Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neiskreni utisci

@pufnasta pufnica je odlicno objasnila.
2019 01 12
I ja se slazem sa pufnastom. Ja cenim ljubaznost ali ako je to bila kraca komunikacija mozda zena bila u poslu, bolesno dete, bilo koji problem. Naravno nije to opravdanje, a pitanje da li to znaci da je bila nekulturna ili skrta na recima. Utiske za poklone imam i ja ali ne zato sto ih lovim, vec zato sto naidjem na nesto sto mi treba, odgovara (jer ako ne necu uzeti) i ispadne 150 din. Sta bi rekli tek za osobe sa kojima se razvlaci komunikacija na nedelju dana i vise, pa onda ispare. Ima svega.
2019 01 12
Za skupljače poklona i darodavce koji skupljaju utiske se slažem, ali ne znam kakve veze ima utisak sa tim.po kojoj ceni je predmet prodat? I šta su ozbiljne cene? Na ovom sajtu, meni je 500 din, ozbiljna cena, jer kupujem polovnu robu, nekome je ozbiljna cena 5 somića.. eto, kod mene su uvek smešne i simbolične cene, pa bi to značilo da su mi utisci ok samo zbog cene po kojoj prodajem?
2019 01 12
Ja npr kada kazem neljubaznost,malo sam se pogresno izrazila....Ne gledam ovde nesto bas,odnosno ne uzimam za zlo da li mi neko nije rekao hvala ili dobar dan.Kratke i sture odgovore...Ovo je sajt za trgovinu i ne ocekujem da svi budu lepo vaspitani,a ima i toga mozda je nekome dan jednostavno takav,da ne moze da se posveti kuckanju itd..Ono sto meni smeta je arogancija i drskost,posebno u situacijama gde sam u poziciji kupca @Emily..Tako je .Kada sam otvorila profil ovde,prvo sto mi je zapalo za oko su upravo utisci ,gde slabo ima objasnjenja kakav je predmet,vec se vise baziraju na clanicu...I bas sam se pitala, sta se ovde tacno ocenjuje..Na Limundu je upravo tako kao sto ste opisali,predmet je takav i takav,a clan je ovakav ili onakav.Skoro sam imala saradnju,predmetom sam bila prezadovoljna,a komunikacija veoma otezana...Tako sam i napisala u opisu kada sam dala pozitivnu ocenu.."Predmet savrsen ,sve po opisu,komunikacija losa"
2019 01 12
Zato i kažem - šta daš, to obično i dobiješ zauzvrat. Baš se zbog toga i čudim čudu što ljudi ne shvataju koncept toga. Bez sumnje kažem da u mom obraćanju nema ničeg iritantnog osim kulturnog. :) Što se tiče razvlačenja po nedelju dana, obično kad nešto kupujem treba mi baš u tom trenutku, tako da, treba biti redovan u proveravanju poruka. Naravno da i meni ne smeta kratka ljubazna poruka, jer ko hoće nađe način, ali jednostavno se oseti energija koju neko šalje, to me iritira, kao što Jelena kaže. @Debela_devojka - Mislim da je više mislila kada u obzir uopšte dođu pare, ne konkretna cena, nego kada više nije poklanjanje u pitanju. U pravu ste, obično imaju one zvezdice, pa se ocenjuje od 1 do 5 sve posebno, što zbirno daje prosečnu ocenu i to je sasvim ok i realna slika.
2019 01 12
Slazem se ima puno “laznih “ utisaka
2019 01 12
Whiterabbit, ne kažem ništa, možda sam.loše protumačila, samo mi upalo u oči ovo: kad dođe do prave saradnje po ozbiljnim cenama. Ozbiljna cena za svakog je nešto drugo, kod nekih je povoljno, pa se kupi više stvarčica odjednom, pa ispadne neka ozbiljna cena, kod nekoga je preterano, pa nema ništa ispod 2000 na profilu ( što je meni lično alavo i pohlepno za polovnu krpu), pa šta god kupiš na takvom profilu, ozbiljna je cena. Ja sam iz navedene rečenice izvukla da samo prodavci sa jakim cenama imaju prave saradnje, a.mi sa jeftinim krpicama, prodajemo da bismo skupljali utiske (?). Meni je cilj da zaradim, utisak mi je najmanje bitan, i mnogo puta isti nisam ostavila, ni dobila.
2019 01 12
Ma samo neka su pozitivni. :) Bilo bi lepše da je ovo bude još zdravija sredina, ništa drugo. Svima je cilj zarada, naravno.
2019 01 12
Imala sam situaciju sa članicom koja nakon što sam se javila da hoću da kupim i pitala gde joj odgovara da se nađemo pošto smo sugrađanke bukvalno dobila odgovor da se možemo naći tu i tu ali da je zauzeta, radi i da ne trošim njeno vreme ako nisam ozbiljan kupac sa sve ! Posle smo prešle na Viber za dalji dogovor i svaki njen odgovor na moje pitanje je imao na kraju rečenice znak uzvika. Npr. Da! U pet! Nove su! itd. Našle smo se, nije kasnila, nisam kasnila, i kliknule smo na prvu i slatko ćaskale par minuta gde ako sam i mislila da je komunikacija u najmanju ruku bila čudna, sve je to palo u vodu kad sam lično srela ženu i videla koliko je prijatna i ljubazna. Predmet kao u opisu, odličan. Tako da ne treba suditi po koricama, plus pisana reč može uvek drugačije da se shvati. Lično imam utiske za predmete od 150-15.000 dinara, poklone, razmene. I možda je nekom čudno, ali od srca volim da poklonim čak i vrednije stvari. Bolje da nekom koristi i da ga raduje, nego meni da stoji.
2019 01 12
Slažem se sa svim što su napisale Pufnica i Srebrna. Najiskrenije, više me iritiraju rečenice tipa "Ovde sam da nešto prodam, ne zbog utisaka", a onda kada im se dogodi da utisak ne dobiju napisan žale se... Stvar "dogovora samog sa sobom". Što se tiče ljubaznosti članica, ukoliko je neko zaista divan i ljubazan prema meni tako ću i napisati u utisku, a ukoliko je sve bilo samo formalno bez puno "piskaranja" po Inboxu i predmet odgovara opisu naravno da ću napisati opet pozitivan utisak, ali bez onog dela koji opisuje kakva je komunikacija bila- neke članice su na ovom sajtu samo iz cilja nekakve zarade, a ne da bi se sa svima nama odmah sprijateljile. Naravno da više godi kada je neko zaista ljubazan, ali Bože moj, nismo svi isti. Najbitnije od svega je to da stvari odgovaraju opisima i da niko nije prevaren, komunikacija je ovde manje bitna stvar kada su u pitanju utisci.
2019 01 12
Ćao devojke, moram da se izjadam i da se nadovežem. Članica se javila da kupi od mene neke čizme, ja rekla ok, pitala je za podatke, ona mi poslala podatke... Međutim ja sam bila prva smena cele nedelje, radila sam i prekovremeno nekoliko dana, radila sam i danas, subotu, i zbog umora i nedostatka vremena nisam mogla da joj pošaljem. Ona mi je zbog svega toga ostavila negativan utisak, navodeći da sam "neprofesionalna". Pa molim vas, da li vi ostavljate nehativan utisak nekome ko vam se javi, ko kaže da će poslati..? Evo ja ne znam šta da mislim.
2019 01 12
> danydany: > Ćao devojke, moram da se izjadam i da se nadovežem. Članica se javila da kupi od mene neke čizme, ja rekla ok, pitala je za podatke, ona mi poslala podatke... Međutim ja sam bila prva smena cele nedelje, radila sam i prekovremeno nekoliko dana, radila sam i danas, subotu, i zbog umora i nedostatka vremena nisam mogla da joj pošaljem. Ona mi je zbog svega toga ostavila negativan utisak, navodeći da sam "neprofesionalna". Pa molim vas, da li vi ostavljate nehativan utisak nekome ko vam se javi, ko kaže da će poslati..? Evo ja ne znam šta da mislim. Ne znam gde radite, ali možete ubuduće da zovete kurira na adresu. Tako ja radim, retko idem u poštu.
2019 01 12
> danydany: > Ćao devojke, moram da se izjadam i da se nadovežem. Članica se javila da kupi od mene neke čizme, ja rekla ok, pitala je za podatke, ona mi poslala podatke... Međutim ja sam bila prva smena cele nedelje, radila sam i prekovremeno nekoliko dana, radila sam i danas, subotu, i zbog umora i nedostatka vremena nisam mogla da joj pošaljem. Ona mi je zbog svega toga ostavila negativan utisak, navodeći da sam "neprofesionalna". Pa molim vas, da li vi ostavljate nehativan utisak nekome ko vam se javi, ko kaže da će poslati..? Evo ja ne znam šta da mislim. Ukoliko ste članici javili da ste sprečeni da joj pošaljete paket dogovorenog dana i da ćete isti poslati čim pre budete imali vremena, u tom slučaju apsolutno nema nikakvih osnova za negativan utisak. Ukoliko Vam je članica uplatila novac unapred a Vi joj niste poslali paket niti joj bilo šta javili, onda je na žalost njen negativan utisak opravdan. Svakom se dogodi da nešto iskrsne, svi mi imamo svoje privatne obaveze, samo treba javiti drugoj strani jer jedino tako možemo naići na razumevanje. Nadam se najiskrenije da ćete rešiti ovu situaciju sa dotičnom članicom u što kraćem vremenskom roku, na obostrano zadovoljstvo.
2019 01 13
Znaci vi jedno ,7-8 dana niste poslali. Ja bih odlepila
2019 01 13
> MARIJANA832: > Znaci vi jedno ,7-8 dana niste poslali. Ja bih odlepila :')
2019 01 13