Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nase radnje H&M i C&A ...

> AppleRed: > U PS imaju divne stvari, imam tri njihove haljine sa sniženja ali meni lično polovina stvari bez ukusa, krpe i uzas materijal. Materijal u psu nije zaista bog zna, ali meni su modeli savrseni, za posao mi je sve njihovo bukvalno i traje godinama.
2019 02 06
a ja sam odusevljena tim krznom:)))
2019 02 06
Ukusi su razliciti, zato je dobro da takvi dodaci nisu fiksirani, vec da se po zelji mogu staviti/skinuti.
2019 02 06
I meni se krzno dopada, volim takve detalje
2019 02 06
Kupim ono sto mi se dopadne na prvi pogled i dodir, kada je snizeno i kada mi stoji kako treba. U C&A sam skoro kupila salvare u printu u koje sam se zaljubila, bile su 700 i ostale su samo te jedne u mojoj velicini. Kupujem u raznim radnjama, gledam sastav i retko pogresim kada je kvalitet u pitanju.. Ako se napravi neka minorna rupica na tankom pamuku ili viskozi, racunam da sam to vec kupila na velikom snizenju, koliko bih platila polovan komad. Imam bas razlicita iskustva u vezi kupovine odredjenih brendova, te se ne lepim nikad za odredjenu radnju, volim u svaku da udjem i pogledam sta nude i koje su im cene
2019 02 07
Ja radim u C&A praksu u Pancevu, nisam primetila da se ljudi zale ali radeci praksu tamo primetila sam odnos cene i kvaliteta. Kupila sam tamo po neku tek stvar, ali mi se retko sta svidja. Mada radinici u radnji su skroz korektni i mislim da od njih ne bi dobili pocepanu kesu ili slicno.
2019 02 08
Mary, sve si u pravu, ali ovde je jeres to reci. .. Imamo temu Precenjeno Part 2 pa tamo mozes napisati da se ljudi ne zeznuli....
2019 02 08
U Nišu su prošle nedelje bile normalne kese, doduše ne bele C&A nego sive. Kupila sam majicu za 400 din. drugaru za rođendan. Sramota je da dele ovakve kese, sramota je da su uopšte ostali bez svojih kesa.
2019 02 08
Merylin , Vasa je jos i kvalitetna :D ... Moja je kao ona za voce u prodavnici , providna ,isto tako ... Da sam je nosila dugo a ne do auta ostala bih bez farmerki usput :D ... Nije mi do kese licno zaista ali sramota za firmu .. Nema bas niske cene za tako nesto ...
2019 02 08
Verovatno ima veze sa naplacivanjem kesa i usmerenjem ka reciklazi. Ja sam dobila u C&A njihovu klasicnu belu kesu. U posti sam pre neki dan cula da sefica skrece paznju na manjak kesa za post ekspres i kaze zaposlenima da lepe selotejpom kese, tj. pakete koji stignu.
2019 02 09
Cesto idem u Stocholm gde mi zivi kcerka. Kad udjem u njihov H@M sve mi se dopada a ovde nista.Moja kcerka kad dodje ovde kaze da je nasa gardaroba bolja.Ukusi su nam razliciti!
2019 02 10
1 2