Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodati predmeti???

Pitam se zašto članice ne brišu predmete koji su prodati ili bar naznače kao prodato. Tek kad pitam konačno saznam da je već prodato. Da bude interesantnije i dalje stoje isti predmet na profilu. Pitam se jel to nemar ili meni ne žele da prodaju???
2019 02 26
I ja se to pitam Ja brisem odmah kad se proda,jer sam devica,mora da se zna red🤣
2019 02 26
Ja odmah oznacim, a brisem tek kad stigne kupcu i bude sve ok :) Pre je nemar, nego da ne zele da prodaju. Meni se desavalo da pitam za neki predmet pa dobijem odgovor tek sutra dan ili nakon dva dana da je prodato- verovatno se neko javio pre mene a clanica nije stigla da odgovori :|
2019 02 26
> JovanaMitic: > Ja odmah oznacim, a brisem tek kad stigne kupcu i bude sve ok :) Pre je nemar, nego da ne zele da prodaju. Meni se desavalo da pitam za neki predmet pa dobijem odgovor tek sutra dan ili nakon dva dana da je prodato- verovatno se neko javio pre mene a clanica nije stigla da odgovori :| Sve isto, dobijem odgovor nakon tri dana a prođe još tri i dalje stoji predmet na profilu. Pa čak i da zaboravim kad me već pitaju to je podsetnik da se briše. 30 sekundi i rešeno.
2019 02 26
Ja oznacim da je rezervisano kada se javi neko za kupovinu, kada posaljem oznacim prodato, a kada stigne kupcu i kada znam da je sve okej onda izbrisem :") Prvo polazim od sebe, jako me nervira kada trazim nesto, pola predmeta koji mi iskacu u pretrazi oznaceni sa prodato, to mi bas smeta, tako da uvek brisem svoje prodate predmete :")
2019 02 26
Tako da mislim da je to nemar, jer taj jedan klik da se izbrise predmet je samo stvar volje i nicega vise :)
2019 02 26
> VBarbarez: > Tako da mislim da je to nemar, jer taj jedan klik da se izbrise predmet je samo stvar volje i nicega vise :) Tako i ja razmišljam ali su neki ipak drugačiji. :(
2019 02 26
Iskreno, pre 2-3 meseca, kada sam se pridruzila sajtu, sve ove stvari su mi bile strasno iritantne, i tada su mi clanice govorile da cu oguglati vremenom na to, mislila sam da je to nemoguce, ali evo, ipak jesam :') Jednostavno ne vredi... Prevaranti, brisanje predmeta, kliktanje opcije zelim svaki cas, hiljadu pitanja bez odgovora na kraju itd... Oguglala sam definitivno :') Sad lepo obrisem poruku odmah, ako odgovori neko, odgovori, pojavi mi se poruka opet, ako ne odgovori, zaboravim na nju i eto :")
2019 02 26
> VBarbarez: > Iskreno, pre 2-3 meseca, kada sam se pridruzila sajtu, sve ove stvari su mi bile strasno iritantne, i tada su mi clanice govorile da cu oguglati vremenom na to, mislila sam da je to nemoguce, ali evo, ipak jesam :') > Jednostavno ne vredi... Prevaranti, brisanje predmeta, kliktanje opcije zelim svaki cas, hiljadu pitanja bez odgovora na kraju itd... Oguglala sam definitivno :') > Sad lepo obrisem poruku odmah, ako odgovori neko, odgovori, pojavi mi se poruka opet, ako ne odgovori, zaboravim na nju i eto :") Ja još učim tu veštinu. Ali nas dve smo imale kulturan razgovor. ;)
2019 02 26
> AppleRed: > > VBarbarez: > > Iskreno, pre 2-3 meseca, kada sam se pridruzila sajtu, sve ove stvari su mi bile strasno iritantne, i tada su mi clanice govorile da cu oguglati vremenom na to, mislila sam da je to nemoguce, ali evo, ipak jesam :') > > Jednostavno ne vredi... Prevaranti, brisanje predmeta, kliktanje opcije zelim svaki cas, hiljadu pitanja bez odgovora na kraju itd... Oguglala sam definitivno :') > > Sad lepo obrisem poruku odmah, ako odgovori neko, odgovori, pojavi mi se poruka opet, ako ne odgovori, zaboravim na nju i eto :") > Ja još učim tu veštinu. Ali nas dve smo imale kulturan razgovor. ;) Naravno i uvek cemo imati. :")
2019 02 26
ja brisem momentalno cim se proda. Mozda su ti artikli bili "jako popularni" pa ih zato jos drze aktivnima 😱
2019 02 26
Čim kupac javi da je paket stigao i da je sve uredu, odmah brišem prodate predmete. Čim se dogovorimo i slanje je odmah sutra, ili lično nalaženje, odmah naxnačim da je prodato. Kada trebam da sačekam na slanje ili lično preuzimanje, onda naznačim da je rezervisano, a nakon toga sve ovako kako sam već ispisala. Dešavalo mi se da su me neke članice pitale za razmene i ono što je meni tada odgovaralo bilo je rezervisano (ne prodato). Evo, i posle par meseci piše i dalje rezervisano, ne prodato. Koja im je tek to fora, ne razumem...?
2019 02 26
Ja brisem prodate predmete, ostavim 1 dan da stoji prodato dok ne preuzme kupac i to je to... A o ostalim sto drze to je vec bila tema, samo da namame da im se pogleda profil... Ja sam jednu haljinu od jedne clanice pitala par meseci za nju... prvo nije bilo odgovara, pa posle 3 poruke je bilo da je prodata, a evo pola godine nakon toga i dalje u prodaji... :)
2019 02 26
Ja već danima “jurim” jednu članicu za lutku za izlaganje robe.😩 Prvo mi je rekla da je lutka rezervisana, a ne piše da je rezervisana. Kada sam joj rekla da bih odmah došla po lutku, kaže da joj se članica koja je rezervisala ne javlja. Lutka i dalje stoji, a ja kad odlučim da nešto kupim ne volim da čekam i da me neko “zavlači”, pa sam se snašla na drugoj strani.😉
2019 02 26
Ma, ja jedva čekam da obrišem! Da je sreće da brišem svaki dan, više puta 😂 Čim dobijem povratnu informaciju da je sve ok, obrišem sa takvim zadovoljstvom da je to neopisivo. Radujem se kao malo dete 😀
2019 02 26
1 2