Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neiskreni utisci

Ali stvarno:) ja saljem odmah sutradan kao i meni sto salju takođe u bas kartkom roku. Izvinite se i ponudite popust ili tako nesto.
2019 01 13
Ja volim odmah da posaljem ako ne najkasnije sutra. Takodje volim da i ja budem ispostovana i da mi se posalje “odmah” :)
2019 01 13
Ona meni nije uplatila novac, niti išta slično, samo je poslala podatke i ja sam rekla: važi, čim stignem poslaću. Ali nije ni bitno više.
2019 01 13
Kod mene obrnuto. Zelim, kazem ok prvo uplata zbog prethodnih nepodignutih posiljki, posaljem podatke i vec ceti dana ni rec od nje. Hm... E sad odlucila da isti artikal nudim kao poklon uz kupovinu.
2019 01 13
> danydany: > Ona meni nije uplatila novac, niti išta slično, samo je poslala podatke i ja sam rekla: važi, čim stignem poslaću. Ali nije ni bitno više. Pa, da li ste kontaktirali članicu u međuvremenu? Mislim, negativan utisak se ne ostavlja ukoliko novac nije unapred uplaćen a prodavac kasni sa slanjem i uredno o tome obavesti kupca...
2019 01 14
> AppleRed: > Kod mene obrnuto. Zelim, kazem ok prvo uplata zbog prethodnih nepodignutih posiljki, posaljem podatke i vec ceti dana ni rec od nje. Hm... > E sad odlucila da isti artikal nudim kao poklon uz kupovinu. Sasvim ispravno, jer nakon ona dva negativna utiska kod dotične članice zbog nepreuzimanja pošiljki, zašto uopšte rizikovati... To što njoj ne odgovara uplata pa slanje, tj. nejavljanje nakon takvog odgovora, to samo govori o njoj. 😉😊
2019 01 14
I meni se to desava, samo sto meni bude neprijatno i sto sam pitala uopste pa ne znam dal da nastavim il da begam😂
2019 01 15
Bas tako, paket bi sigurno dosao nazad Cim im ne odgovara uplata pre slanja znaci da nisu sigurne da stvarno zele... a mozda ima i izuzetaka tipa da su vrsile uplatu pre slanja pa cekale ili bile prevarene ko znaaa cega tu sve imaa Zato je dobro kad ste iz istog rada pa licno preuzimanje da bude, i svi zadovoljni
2019 01 15
Jos je i pitam pristojno nakon 4 dana da li je odustala (znajuci da jeste) i naravno ostala bez odgovora. E sad mi tek nije zao. Sad poklanjam isto uz kupovinu. 😍
2019 01 15
1 2 3