Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bez teksta sam

Kako nije videla kad je lepo uslikana????!!!
2019 02 28
Fuuujcinaa izgubih apetit A ja nisam mogla da prodam nov sorc samo skinuta etiketa A njen sa flekom i to kakvom 10 ljudi stavilo u omiljeno Otvori se zemljoo
2019 02 28
Ona ne prodaje svoje, nego nabavlja, pa verovatno da ne bude u manjku hehe :D
2019 02 28
Jao ja sam objavila taj link ranije! Zivot mi se zgadio. A drugo, bezobrazno je prodavati ovako nesto. Jeste da nas niko ne tera da kupimo ali neka granica treba da postoji.
2019 02 28
Mislim da ovo mogu da stavim na vrh liste 'najodvratnije stvari ikada vidjene...' 😂😂😂
2019 02 28
> Jecko95: > Mislim da ovo mogu da stavim na vrh liste 'najodvratnije stvari ikada vidjene...' 😂😂😂 Takođe! Samo ne mogu da se odlučim da li mi je odvratnije što neko prodaje ovako nešto ili što ima toliko "sviđanja" 🙄🙄🙄
2019 02 28
> NinaKg: > > Jecko95: > > Mislim da ovo mogu da stavim na vrh liste 'najodvratnije stvari ikada vidjene...' 😂😂😂 > Takođe! > Samo ne mogu da se odlučim da li mi je odvratnije što neko prodaje ovako nešto ili što ima toliko "sviđanja" 🙄🙄🙄 Bas,ne znam ko mi spada u goru i cudniju vrstu ljudi...
2019 02 28
Ma ti koji su lajkovali nisu ni videli drugu sliku vec samo prvu.... Kakva osoba pa ne znam sta reci, evo povraca mi se a nisam gadljiva osoba ....
2019 02 28
Ma, ovo je zaista krajnji bezobrazluk... Slikaš fleke između nogu, a valjda je svima jasno od čega mogu biti takve fleke i na takvom mestu. Pa, nije to "šav se malo rašio, može se popraviti", nije nekakva rupica na, lupam, butini pa kome ne smeta kupi i prepravi to. Čudi me jako da ova članica ima takvo nešto da prodaje, jer viđala sam ranije po forumu da je dosta hvale za vintage odeću. To što/ako ne prodaje svoje, nije razlog/opravdanje/izgovor da se tako nešto stavlja na prodaju. I neke druge članice prodaju garderobu koju kupuju jeftinije pa je ovde (ili na drugim sajtovima) prodaju po nekim svojim cenama (što nikako ne spada u komercijalu) ali ni kod jedne od tih članica nisam viđala ni prineti ovako nešto, a kamoli baš takvo.
2019 02 28
> MARIJANA832: > Ma ti koji su lajkovali nisu ni videli drugu sliku vec samo prvu.... > Kakva osoba pa ne znam sta reci, evo povraca mi se a nisam gadljiva osoba .... Istina, mnogi uopšte ne pogledaju sve slike niti čitaju opise predmeta. I, posle se žale. Pa, jbg, niko im nije kriv što pre kupovine ne pogledaju sve dobro, ne pročitaju, ne pitaju dodatno šta ih zanima... Ali, ovde u opisu predmeta nigde ni ne piše da šorts ima fleke, gde, od čega... Uffff...
2019 02 28
Ja sam izgleda naivna pa mi nije odmah palo na pamet od cega je fleka. Nisam mislila uopste. 😂 Vrv ga je clanica greskom nabavila i platila pa joj zao para. Ima svega i svakakvih ljudi. Mojoj majci gace pale sa strika, sisla ispred zgrade odmah da ih pokupi, kad neko ih vec maznuo od prolaznika. Stare prljave otirace ispred vrata ljudi kradu, jednu rukavicu kad nekom slucajno ispadne na ulici (okrenes se - nestalo). Eto primera kako narod nalazi vrednost i u bezvrednom, stavise odvratnom. 😑 Inace, bas puno stvari sam kupila kod nje i bila sam iznenadjena kvalitetom, i kao nove su bile. Naznaci ona uvek ako ima mana. Cesto iskrsnu na profilu strava stvari koje se brzo razgrabe.
2019 02 28
E ako u dzaku nađes nesto ovako lepo bacis, pa meni zena skoro poklonila jedan sorc jer sam uzela dve stvari, a ova da bude na gubitku.... Meni se dosta Monokinih stvari ne dopada jer mi deluju ofucano, ali ima ljudi kojima to odgovara, mada kad vidim ovo nikad ne bih od nje nista uzela.....
2019 02 28
Pa to sto stoji dugo i niko ga nece ne bih ni ja, ali pre svega jer mi deluje demode i ne znam sta bih s tim uradila. Ako se nadje nesto da je dobro uglavnom brzo ode, jer cene su povoljne a i na Instagramu ima pratioce. Secam se, kupila sam neki norveski kaput za 500 dinara kod nje. Ni jedan trag nosenja nije imao, postava i dzepovi izgledaju kao da je nov. Za neke stajlinge mi je dobro posluzio. Cena niska jer nije trendovski komad i necete videti tako nesto svuda, sem mozda na Platou. 😁
2019 02 28
Mozda je to komad za neke kojima je to fetis, prodavale su devojke ovde i takve stvari ranije... u svakom slucaju, odvratno je , koji god da je razlog
2019 02 28
Fuj 🤢🤮
2019 03 01