Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Vase stvari iz kante zavrsavaju u sekend hendu

> Lila9292: > Da moguce,vidim i ovde u loznici da je jedan zatvoren.. al brate mili kad udjes u neke smrdi na uzas.. takve i treba zatvarati..pa nismo zveri,valjda mogu da dezinfikuju robu.. o tome ja pricam. ,:(
2019 01 16
Ja sam sa Loki tu. Iskreno, mnogo toga sam kupila u sh, vecinu za sebe. Kod nas ima jako dobrih sh. Jeda islljucivo se snabdeva iz Kanade. Kupila sam 4 kosulje, potpuno nove, bez mirisa. Covek mi objasnio proces hemijskog ciscenja i peglanja. Da sve je ispeglano. Odlican kvalitet za sicu. Kinezi su bofla, i to skupa bofla.
2019 01 16
Ma kakvi kinezi... skupi su ko jad.. nisam tamo nikada kupovala odecu, jedino ovako sitnice jer ima svasta da se nadje ali odeca je skupa...
2019 01 16
Ovde kod mene blizu ima jedna extra kineska radnja sa turskim stvarima :D valjda su i oni shvatili da je Turska bolja od Kine ahahah
2019 01 17
Kod nas ima i domacih stvari ali odeca nista jeftinija od drugih radnji. Zato tamo kupujem saksiju za cvece i kantu za otpatke. Domaci proizvod. 😂😜
2019 01 17
Skoro sam bila u jednoj ogromnoj kineskoj radnji. Cene su bas napucane. I ja glasam za SH. Iako i oni cesto nabudze cene. Skoro kaput u jednoj bio 2000??? A nov u PS-U i to moderniji 3500. Mislim stvarno.
2019 01 17
> AppleRed: > Kod nas ima i domacih stvari ali odeca nista jeftinija od drugih radnji. Zato tamo kupujem saksiju za cvece i kantu za otpatke. Domaci proizvod. 😂😜 I ja isto saksije, a videla sam da je ono plasticno za cedjenje sudova gde se odlazu kad se operu da se osuse skuplje kod kineza nego u plastikari ,:(
2019 01 17
1 2