Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bez teksta sam

> jelena2606: > Nemojte tako clanica je ipak fer i korektna,pa je eto uslikala"nedostatke" :') :') :') :')
2019 03 01
Za 1000 dinara, a opis me fascinira. Oce da ga fura ovako. 😂😂😂😂😂😭😭😭😭
2019 03 01
Joj, kod njega su uvek firmirane I ekstra ofucane stvari, a ljudi masovno kupuju (???)
2019 03 01
Ja ne verujem šta sam videla. Bez teksta sam. Čoveče, što ga bar ne opra, svakako je polovan.
2019 03 01
Ovo je ODVRATNO!
2019 03 01
Moguce da je duks u dobrom stanju,a da ima fleku koja zahteva hemijisko ciscenje....Ali opis je svakako fenomenalan :D
2019 03 01
Kao i cena.
2019 03 01
Ali stvarno jeste fascinantno da ovo neko kupi...Rizikujes 1000 din i hemijisko jos 300-500,a mozda i vise....A fleka se ne zna,od cega je?! Eto za sorc bar znamo,sta je :') :') Pa je lako,nema sta da se misli...Nego ne znam da li da posaljem clanici upit za sorc,da vidim da li je cena fixna ,:)
2019 03 01
Vala sve videh ali ovo nikada...
2019 03 01
Ovo mi je svakako degutantno od cega god da je fleka, ali meni se redovno desava do sednem u neku cokoladu (imam malo dete 😁) ili npr dva puta sam sela u prosuto crveno vino na stolici. Posto nemam obicaj fleke da skidam odmah, to se meni naravno ne opere i završi ili u kanti ili za po kući, ako nije strašno... Ne mora da znaci da je od ciklusa (ili sam ja preveliki optimista). Nadam se samo da ovih 10 nisu videle ostale slike... Mada kad sam videla neki dan da i koriscene VS gace imaju svoje pratioce, ni ovo ne dodje strasno naspram toga.
2019 03 02
Ovo mi je svakako degutantno od cega god da je fleka, ali meni se redovno desava do sednem u neku cokoladu (imam malo dete 😁) ili npr dva puta sam sela u prosuto crveno vino na stolici. Posto nemam obicaj fleke da skidam odmah, to se meni naravno ne opere i završi ili u kanti ili za po kući, ako nije strašno... Ne mora da znaci da je od ciklusa (ili sam ja preveliki optimista). Nadam se samo da ovih 10 nisu videle ostale slike... Mada kad sam videla neki dan da i koriscene VS gace imaju svoje pratioce, ni ovo ne dodje strasno naspram toga.
2019 03 02
2019 03 02
1 2 3