Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

šta se najviše prodaje

Ja uglavnom prodajem skuplje stvari, a bas me cudi, imam prelepe stvari koje su kao nove po povoljnim cenima i opet vremenom spustim cene. Najvise sam prodala jakne i kapute😁
2019 01 26
Ja najviše prodajem šminku i obuću.. Evo ovaj mesec sam imala tri lepe saradnje...
2019 01 26
trazenje: Kad trazim, to je ili sezonsko (kaputic, majica, pantalone za sebe ili decu), ili nekad slucajno natrcim na nesto, a ponekad trazim po recima npr efektno/zenstveno/sportski/poslovno/povoljno/nema kod nas/mnogo skuplje (placeno) itd...i najcesce gledam kod clanica ciji stil mi iz dosadasnjih saradnji posebno lezi, da vidim sta ima novo :) Za poklone tipa braci/deveru/muzu/jetrvi trazim "sa etiketom" i cesto kod clana lunelu, on mi dodje kao butik :) prodaja - i nisam neki reper :) tek sam oko 16.12. odlucila da krenem da prodajem (do tada samo kupovala :)) ...i bila sam sokirana kada sam iste veceri, nakon postavljanja prvih par predmeta dobila 16 upita za istu stvar ...mnogi su pocinjali sa "Zelim", ali sam sa foruma znala da mnogi kupci kliknu po automatizmu na to i da tek odatle pocinju prepisku...elem, to mi se vise puta desilo i onda se lomim - da li reci, znate, ima dosta zainteresovanih, deluje kao da dizes cenu...a ako ne kazes cura ne zna, mozda bi pozurila... Uglavnom bas je krenulo - nekoliko kaputica, par decijih stvar (jakna, kosulja), par bluzica sa etiketom (verovatno za poklon), jesenjih pantalona i dva sakoa...nesto od toga i za razmenu. MNogi pitaju pa odustau, ali ne saopste, ili se jave random posle nekog vremena. Razmena mi je bila frkicna, znam da je mnoge clanice izbegavaju, ali stvarno sam ponela najlepsa iskustva :) A meni kada se neko javi za kupovinu, meni toliko bude drago, da odmah gledam sta su mu omiljeni predmeti i da li imam nesto slicno da mu poklonim :)
2019 01 26
Cudno, ali ja sam ove zime prodala najvise suknji (i to ne iskljucivo zimskih), a kupujem najcesce po potrebi, i to ne mora da bude sezonski :")
2019 01 27
Kod mene nema pravila, cak sta vise mislim da godisnja doba nemaju veze sa tim sta ce se prodavati najbolje.Ja u sred zime prodajem izmedju ostalog ( iz zimske ponude ) i letnje majice ,suknje,haljine...
2019 01 27
Nema pravila, cini mi se da sve ide kad obnavljam oglase i izbacujem nove :) Generalno, mislim da najbolje idu "popularne" marke, pogotovo ako ih reklamira foto model :")
2019 01 27
Bukvalno, nema pravila. Kod mene u najvećem broju slučajeva poručuju više stvari, pa bude onaj fahon to i to, pa ubaci ipak i onu majičicu, 'ajde i suknjicu, tako da idu i zimske i letnje stvari. Mislim da sam zadnji mesec najviše suknji i pantalona prodala.
2019 01 27
Posto sam tek par meseci na sajtu, na pocetku mi je bilo tesko prodati bilo sta, pa sam pristajala na razmene. Mnogo mi se svidelo, tako da sam nastavila da ih radim. Sad kad imam 10ak ocena, krenula je i prodaja, uglavnom dzemperi. Stavila sam bas dosta stvari u poslednjih nedelju dana, po povoljnim cenama, ali uopste mi se niko nije javljao, pa cak ni da pita za razmenu :o
2019 01 27
Dzempere sam skoro sve rasprodala,ostalo mi par komada u S vel, i haljinice dosta prodajem. A kupila sam divne Ugg cizme 💕
2019 01 28
Ja sam kupila boga oca. Sad na Limundu kupila jaknu specijalno izrađenu za hladno vreme, ako se tek cizme, jakne, haljine, pantalone. Mislim da sve ide kad su niske cene. Ono sto mesecima stoji brzo ce otici kad se cene desetkuju.evo sad sam oglasila salonke eko koza za 500 odmah jedna devojka hoce da ih kupi. A da je bila cena 1000 cekala bih ixaxa
2019 01 28
Meni se čini da se prodaje odeća i obuća prema sezoni. To je jedino što mogu izvući kao pravilo. Tako i gledam za kupovinu. Kako kupujem? Isključivo ciljano, tražim. A prodala sam najviše haljina, pa suknji, farmerki, kostima. Prodaja se poveća kada sam ja aktivnija i obnavljam oglase. Po tome mi se čini da kupci gledaju novododate artikle.
2019 01 28
Sve sto je jeftino ide :D Sad sam stavila cene 100,200,300 dinara i evo ga, poguralo. A ja pretrazijuem: tufne, tacke, tackice, na tacke, petar pan kragna, retro, goth, novo, povoljno, snizenje, rasprodaja, obuca 42, rieker 42, crna torba, tasnica, mala tasna
2019 01 28
Sve se prodaje, ali mislim da stvari za sire i nešto starije dame slabo idu. Moderne stvari idu, to se podrazumeva. Idu stvari koje su dobra prilika, znači jeftine. Neko se zeznuo pa kupio i ne odgovara mu pa daje za 'daj šta das' da ne propadne, a neko drugi se obraduje jer ne daje previše. Ide nakit jer to znam po sebi, puno sam prodala a imam još gomilu koju prodajem sada, naravno ultra jeftino. Lepo je kada su obe strane zadovoljne :)
2019 01 28
Ko je voljan nek pogleda moj profil. Da li su cene" normalne"ili treba spustiti jos?
2019 01 30
Mislim da su ti cene i vise nego ok.
2019 01 31