Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Novi nacini prevare

Nekoliko zaposlenih je otpusteno iz jednog poznatog lanca sportske obuce i odece u Beogradu.... Devojke su lepo zajmile trenerke i helanke i sutradan ih vracale.....
2019 02 17
To se radi odavno vec i to se zna . ''Javna tajna ''
2019 02 17
Vidjam kod jedne clanice ovde u opisu "NOVO.NOSENO 2X". Sta reci :)
2019 02 17
Iskreno, kad su nove stvari u pitanju tu najviše verujem svom nosu! Nova garderoba ima onaj specifičan industrijski miris. Nekoliko puta sam baš zbog tog mirisa kupila neke majice u SH prodavnici. Nisu imale etiketu, ali se videlo iz aviona da taj materijal nije opran nikad niti je nošeno.
2019 02 17
Ja se potpuno slazem s AppleRed.Grozno mi je to .
2019 02 17
E sta sve necu "nauciti"na Krpicama ,:) Pa da li je moguce da se time bave ,pa cak i u buticima?
2019 02 17
> jelena2606: > E sta sve necu "nauciti"na Krpicama ,:) Pa da li je moguce da se time bave ,pa cak i u buticima? Da, međutim nadređeni u tom lancu ih nisu otpustili u skladu sa zakonom u svi su nakon pokretanja građanske parnice vraceni na posao:)
2019 02 17
> MARIJANA832: > > jelena2606: > > E sta sve necu "nauciti"na Krpicama ,:) Pa da li je moguce da se time bave ,pa cak i u buticima? > Da, međutim nadređeni u tom lancu ih nisu otpustili u skladu sa zakonom u svi su nakon pokretanja građanske parnice vraceni na posao:) Imali su novca za parnicu a za odeću ne? Svaka cast, gde mi živimo!?
2019 02 18
> AppleRed: > > MARIJANA832: > > > jelena2606: > > > E sta sve necu "nauciti"na Krpicama ,:) Pa da li je moguce da se time bave ,pa cak i u buticima? > > Da, međutim nadređeni u tom lancu ih nisu otpustili u skladu sa zakonom u svi su nakon pokretanja građanske parnice vraceni na posao:) > Imali su novca za parnicu a za odeću ne? Svaka cast, gde mi živimo!? Vidis nisam razmisljala o tome.... Svaceg ima...
2019 02 18
Radila sam u Waikikiju i znam da to rade,cak se ne potrude da operu nego smrdi i bude flekavo. I da,to je bas katastrofa i nije u redu. A verovatno se tako nesto radi na sajtu npr htela sam da kupim jaknicu i dogovorim se i sve i dwvojka mi kaze e sestra je uzela da je nosi za vikend ide nzm gde pa ti saljem sledece ned kad dodje ...naravno da sam odustala ....ja kad odlucim nesto da prodam to vise ne nosim....
2019 02 18
Pa, dobro, za polovne stvari i da ih je juče nosila devojka, to je ok, jer ipak je polovnl, bilo da je obučeno juće ili pre 2 nedelje. Kad se kupuje nova krpica, onda je druga prića
2019 02 18
Bas sam htela da napišem za Waikiki, skoro sam bila u radnji, na kasi devojka kaže, rok zamene 30 dana, nije potrebna ni etiketa, samo da ima unutrašnju etiketu :o OK, onda me ni ne čudi šta rade ljudi... Kao oseti se ako je oprano, ko da je tima, što će da nose pa vrate, do pranja x-) ,:(
2019 02 18
Zaista nemam komentar,ne bih mogla vratiti,jedino ako je felericna roba,a da to ide opet u prodaju,van pameti....
2019 02 18
Znaci ovo gore od goreg. 🙄🙄🙄
2019 02 18
I ja sam primetila to.Ja sam bas bas "bolesnik kupoholicar" Ali cim udjem u kucu ja odmah skidam i bacam sve te glupe kartone.Gledam neke clanice imaju po "zilion" stvari sa sve etiketama,pa msm definitivno je nemoguce bas toliko...
2019 02 18