Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanica koja stalno trazi iznosene farmerke

> bloodytears: > Mozda je ista :D ova se predstavlja kao Tanja , meni samo nije jasno pored toliko sajtova nasli su da razmenjuju svoje gole slike na sajtovima za prodaju xD Daaaaa 😂😂😂😂 Tanja, tako se zove . Uzas! 😤 Sigurno ti je trazila kao i meni da slikas grudi... 😁 Zato sto je meni trazila da slikam guzu haha..
2019 01 11
trazila mi je da se slikam u sakou, suknji i haljini no bilo mi je sumnjivo sto nece mere za sako i sto su stvari drugih velicina pa reko no no no xD Sad mozemo da spojimo grudi i zadnjicu axaxaxa xD
2019 01 11
Hahaha.. Strasno. 😂 Da li je ta osoba ok ,da li je to neki psiho.. 😂😂😂 Mozemo da spojimo.. 😂 To neko pokusava da zajebava, ali mu ne uspeva.
2019 01 11
Ma , muško neko garant.
2019 01 11
vrlo je moguce da je musko , koliko su ljudi ocajni i bolesni cudo jedno
2019 01 11
Opet se javila ona članica koja traži iznošene farmerke radi materijala,👖samo je sada malo promenila text, ne traži “iznošene”, već “ishabane” farmerke.😂
2019 02 10
Bloodytears ja sam pre jedno godinu dana imala slicnu situaciju. Javlja se clanica i krece sa pricom da nzna da li ce da joj odgovara bluza, pa da li moze ona meni da posalje njene slike da ja vidim kao. Kad stize slika sise u prvom i jedinom planu hhaha Na to sam joj kulturno odgovorila preciznim dimenzijama i vise odgovora nije ni bilo. Mozda zena voli procenu od oka xD
2019 02 11
1 2 3