Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanica koja stalno trazi iznosene farmerke

Hahaha, ja sam takodje ponudila, jos misleci da ce se oduseviti, dva para, tri...naravno bez placanja. Nisu odgovarale... sad mi je smesno da smo sve isto/slicno uradile...rekla/rekao mi je da su bas ocuvane...ali vrlo l;jubazno. Haha, @AppleRed, pa da, decije su uvek maksimalno nosene ;)
2019 01 06
Sta se meni upravo desilo ja ne znam , imacu traume od prodaje vise, na kp javlja se zena za sako trazi jos neke slike ja joj posaljem na mail, pita me jel ce joj odgovarati reko ja to ne mogu da znam ima mere od pazuha do pazuha reko izmericu vam kolika je sirina u grudima, sledece sto mi stize je ja sam ti poslala sliku grudi na mail pa mi ti reci hoce li mi odgovarati otvaram mail a tamo slika njenih GOLIH grudi >.>
2019 01 06
Ovo je neka moderna verzija Ljubise Samardzica u mantilu sa aparatom oko vrata.
2019 01 07
Bloodtears, pa hahahha! Po-be-da! I sta ces sad, meri :D
2019 01 07
Sta odgovoriti na tako nesto, samo sam ignore, jos uvek sam totalno zbunjena sta se tu dogadja xD
2019 01 07
E show :) Joj,pa mozes li nekako fino da joj kazes da ne salje tako...nije bas zdravo :)
2019 01 07
Pa kako da kaze i sta da kaze :D "Izvini, ali, s golacima ne saradjujem" :D I posle da popije negativnu za diskriminaciju :D
2019 01 08
Hahaha negativnu za diskriminaciju xD , mozda je i njoj to fetish da salje tako slike no mogla je bar da nadje nekog muskarca da uziva u pogledu posto ja zaista nisam fan velikog oklembesenog poprsja, mozda ce imati vise srece sledeci put pa dobije odgovor od neke druge osobe xD
2019 01 08
Hahahaha uzas :D
2019 01 08
imam ja iznosene farke. Moze neko da mi posalje profil te devojke? :D
2019 01 09
> bloodytears: > Sta se meni upravo desilo ja ne znam , imacu traume od prodaje vise, na kp javlja se zena za sako trazi jos neke slike ja joj posaljem na mail, pita me jel ce joj odgovarati reko ja to ne mogu da znam ima mere od pazuha do pazuha reko izmericu vam kolika je sirina u grudima, sledece sto mi stize je ja sam ti poslala sliku grudi na mail pa mi ti reci hoce li mi odgovarati otvaram mail a tamo slika njenih GOLIH grudi >.> Hahahajjajjajaj pa ovo je hit majke i upisala sam se od smeha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2019 01 09
hahahahahah jooooooooooooooooooooooooj
2019 01 10
> bloodytears: > Hahaha negativnu za diskriminaciju xD , mozda je i njoj to fetish da salje tako slike no mogla je bar da nadje nekog muskarca da uziva u pogledu posto ja zaista nisam fan velikog oklembesenog poprsja, mozda ce imati vise srece sledeci put pa dobije odgovor od neke druge osobe xD Hahaha.. 😂😂😂 Ne mogu da verujem a meni skoro stiglo nesto slicno za suknjicu. 😁 Samo golo dupe i to koliko 😁😂 E sad mozes ti isto tako se slikati pa da uporedimo. Da li ce moci da joj stane dupe u suknjici. Strasno, trazila od mene da se slkam u tangama! Naravno da ne ,haha... 😂
2019 01 10
Mozda je ista :D ova se predstavlja kao Tanja , meni samo nije jasno pored toliko sajtova nasli su da razmenjuju svoje gole slike na sajtovima za prodaju xD
2019 01 10
OMG..........
2019 01 10