Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kada brišete?

Ne znam da li se i vama dešava da kupac preuzme i više se ne javi, ni porukom ni utiskom. Meni se, u poslednje vreme, desilo par puta. E, sad, u dilemi sam koliko da sačekam pre nego što obrišem predmet. Šta mislite?
2019 03 03
I meni se desavalo vise puta....Pokusam sa porukom,tipa da li je zadovoljna i uglavnom mi odgovore tada...Ali ako je preuzela i ne odgovara na por nekoliko dana od preuzimanja,brisite,ali sacuvajte slike oglasa za svaki slucaj..To bih ja uradila
2019 03 03
Brišem posle ocene i potvrde članice da je sve ok.
2019 03 03
> AppleRed: > Brišem posle ocene i potvrde članice da je sve ok. To nije sporno ali pitam za situaciju kada nema ni ocene ni potvrde.
2019 03 03
> jelena2606: > I meni se desavalo vise puta....Pokusam sa porukom,tipa da li je zadovoljna i uglavnom mi odgovore tada...Ali ako je preuzela i ne odgovara na por nekoliko dana od preuzimanja,brisite,ali sacuvajte slike oglasa za svaki slucaj..To bih ja uradila Da, ta ideja o čuvanju slika je ok. Nekako sam postala paranoična jer se svakakve gluposti dešavaju ovde. Šta znam šta kome može pasti na pamet. A, sa druge strane, ako nešto nije u redu valjda bi odmah odreagovali.
2019 03 03
Slažem se sa Jelenom.
2019 03 03
Meni se jave da su paket preuzeli,da su zadovoljni..A ocene sve cesce izostaju... Podsetim ih ali nista...Onda i ja brisem svoju
2019 03 03
Hahah, crna Nina opet?! Koliko puta si ostala uskracena za utisak? Mislim i meni se desavalo, ali...Inace, Nina raznosi po gradu na probe, trci na sve strane 😁. Kako ti rece Jeca, ako je preuzela par dana pa brisi, cak i da postoji reklamacija i da zelis da je uvazis korektno je bar da to druga strana uradi dan ili dva po preuzimanju 😉.
2019 03 03
> NinaKg: > > jelena2606: > > I meni se desavalo vise puta....Pokusam sa porukom,tipa da li je zadovoljna i uglavnom mi odgovore tada...Ali ako je preuzela i ne odgovara na por nekoliko dana od preuzimanja,brisite,ali sacuvajte slike oglasa za svaki slucaj..To bih ja uradila > Da, ta ideja o čuvanju slika je ok. Nekako sam postala paranoična jer se svakakve gluposti dešavaju ovde. Šta znam šta kome može pasti na pamet. A, sa druge strane, ako nešto nije u redu valjda bi odmah odreagovali. I ja verujem da je sve ok.Sacuvate slike,imate prepiske i to je to.Ovde ima dosta "mastovitog"sveta,pa ipak vi zastitite sebe ..Za svaki slucaj
2019 03 03
> BettyBoopStore: > Meni se jave da su paket preuzeli,da su zadovoljni..A ocene sve cesce izostaju... > Podsetim ih ali nista...Onda i ja brisem svoju Meni ni to, u poslednjih nekoliko meseci x-) Za ocene ni da ne pricam, ne znam kad sam poslednji put dobila ocenu ,:) Podsetim ih i dajem prva utisak jako sam ja prodavac pa posle kad vidim da nece da odg na poruku onda brisem ocenu ali sacuvam slike.
2019 03 03
Jesam li jedina koja ne brise utisak koji nije uzvracen?! Meni npr uopste to nije toliko vazno, ako mi javnu porukom da su preuzeli, da im se dopada ili sam ja zadovoljan kupac po automatizmu ostavljam utisak, moja pretpostavka je da su smetnuli sa uma, bili zauzeti i sl, neko ce reci min vremena, slazem se, ali zasto bih ja postupala kao neko tamo. Moja odgovornost, savest kako hocete mi nalaze da nesto uradim, a druga strana kako zeli, eto ja tako 😉.
2019 03 03
> LunaLuBeka: > Jesam li jedina koja ne brise utisak koji nije uzvracen?! Meni npr uopste to nije toliko vazno, ako mi javnu porukom da su preuzeli, da im se dopada ili sam ja zadovoljan kupac po automatizmu ostavljam utisak, moja pretpostavka je da su smetnuli sa uma, bili zauzeti i sl, neko ce reci min vremena, slazem se, ali zasto bih ja postupala kao neko tamo. Moja odgovornost, savest kako hocete mi nalaze da nesto uradim, a druga strana kako zeli, eto ja tako 😉. Nisi jedina:)
2019 03 03
> LunaLuBeka: > Hahah, crna Nina opet?! Koliko puta si ostala uskracena za utisak? Mislim i meni se desavalo, ali...Inace, Nina raznosi po gradu na probe, trci na sve strane 😁. > Kako ti rece Jeca, ako je preuzela par dana pa brisi, cak i da postoji reklamacija i da zelis da je uvazis korektno je bar da to druga strana uradi dan ili dva po preuzimanju 😉. Da ne poverujes 😂 Nešto me krenulo to neodgovaranje... Hoću da kupim/ne odgovaraju, prodam/nema ih... Kad je prodaja u pitanju, možda zaneme kad vide koliko je dobra stvar 🙄😀 P. S. Nije mi do utiska već mi znaci kada jave da je sve ok. Nekako mi lepo.
2019 03 03
Nina, znam taj osecaj kad ih nema da se jave, pa iako znas da je sve ok preispitujes se da nije promakao koncic i sl 😁, znam da nije do utiska, lepo je kad uopste imas neku potvrdu da su zadovoljni 😉. Jeco, e neka smo vala 😁.
2019 03 03
Obrisem cim proverim na sajtu da je posiljka preuzeta ili mi stigne novac, ako se ne jave znaci da nema primedbi i da je sve ok.Neko ostavi utisak i ne javi da je preuzeo, neko javi da je preuzeo ne ostavi utisak.
2019 03 03
1 2