Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako nauciti mamu nespavanju !

procitajte molim vas , ovo mi dan ulepsalo 😄 KAKO NAUČITI MAMU NESPAVANJU :) Ok, kod mene stanje je ovakvo. Mama me ima skoro 7 mjeseci. ... Prvih nekoliko mjeseci bilo je sjajno- plakao bih, ona bi me podigla i nahranila, u bilo koje doba, i danju i noću. Onda se nešto promijenilo. Zadnjih nekoliko tjedana, ona pokušava PCNUK (prespavati cijelu noć u komadu). Prvo sam pomislio da je samo faza, ali postaje sve gore. Pričao sam s drugim bebama i izgleda da je to prilično uobičajeno, nakon što nas mame imaju nekih 7 mjeseci. U čemu je stvar: te mame zapravo nemaju stvarnu potrebu spavati. To je samo navika. Mnoge od njih imale su skoro 30 godina za spavanje – jednostavno im to više nije potrebno. Zato sam smislio plan. Nazvao sam ga Crybaby obrat. Postupak je slijedeći: Noć 1 – plačite svaka 3 sata dok vas ne nahrani. Znam da je teško gledati mamu tako uznemirenu zbog vašeg plača. Imajte na umu da je to za njeno dobro. Noć 2 – plačite svaka 2 sata prije nego vas nahrani. Noć 3 – svaki sat Većina će mama početi reagirati brže nakon 3 noći. Neke su mame otpornije i mogle bi se opirati promijeni nešto duže. Ove mame mogu stajati na vratima satima i govoriti ššš. Ne predajte se. Ne mogu ovo dovoljno naglasiti: DOSLJEDNOST JE NAJBITNIJA! Ako joj dopustite da PCNUK (prespava cijelu noć u komadu) i samo jednom, očekivat će to svaku noć. ZNAM DA JE TEŠKO!
2019 02 16
Ali ona uistinu nema potrebu za snom, ona se samo opire promijeni. Ako je vaša mama od onih koje su posebno otporne, pokušajte prestati plakati desetak minuta, toliko da se vrati u krevet i zaspe. Tada počnite plakati ponovo. Upalit će KONAČNO! Moja je mama bila budna 10 sati, neprekidno, tako da znam da ona to može. Prošlu sam noć plakao svaki sat. Jednostavno morate donijeti odluku i pridržavati se toga. BUDITE DOSLJEDNI! Ja plačem zbog bilo kojeg razloga koji mogu pronaći. Vreća za spavanje mi je zagolicala nogu. Osjetio sam nabore na plahti. Moj mobil je napravio sjenu na zidu. Podrignuo sam se i podsjećalo me na kruške ( a nisam jeo kruške od ručka – otkud sad to?) Mačka je mijauknula (Trebao sam znati. Mama me na to podsjeća barem dvadesetak puta dnevno. Jednom sam čak plakao samo zato jer mi se svidio zvuk jeke iz baby alarma u drugoj sobi. Pretoplo, prehladno, baš kako treba – nije bitno! Nastavite plakati! Trebalo je vremena, ali uspjelo je. Nahranila me u 4 u jutro. Slijedeću noć moj je cilj 3:30. Potrebno je polako skratiti razmake između hranjenja kako bi se poremetio mamin unutarnji sat. P.S. Ne dozvolite da vas one gumene stvarčice zavaraju, bez obzira koliko ih sisali, iz njih NEĆE izaći mlijeko! Vjerujte mi.
2019 02 16
😂😂😂😂👶💖
2019 02 16
> MiraTinaLena2: > 😂😂😂😂👶💖 tacno sam stvorila sliku te bebe u glavi i smejala se do suza 😄😄😄😄
2019 02 16
😂😂😂😂😂😂😂😂ha ha ha ha
2019 02 16
Sjajno! Tačno me podseća na Stefana! Jesu li se dogovarali? 🤔
2019 02 17
Jako lep tekst ko god da ga je pisao 😊 pravo osvezenje 😄💝💝
2019 02 17
Pisala je neka pametna beba ;-) Pozz od mame ciji mali i posle skoro 3.god ne spava 🙃
2019 02 17
> LaReina: > Pisala je neka pametna beba ;-) > Pozz od mame ciji mali i posle skoro 3.god ne spava 🙃 i mi spavamo kao zec 🙈😄😄😄 💕💕
2019 02 21