Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Treba mi savet

Odnosno dva 😊 Da li saljete pouzecem clanicama bez utisaka? Javila mi se clanica sa 0 utisaka i pitala kada mogu poslati predmet na sta sam odgovorila da saljem posle uplate post netom i sada pita da li mogu da joj posaljem pouzecem. Sta biste vi uradile? Drugo naisla sam na prelepu stvarcicu i kada sam usla na profil sve slike su sa interneta sem dve, te koje su sa interneta nemaju dodatne koje je ona licno slikala, a predmete ima bas dosta clanica u omiljenim, tridesetak. Nema nijednu ocenu kao prodavac, samo jednu kao kupac, a sve stvari su prelepe ali su slike sa sajtova. Sta preporucujete? Hvala ko odvoji vremena da procita 💗
2019 02 12
Uvek šaljem ns sopstveni rizik, do sad je sve bilo ok :)
2019 02 12
> Debela_devojka: > Uvek šaljem ns sopstveni rizik, do sad je sve bilo ok :) Tako je odluka je na Vama... Sve i da članica ima 1999 pozitivnih, na žalost to Vam ovde i nije neka garancija...
2019 02 12
I ja saljem osim ako neko nije preuzeo paket. Jednom mi se vratio preko Limunda a inace nikad.... Mada ja nisam referenta ukupno sam 15-16 stvari prodala kupujem vise.
2019 02 12
Takodje šaljem na sopatveni rizik, rizik stvara kapital 😊 Pre nekoliko dana sam poslala u vrednosti od 7000 dinara, sve je proteklo u najboljem redu. Svakako ne može se podići paket dok ne plati, jedino je rizik za poštarinu.
2019 02 12
Danas sam imala istu situaciju i upravo ste mi promenile misljenje (jer prvobitno nisam smela da posaljem pouzecem). Rizikovacu, pa sta bude. :)
2019 02 12
Slala sam pouzecem dok mi se nije vratila posiljka, saljem i sada, ali redje. Morate sami da odlucite, iskustva su razlicita, uglavnom sve prodje ok, ali to niko ne moze da garantuje. Sto se tice druge nedoumice trazite dodatne fotografije, razgledajte ostale stvari na profilu, Spotter cesto upozorava na moguce prevare.
2019 02 12
> Marija-Maja: > Slala sam pouzecem dok mi se nije vratila posiljka, saljem i sada, ali redje. > Morate sami da odlucite, iskustva su razlicita, uglavnom sve prodje ok, ali to niko ne moze da garantuje. > Sto se tice druge nedoumice trazite dodatne fotografije, razgledajte ostale stvari na profilu, Spotter cesto upozorava na moguce prevare. Hvala, da u pravu ste, sacekacu dodatne fotografije, mislim da je tako najbolje.
2019 02 12
Danas sam imala isti situacija, devojka nema nijedan utisak, nijedan predmet, u omiljenim ima vise predmeta, i zainteresovala se za moja tri predmeta, i raspotivala se o njima, ja sam joj rekla da mogu da joj posaljem tek kada uplati novac i ona sad ne odgovara nista😂😂🤦‍♀️
2019 02 12
Slala sam dok mi se tri paketa nisu vratila, sva tri su bila sa clanicama bez ocena!!! 😡Vise ne šaljem pouzecem članicama bez ocena ili sa negativnim ocenana, nemam ja novca za bacanje za nečiju neozbiljnost i bezobrazluk!
2019 02 12
Ja sam danas imala saradnju sa clanicom sa 0 utisaka ali mi je prvo uplatila na racun. Mislim da je bolje da ti prvo uplati.
2019 02 12
Ne. Ne za prvo i ne za drugo.
2019 02 13
> MinaMasa: > Ne. Ne za prvo i ne za drugo. Zasto ne i prvo za uplatu pa slanje? I vi ste nekad imali 0 utisaka pa ste imali prvu saradnju sa nekim ..
2019 02 13
Ja polazim od sebe, a pošto niko me nikada ne bih unapred uplatila, osim ako mi šalje preporučeno ili tiskovinu, ne očekujem ni od drugih unapred.. koliko su prodavci nepoverljivi, toliko su i kupci..
2019 02 13