Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Imam pitanje

Naime, zelim da pitam zasto adminu ili ko vec uklanja predmete smeta kad npr ja stavim predmet sa slikom sta trazim za kupovinu/razmenu uz naslov Trazim .... A ne smeta sto neki predmeti koji su prodati pre jedno 2 godine stoje i remete pretragu, sto dupli predmeti stoje i remete ceo sajt? Ja uvek kad nesto nadjem sta trazim ili prodje npr nedelju dana i niko se ne javi sklonim sama. Pre neki dan mi je slonjen predmet bukvalno odmah, a ovde sam posle otvorila temu u trazim postavila slike javile su mi se dve korisnice i to one koje su non stop na forumu. Realno 60% korisnica ne sedi na forumu pa mozda cak i vise. A ja npr ulazim na forum kad bas imam slobodno vreme. Dok barem jednom dnevno uvece sednem i prelistam sta je novo u predmetima. Necu vise da stavljam u predmete jer se ovde stavljaju negativne za svasta a za fake sminku i ko zna sta jos nista I sad mene zanima vase misljenje o tome kada se u predmetima postavlja sta se trazi.
2019 02 07
Ništa novo, ovde je sad već sve naopako.
2019 02 07
Po pravilniku sajta nije dozvoljeno stavljati na profil šta se traži, nego u podforumu Tražim. No, mnogo toga ovde nije dozvoljeno, pa eno sajt "vrišti" od silnih nedozvoljenih predmeta, od dupliranih, trodupliranih, petodupliranih predmeta...ali to niko ne briše. Lično, ne vidim ništa loše u tome da se na profilu objavi šta se traži i vidim da mnoge članice to rade, i nije mi jasno zbog čega tako nešto nije dozvoljeno po pravilniku sajta. Ok, postoji podforum za to, ali takođe postoje i podforimi za mobilne telefone, knjige i sl. pa ih opet, uprkos tome što je zabranjeno, neke članice objavljuju na svojim profilima.
2019 02 07
Na mnogo profila stoje dupli/trodupli predmeti i to svaki put sa drugom cenom. O lažnim tagovima da i ne govorim. Admin očigledno radi, čim ti je obrisao/la predmet, ali selektivno bira šta briše. I dalje ostaje nada da će jednog dana sve lepo funkcionisati. Do tada, strpljenje je neophodno oružje za opstanak na sajtu.
2019 02 07
Samo mogu da kazem da admin radi, ali definitvno u kontra smer. Umesto da resava stvari od ranije. Npr oni predmeti gde nema slika. Ja non stop sredjujem omiljene predmete i brisem sta mi se vise ne svidja ili tako ti predmeti koji su prodati bez slika ili sta god. Samo sam se malo nasla ljuta jer moje trazi nikom nece da naskodi. A fake sminka hoce. Ali eto cisto sam htela da vidim i druga misljenja
2019 02 07
Mozda ne radi 👩‍💼 ,mozda skripta trazi u profilima po kljucnim recima “Trazim” pa brise...
2019 02 07
To se meni desilo isto ,pre neki dan...
2019 02 09