Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta biste radile...?

Cime biste se bavile da imate neograniceno mnogo para? To jest - sta je vas posao iz snova? Ja trenutno studiram, i necu se baviti ni priblizno onim sto mi je nekako uvek bio san - da otvorim poslasticarnicu sa najukusnijim kolacima i tortama 😍 A volela bih i da radim sa zivotinjama... A vi?
2019 02 02
Otvorila bih noćni klub ogromaaaaaan
2019 02 03
> Debela_devojka: > Otvorila bih noćni klub ogromaaaaaan Uuuuuu moze! 😊 Ja bih samo pisala pesme i bila pevaljka 😂😎
2019 02 03
> AndrijanaJo: > > Debela_devojka: > > Otvorila bih noćni klub ogromaaaaaan > Uuuuuu moze! 😊 Ja bih samo pisala pesme i bila pevaljka 😂😎 Ako vam za to kafanče treba obezbeđenje ta sam ahahah😎
2019 02 03
Vrlo si mlada i mislis da si osudjena na odredjen posao zbog odredjenih studija, a u stvari- istina je da mozes da se bavis cime god zelis i da su ti otvoreni svi putevi ako sledis svoj san i predas se njemu. Ja nisam sledila u potpunosti svoj san da pisem i objavljujem, samo sam pisala i nisam se trudila da postanem komercijalna, ali ko zna- mozda i to bude..nikad nije kasno 😉
2019 02 03
Onim čime se i sad bavim. U pitanju je slobodna profesija ne bih da pisem koja, ali bih i dalje isto radila. Samo bih bila rasterecenija, mnogo toga bih radila pro bono, mogla bih da otkacim neke stranke koje sad trpim jer mi donose novac.... U mom životu bi sve ostalo isto....
2019 02 03
San moj ni te pare ne mogu da ispune.. On zavisi od mene.. A kad bi birala zanimanje onda bi to bilo nešto vezano za estetsko kozmetički centar..
2019 02 03
Otvorila bih skolicu i drzala casove besplatno, otvorila bih i prihvatilista za beskucnike, azile za zivotinje...Itd :)
2019 02 03
Otvorila bih deciji butik i sve sama kreirala i sila, napravila bih brend. 😁
2019 02 03
> MinaMasa: > Otvorila bih skolicu i drzala casove besplatno, otvorila bih i prihvatilista za beskucnike, azile za zivotinje...Itd :) Azil za zivotinje... Prelepo :") Taman da ja mogu da radim u njemu :D
2019 02 03
Bojana12, ponuda prihvacena :)
2019 02 03
Bila bih pop diva, nesto tipa Whitney Houston! 8-) Ali najiskrenije 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
2019 02 03
Vozila bih reli Pariz-Dakar.
2019 02 03
Otvorila bih restoran sa najukusnijom i najjeftinijom hranom, i u istom bih u kuhinji i radila. :) :)
2019 02 03
> Selena86: > Otvorila bih deciji butik i sve sama kreirala i sila, napravila bih brend. 😁 Isto :D
2019 02 03
1 2