema , kažu prodavačice da su se neki klinci tu muvali...uzeli. Joooj, nije mi žao torbe, već je bila pred penziju ali ... u torbi samo 1/2 kg narandži i .. 4 knjige iz biblioteke .. podebele , sve klasični romani .. teški . Vukvalno teški.. :) Jooj, ala će deca da se načitaju !!! o:) :')
2019 01 05
:) Mora da su prodali pomorandze za 200din, a i 4 knjige isto za 200 (torba poklon) :) i kupili svoje prve cigare (ne prve, nego prve koje su kupili). A onda su osetili radost postene kupovine i postali uzorni, sada vec uce za prijemni u nekoj finoj tehnickoj skoli (ili nekoj finoj u Kikindi)... :) Volim da mislim da je tako bilo... U svakom slucaju, srecan rodjendan i lep provod !!! I da cujemo u nekom postu sta je bio poklon :) :") :") :") :")
2019 01 06
1 2