Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Carstvo cuda :D

Molim vas, ko kupuje ove ZARA stvari za 3/4/5000? Ko? Sta je po vama najskuplje na sajtu? Osim ,,hvala,, :') :')
2019 02 23
Ja ne kupujem te zara stvari :| i definitivno nista tako sa vecom cenom jer mi je lakse da odem ds probam nesto kako mi stoji kad vec hocu da dam te pare nego na nevidjeno. Jer dzaba i mere i sve,mora da se proba,ne stoji svakom sve :D
2019 02 23
I opet prodaju pre od jeftinije robe. Misterija. Očigledno nekima je samo ime marke bitno.
2019 02 23
> Lila9292: > Ja ne kupujem te zara stvari :| i definitivno nista tako sa vecom cenom jer mi je lakse da odem ds probam nesto kako mi stoji kad vec hocu da dam te pare nego na nevidjeno. Jer dzaba i mere i sve,mora da se proba,ne stoji svakom sve :D Plus to.
2019 02 23
Kupih u Zarinoj radnji za 1000 novu haljinu, probala, dobila racun, jedna doduse ostala.. Kaze mi prijateljica da je istu njena drugarica platila 4000, plus je i tad bila valjda snizena. Imam odredjene iznose do kojih zelim da platim nesto. U radnji ako platim nesto 2000, na sajtu ne bih dala vise od npr.1200. Na sajtu su najskuplje neke polovne stvari kod nekih odredjenih clanica, kod kojih je sve specijalno, pa i cena. Kad one iznose garderobu, istoj se podize vrednost 😂
2019 02 23
> AppleRed: > I opet prodaju pre od jeftinije robe. Misterija. Očigledno nekima je samo ime marke bitno. Da. I razumem da u nekim mestima nema famozne Zare ali bas da tako ide mi je suludo.
2019 02 23
> jacaikaja: > Kupih u Zarinoj radnji za 1000 novu haljinu, probala, dobila racun, jedna doduse ostala.. Kaze mi prijateljica da je istu njena drugarica platila 4000, plus je i tad bila valjda snizena. Imam odredjene iznose do kojih zelim da platim nesto. U radnji ako platim nesto 2000, na sajtu ne bih dala vise od npr.1200. Na sajtu su najskuplje neke polovne stvari kod nekih odredjenih clanica, kod kojih je sve specijalno, pa i cena. Kad one iznose garderobu, istoj se podize vrednost 😂 Za nove stvari u radnji razumem. Drugarici se dopala haljina kako joj stoji, trebala joj za svadbu/izlazak/krstenje... I kupila za 4000, nije htela da ceka rasprodaju. Ali ko dodje na krpice i iskesira za polovnu stvar vise hiljada za fast fashion brend poput zare. AHAHHAH HIT! upravo tako
2019 02 23
> Angieengell: > > jacaikaja: > > Kupih u Zarinoj radnji za 1000 novu haljinu, probala, dobila racun, jedna doduse ostala.. Kaze mi prijateljica da je istu njena drugarica platila 4000, plus je i tad bila valjda snizena. Imam odredjene iznose do kojih zelim da platim nesto. U radnji ako platim nesto 2000, na sajtu ne bih dala vise od npr.1200. Na sajtu su najskuplje neke polovne stvari kod nekih odredjenih clanica, kod kojih je sve specijalno, pa i cena. Kad one iznose garderobu, istoj se podize vrednost 😂 > Za nove stvari u radnji razumem. Drugarici se dopala haljina kako joj stoji, trebala joj za svadbu/izlazak/krstenje... I kupila za 4000, nije htela da ceka rasprodaju. Ali ko dodje na krpice i iskesira za polovnu stvar vise hiljada za fast fashion brend poput zare. > AHAHHAH HIT! upravo tako Potpuno se slazem.
2019 02 23
ja kad cujem zara obrnem ocima. Kao da je to neki brend.
2019 02 23
Inace, zna li neko, ako je primetio u Maxiju kutije, garderoba za decu se prikuplja..gde nose?
2019 02 23
> jacaikaja: > Kupih u Zarinoj radnji za 1000 novu haljinu, probala, dobila racun, jedna doduse ostala.. Kaze mi prijateljica da je istu njena drugarica platila 4000, plus je i tad bila valjda snizena. Imam odredjene iznose do kojih zelim da platim nesto. U radnji ako platim nesto 2000, na sajtu ne bih dala vise od npr.1200. Na sajtu su najskuplje neke polovne stvari kod nekih odredjenih clanica, kod kojih je sve specijalno, pa i cena. Kad one iznose garderobu, istoj se podize vrednost 😂 To je zato sto uz iznosenu garderobu ,dobijate i gratis njihov specijalni DNK. ,:)
2019 02 23
A neke kazi briga me koliko je ja sam ga platila toliko. Mene boli uvo koliko si ti platila ....
2019 02 23
Ne bih ni za novu Zarinu krpicu dala toliko,a ne za novu. Ja sam sve svoje Zara stvari prodala za po 150, 200 kinti. Realno i ne vrede više..
2019 02 24
Devojke, zasto ova tema nikako ne moze da se otprati? Pokusavam danima vec i nikako mi ne uspeva. To mi se dogadja iskljucivo sa ovom. Bas se nerviram 😅
2019 03 24